Jump to content

Jallarotta

Medlemmer
 • Content Count

  325
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

70 :)
 1. Snart ferdig med RE2 remake. Gleder meg til å ta meg igjennom alle titlene tom RE7, før jeg begynner på serien
 2. Hmmm, blir veldig rart å spille SM64 uten quick save/load
 3. Vet dere om to stykker kan spille på samme switch? Eller må hver enkelt spiller ha sin egen Switch?
 4. I hvilken grad? Jeg skrev fullstendig og jeg mener fullstendig. Det er ikke noe man kan motbevise, det behovet ligger dypt rotfestet biologisk. Det at et barn er fullstendig avhengig av en mor og farsfigur er hevet over enhver tvil. Jeg kan også legge til at jeg selv har personlig veldig mye erfaring rundt dette emnet. Et barn som vosker opp uten en rollefigur av en mann og kvinne i livet sitt ender opp med masse følelsesmessige problemer.
 5. Hvis du graver litt mer i hva kjønnspolitikken står for så kan du kanskje se hvordan noen mennesker har negative følelser for noe som du ser på som positivt. Jeg har ingen problem med at man spiller som kvinne i et dataspill, det her handlet mye mer om Blizzard sin støtte opp mot noe som er en negativ trend. At noen er født i feil kropp har jeg ikke noe negative følelser rundt, men hele politikken rundt det har jeg et problem med. At barn fra tidlig alder på skole og barnehage blir lært opp til å eksperimentere med det samme kjønn, at homofile og lesbiske får adoptere barn o.l. Hvor et barn er fullstendig avhengig av en far og morsfigur i livet og oppveksten. At slike elementære ting blir fratatt barnet bare fordi noen ønsker å tilfredsstille sin seksuelle legning.. Ikke alt med denne politikken er positiv, nei.
 6. Det handler ikke om tilrettelegging. De snur kappen etter vinden for å få god pr og se bra ut utad. Du snakker om andre menneskers behov, Behov for hva? Bli et kjønn de ikke er født med? Hele kjønnspolitikken er pill råtten. Det kreves respekt, forståelse og toleranse for deres legning, men de klarer ikke selv å vise respekt, forståelse og toleranse tilbake for mennesker som ikke støtter ideologien deres.
 7. Begynner å bli for dumt det her med "kjønnspolitikk", herlighet. Trist å se at Blizzard henger seg på bølgen.
 8. Hey @Stjernen. Synd du ikke fikk noe svar for 18 år siden Om du mot formodning skulle ha stikka fortsatt liggende og du ikke bruker den, så kjøper jeg den gjerne av deg.
 9. Lurer på hvordan i alle dager de kan klare å toppe BOTW. Det var helt suverent på absolutt alle nivåer. Har aldri opplevd noe liknende.
 10. Vil bare understreke for alle som leser at det ikke er det samme teamet som lagde AI som jobber på Blackout. Det var et veldig særegent preg over kvaliteten på AI som jeg neppe tror noen andre klarer å leve opp til.
 11. Holdninger? Hvis vi skal dra den, så hva med å ta hensyn begge veier? Du viser jo negative holdninger selv her. Det bilde ble publisert av gamer på forsiden nettopp for å skape en debatt og en reaksjon. Mangfold? Mangfold betyr ikke at man skal få trykket homofile og lesbiske scener rett opp i ansiktet av passiv aggressive mennesker,..: "Se på det her!! Jeg viser deg det for å skape en reaksjon hos deg.. Men nåde deg hvis du ytrer deg om det!!".. Å ikke ønske å få slikt trykket opp i ansiktet mitt på forsiden til gamer betyr ikke at jeg misliker mennesker som er av en annen legning. Det har i grunn ingen ting med holdninger å gjøre.
×
×
 • Create New...