Jump to content

Eulogy

Medlemmer
 • Content Count

  7595
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

156 :)

About Eulogy

 • Birthday 03/05/1980

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jada, har jaktet hele dagen på elkjop.no og power.no, ikke funnet fargen jeg vil ha, eller at jeg har vært rask nok. Ringte elkjøp også, men de vil ikke holde av, så da ble det en Pro Max 256 i gull som en av de lokale elkjøp butikkene hadde på lager. Avbestilte den jeg hadde i bestilling på apple.no
 2. Var kjapt ute på apple, men når jeg skulle betale så feilet det hele tiden. Endte opp med at jeg måtte vente til rett før 16. Må da vente litt lenger 😒 Lurer på en ting. Er det ikke mulig å kjøpe på telia uten svitsj nå? Edit: Fant ut av det 🙂
 3. Blir en 13 Pro Max på meg! Eneste jeg er skuffet over er fargene.
 4. Supert. Takk for svar. Akkurat det jeg ville vite
 5. Ser at elkjøp ikke har åpent kjøp på mobiltelefoner. Vi kjøpte en telefon for en uke siden, men har siden det fått en ny fra jobb. Vi kjøpte uten abonnement. Forsegling er ikke brutt, vil det da være mulig å returnere denne eller vil elkjøp nekte å ta den tilbake?
 6. Så du har pengene, men å betale ned gjeld vil du ikke? Sure penger å tape dersom du går den veien.
 7. Har ikke noe å si. Det taes pant uansett fordi kreditorene vil ha betalt.
 8. Tvillingbroren min gikk bort forrige måned. Han etterlater seg ingenting av verdier. Men han har en del gjeld, i overkant av en halv mill. Han har ingen samboer, er ikke gift, har ikke barn. Eneste han har er våre foreldre og meg. Mine foreldre er gamle, over 80 og jeg har fått ansvar å sørge for at ting går som det skal. Jeg håndterte alt i forbindelse med begravelse. Kostnader i forbindelse med begravelsen er også betalt med min brors midler. Det han sitter igjen med som innskudd er i underkant av 74k. Som sagt så har han gjeld på over halv mill, men har en grei livsforsikring som kommer til å gi en grei utbetaling. Tingretten hevder at livsforsikringen ikke skal brukes til å nedbetale gjelden hans, men at det som er på hans konto som skal brukes til å betale ned gjeld. Er det lite verdier i boet så skal jeg fylle ut et skjema som heter "erklæring om privat oppgjør av dødsbo av liten verdi" §80 heter den vel. Det jeg lurer på her er om noen vet noe om dette. Har tingretten rett? Jeg har fått fullmakt av mine foreldre for å håndtere alt dette. Vil denne fullmakten gi meg kontroll over forsikringspengene også? Dette er viktig da jeg vet at min bror har et ønske om hva de pengene skulle gå til. Jeg vil følge hans ønsker så godt som mulig. Setter stor pris på alle som kan komme med nyttig info.
 9. Var sånn på min 12 Pro Max. Dvs, etter at jeg oppdaterte til 14.2 så var alle appene oppdaterte og jeg fant ikke de, men når det kom nye oppdateringer så dukket de opp der de vanligvis dukker opp.
 10. Legg merke til at en kompis som har gått fra 11 Pro også har lagt merke til dårligere batteri 😉
 11. Merkbart dårligere batteri på 12 Pro kontra 11 Pro Max og en som kompis gikk fra 11 Pro til 12 Pro sier det samme. Syns den også blir varmere ved lading enn det var med 11 Pro Max. Noen som har merket dette? Skjønner nå at jeg burde ventet på Pro Max...
 12. Min er til plukking hos Telia. Stod først utsendelsesdago 20.10, men den er gjort om til 23.10, så da får jeg ikke den før til uka.
 13. Lader har jeg fra før, men av en eller annen grunn så bestilte jeg en lader med telefonen 🤣 Står forresten sendingsdato 23.10 på min hos Telia.
 14. Bestillingsprosessen var jammen meg smertefritt i år. Er det fordi det ikke er så mye nytt med modellene eller at det har noe med at ikke alle modellene er tilgjengelig samtidig? Var rimelig fysen på Pro Max, men tror jeg skal bli veldig fornøyd med Pro også.
×
×
 • Create New...