Gå til innhold

Den Offisielle Tatovering/Piercing/Etc.-Tråden (tm)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Han er veldig rask. Tror han brukte mer eller mindre 2,5 timer på hver fot. Synes prisen var litt stiv, betalte 10500 tilsammen. (jeg har små føtter)

 

Hva planlegger du å ta? :)

Woah, heftig pris, men fyren er veldig dyktig. Jeg planlegger å ta en half sleeve, som utfyller resten av armen slik at det blir en full sleeve. Har allerede på underarmen. Tenkte da en zombie jente eller en sykepleier fra spillserien silent hill.

Lenke til kommentar

Hellu.

 

Over nyttår så har jeg tenkt å ta min første tattis. Så lurer på noen smågreier.

 

Hvilken vanskelighetsgrad tror dere denne tattisen er for tatovør? (Har tenkt å ta den på Lillehammer Ta2 Studio om det vil hjelpe)

Hvilken pris tror dere den vil ligge på? (Ska være med samme farver og blir nok ikke så veldig stor mtp arealet den ska havne)

Smerte er selvsagt individuelt, men hva kan det sammenlignes med mtp hvor jeg tar den?

Hvor lang tid tror dere den vil ta ca? Har ikke så veldig stor overarm, så den blir ikke veldig diger.

Også, hva synes dere om motiv? Noen antar jeg vil kjenne den igjen :D

 

 

Denne har jeg tenkt å plassere øverst på høyre overarm helt oppe ved skulder. Også hadde jeg tenkt å legge til "brennmerke"-effekt rundt hodet.

post-59697-0-47181100-1318772975_thumb.jpg

Lenke til kommentar

Må bare si at jeg ikke anbefaller Lillehammer ta2 studio, kjenner mange som har tatovert seg der å alle har endt opp med stygge skjeve tatoveringer med dårlig farge. De lyver om ventetid på tattoo og er ekstremt dyre, jeg spurte om en enkel sleeve for en tid tilbake å de sa det kom til å koste ca 30000kr. Det ser kansje flott ut inne i studioet for å trekke kunder men de kan ikke tatovere om det så sto om livet...

Lenke til kommentar

Ja redneck tattoo er stedet jeg har tatovert begge mine sleeves og brystet, utrolig hyggelige folk som jobber der ihvertfall. Vet at alle som jobber der har vunnet priser på tattoo conventions opp gjennom årene.

Så jeg anbefaller ihvertfall Redneck tattoo, spør etter Robert som jobber der hvis du skulle tatovere noe med en hodeskalle, han elsker å gjøre hodeskaller :thumbup:

Lenke til kommentar

Tattoo på overarmen gjør ihvertfall ikke vondt i det heletatt, ang prisen må du nok spørre på studioet, vanskelig å si men minsteprisen er på 1000kr uansett vet jeg. Mye skyggelegging så hvis jeg skulle gjette tror jeg den ville tatt alt mellom 2 til 4 timer, det er bare gjetting altså :!:

Lenke til kommentar

Nettopp postet på Facebook med "bra vors" under bildet. Hjemmetatovering ass, håper foten får svulst.

 

Ja jøss, klart man ønsker folk svulst. Kan du ikke nøye deg med at tatoveringen istedet ikke holder mål, kommer til å falme fort og gæli' og rett og slett ikke kommer til å se bra ut?

 

Blir så oppgitt over folk som deg som må prakke ned på folk som velger å ta en amatørtattoo. Deres kropp, deres valg...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...