Gå til innhold

Hiphop-tråden 2.0 - Les reglene på side en først.


ehs5

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest medlem-105082

Ferdig med to gjennomlyttinger av A Better Tomorrow nå. Førsteinntrykket er at det føles som en solid plate, synes produksjonen er fresh og låtene henger godt sammen. RZA leverte varene med låter som Ruckus In B Minor, Felt, Hold the Heater etc., Adrian Younge hørtes ut som han har flippet en sample fra Twelve Reasons to Die i sin beat, noe som er meget fett. 4th Disciple med Miracle er rett og slett vakkert. Fikk meg en fin overraskelse i det som høres ut som Tekitha på Preacher's Daughter også. Rimelig sikker på at det er hun. Savnet på Wu-album siden Forever.

 

Selvfølgelig noen låter jeg ikke er så fan av, eller hooks jeg kunne vært foruten. Men sjelden man får et album med kvalitet tvers gjennom i dag. Spesielt ikke om det er over 11 låter, eller som i dette tilfelle, hele 15 låter.

 

Edit: Tittellåten som ble postet på forrige side er for øvrig fantastisk. Jeg er glad i slike positive og oppløftende låter om de er gjennomført, og det var denne absolutt. Alt trenger ikke å være så steinhardt hele tiden.

Endret av medlem-105082
Lenke til kommentar

Eminem - Loose Yourself (demo version)

 

https://soundcloud.com/mido-el-alaoui/eminem-lose-yourself-original-demo-version-shady-xv

 

Nå vet jeg ikke hvor godt likt Eminem er i denne tråden - men synes den fortjener oppmerksomheten. Dette er vel det eneste "nye" man noen gang vil få høre fra Eminems storhetstid. Synes den trumfer den offisielle versjonen på mange måter.

Endret av August.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...