Jump to content

Eulogy

Medlemmer
 • Content Count

  7602
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

155 :)

About Eulogy

 • Birthday 03/05/1980

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hos meg står det forventet levering kl 21 i kveld. Edit: kom på døra nå 19.05 😀
 2. Da er min også på vei fra Telia. Var nummer 300 et eller annet i køen. Bestilte 256gb Pro Max i lilla. Får også opp jetpak når jeg trykker på sporing. Jeg valgte ekspress når jeg bestilte.
 3. Noen som vet hvor på telia man finner info om bestilling? Jeg finner ingenting om bestillingen jeg la inn.
 4. Billig, rett og slett gratis straffespark.
 5. Typisk Liverpool... Fra fantastisk til begredelig. Hvem er forresten hun dama i studio i dag?
 6. 129,- for skjermbeskyttelse med monteringsramme på teknikkdeler.no
 7. Mangeårig iPhone bruker her. Kan ikke huske sist jeg brukte iTunes. Jeg trodde faktisk det ikke eksisterte lenger, men der tok jeg feil gitt. Uansett, har ikke hatt brukt for iTunes de siste årene.
 8. Jada, har jaktet hele dagen på elkjop.no og power.no, ikke funnet fargen jeg vil ha, eller at jeg har vært rask nok. Ringte elkjøp også, men de vil ikke holde av, så da ble det en Pro Max 256 i gull som en av de lokale elkjøp butikkene hadde på lager. Avbestilte den jeg hadde i bestilling på apple.no
 9. Var kjapt ute på apple, men når jeg skulle betale så feilet det hele tiden. Endte opp med at jeg måtte vente til rett før 16. Må da vente litt lenger 😒 Lurer på en ting. Er det ikke mulig å kjøpe på telia uten svitsj nå? Edit: Fant ut av det 🙂
 10. Blir en 13 Pro Max på meg! Eneste jeg er skuffet over er fargene.
 11. Supert. Takk for svar. Akkurat det jeg ville vite
 12. Ser at elkjøp ikke har åpent kjøp på mobiltelefoner. Vi kjøpte en telefon for en uke siden, men har siden det fått en ny fra jobb. Vi kjøpte uten abonnement. Forsegling er ikke brutt, vil det da være mulig å returnere denne eller vil elkjøp nekte å ta den tilbake?
 13. Så du har pengene, men å betale ned gjeld vil du ikke? Sure penger å tape dersom du går den veien.
 14. Har ikke noe å si. Det taes pant uansett fordi kreditorene vil ha betalt.
 15. Tvillingbroren min gikk bort forrige måned. Han etterlater seg ingenting av verdier. Men han har en del gjeld, i overkant av en halv mill. Han har ingen samboer, er ikke gift, har ikke barn. Eneste han har er våre foreldre og meg. Mine foreldre er gamle, over 80 og jeg har fått ansvar å sørge for at ting går som det skal. Jeg håndterte alt i forbindelse med begravelse. Kostnader i forbindelse med begravelsen er også betalt med min brors midler. Det han sitter igjen med som innskudd er i underkant av 74k. Som sagt så har han gjeld på over halv mill, men har en grei livsforsikring som kommer til å gi en grei utbetaling. Tingretten hevder at livsforsikringen ikke skal brukes til å nedbetale gjelden hans, men at det som er på hans konto som skal brukes til å betale ned gjeld. Er det lite verdier i boet så skal jeg fylle ut et skjema som heter "erklæring om privat oppgjør av dødsbo av liten verdi" §80 heter den vel. Det jeg lurer på her er om noen vet noe om dette. Har tingretten rett? Jeg har fått fullmakt av mine foreldre for å håndtere alt dette. Vil denne fullmakten gi meg kontroll over forsikringspengene også? Dette er viktig da jeg vet at min bror har et ønske om hva de pengene skulle gå til. Jeg vil følge hans ønsker så godt som mulig. Setter stor pris på alle som kan komme med nyttig info.
×
×
 • Create New...