Jump to content

ehs5

Medlemmer
 • Content Count

  3711
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

270 :)

About ehs5

 • Birthday 11/24/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Det var noen av de verste som brukte dress eller blazer den første uka. Så skjønte de hvor koko det egentlig var, og plutselig var det vanlige klær som alle andre likevel.
 2. Oscar Blesson kom med ny låt i dag, som vanlig produsert av Tommy Tee. Oslo har et ekte talent i denne fyren. Spør du meg er dette Norges mest lovende unge rapper (og instrumentalen er amazing). Oscar Blesson - Young Wave God
 3. Takk! Og når vi først er i gang. Jeg hadde en ekstern harddisk som døde for et par år sida, var enormt mye av alskens hiphop på den, men det eneste jeg virkelig savner derfra er en stor samling av låter fra Absurd Oppspinn og Vågsbygd Handy. Om noen skulle sitte på noe, så gi gjerne lyd fra deg. Long time, no see, Thend. Jeg kan sikkert hooke deg opp med en del gammel Handy-ting. Godt å se tråden lever ennå, sjekker aldri innom her lenger. Skulle ønske jeg for en gangs skyld kunne bidra med noe som ikke er fra UK, men dere har jo alt annet covered.... Dette er min jam om dagen: Little Simz feat. Stormzy & Kano - Dead Body Part 2+3
 4. Takk, jeg forstår jo også at det er lurest, og skulle helst gjort det når jeg tenker tilbake. Grunnen til at jeg ikke gjorde det var at dette var et veldig langt lysrør, og det var kronglete å få det skrudd inn i armaturet. Aha! Det kan jo være forklaringen. Nei, de legger kun inn folk omman har fått et sjokk i mer enn 2-3 sekunder, og/eller det er høyspent (1000 volt). Eventuelt om man føler deg dårlig eller EKG-testen gir utslag.
 5. Hei Skulle bytte et lysrør på kontoret i dag, men det gikk ikke helt etter planen. .. Jeg fikk et veldig elektrisk sjokk fra den ene hånden til den andre, men jeg skjønner ikke helt hvorfor det skjedde. Jeg skrudde av lysbryteren (ikke sikringen ), det er jeg 100% sikker på - da den er koblet på 3 andre lysrørarmaturer i samme rom. Jeg tok ikke ut glimttenneren i armaturet.... Når jeg fikk støt holdt jeg i hver ende av det nye lysrøret i det jeg skrudde det inn i armaturet, og fikk en KRAFTIG smell i et sekunds tid så jeg skrek av full hals, og egentlig ikke forsto hva som hadde skjedd før 10 sekunder etter når jeg kom til hektene. Kjente støtet gjennom hele kroppen. Har noen her anelse på hva som kan ha skjedd? Har skrudd inn mange lysrør før på samme måte uten at noe har skjedd. Slik jeg forstår det skal det jo ikke ha vært noe strøm på kursen? Kan det være noe med at tenneren sto i? Kan det være strøm som henger igjen i den? Eller noe annet? Om noen skulle lure, så har jeg allerede vært på legevakta for sikkerhets skyld. De sjekket med EKG, alt er i orden
 6. Hei! Jeg har siden begynnelsen av oktober hatt et oppdrag gjennom et vikarbyrå. Fra 6. januar blir jeg fast ansatt i selskapet oppdraget er hos. Spørsmålet dreier seg om lønnsutbetaling nå i julen. Oppdragsbekreftelsen spesifiserer at arbeidstid er mandag-fredag 8-16. Jeg leverer timelister. Jeg fikk beskjed om at det ikke var noe hensikt at jeg jobbet i julen, så jeg hadde siste arbeidsdag på fredag 20. desember, og skal tilbake på jobb fredag 3. januar. Selskapet har ikke kontoret åpent julaften og nyttårsaften, så det er i praksis kun 3 dager jeg kunne ha jobbet - så jeg forstår svært godt at det ikke er noe behov. Vil nødigst gå glipp av 2 uker med lønn. Hva har jeg rett til av lønnsutbetaling her? Kan jeg skrive timeliste med 7.5 timer samtlige dager, inkludert helligdagene, julaften og nyttårsaften + de 3 resterende dagene?
 7. Ja, jeg vil påstå det er unormalt. Ville aldri falt meg inn å lese f.eks. Bergens Tidende bare fordi det finnes.
 8. Javel. Jeg sier kun det jeg hører. Er alle våpnene politiet gjorde beslag på i klubbhuset på Alnabru sist uke også en del av den fredulle biz-profilen?
 9. Nå glemte jeg å skrive at jeg riktignok har SETT kriminalitet, men så vidt jeg husker har jeg aldri blitt UTSATT for kriminalitet i Groruddalen med unntak av en sykkel som ble stjålet en gang. Og jeg spurte hvem som ikke har SETT kriminalitet, ikke opplevd. Er en liten forskjell, og når jeg sier kriminalitet mener jeg også lettere former av kriminalitet.
 10. http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10119996
 11. Dette er faktisk noe som av innvandringskritikere altid blir glatt oversett når man snakker om kriminalitet i Oslo/Groruddalen. Jeg har hørt alle slags historier om Tveitagjengen fra når de var på sin "peak", av eldre Groruddal-generasjoner - og det får meg ikke akkura til å tro at de var noe bedre enn B-gjengen eller Young Guns. For ikke å snakke om Hells Angels som så vidt jeg forstår har stålkontroll på mesteparten av narkotikaomsetningen i Oslo den dag i dag.
 12. Godt sagt. Blir ofte oppgitt av hvordan innvandrere blir malt som farlige og kriminelle alle sammen, mens det i realiteten kun er 1 prosentpoeng forskjell i statistikken mellom etniske norske og ikke-etnisk norske. Klart det er en forskjell som er legitim å diskutere, men det blir ofte fremstilt så ekstremt feil.
 13. Godt over halvparten av Groruddalens befolkning er hvite. Angående det med venninnen min. Jeg har aldri verken sett eller hørt om dette skje selv.. Jeg sier ikke at det ikke skjer, sier bare jeg ikke har opplevd det, og blir overrasket hvor ofte jeg leser i medier at dette er et problem. Det jeg dog HAR sett, og dette er på ingen måte ment for å neglisjere din venninnes situasjon, er enkelte som påstår at de blir mobbet fordi de er hvite. En fyr jeg gikk på trinn med hadde det ganske vanskelig og dro det kortet hele tiden, men innså aldri at folk mobbet han fordi... barn mobber andre barn. Jeg sier ikke at det er rett at han ble mobbet, men realiteten er dessverre at han sannsynligvis ville bli mobbet uansett hvor han hadde bodd. Og han var ofte selv grunnen til at han ble mobbet. Det kan hende han ble kalt "potet" nå og da, men så kalte også han andre kids "svartinger" før noen hadde sagt noe. Han er en av de veldig få jeg gikk på skole med som jeg opplever hadde et reelt problem med å bo der vi bodde. Til den dag i dag mener han hardnakket at hans barndom er et produkt av feilslått rødgrønn politikk, mens de fleste rundt han ser ganske klart at det egentlig er et produkt av at han er frekk i kjeften. Prøver å ha så lite som mulig med han å gjøre, men om jeg hinter til at verken jeg eller noen andre hvite på trinnet ble mobbet, blir han fort ganske unnvikende..
×
×
 • Create New...