Gå til innhold

Fotballpub'en - prat om fotball, fotball og fotball!


Alastor

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja, Iniesta > Fabregas.

 

Iniesta kan spille på vingen, men er bedre i midten.

+ en midtbane seende slik ut: Xavi - Busquets - Fabregas blir altfor lik imo. Du kan gjerne bytte ut Busquets med Tourè, men jeg tror ikke Guardiola er smart nok til å forstå det. Heldigvis.

 

For å si det slikt, hvordan hadde du reagert om Moratti hadde hentet Van der Vaart i år og erstattet Sneijder med han, dermed plassert Sneijder i en posisjon han er dårligere i, eventuelt benk? Blir slikt med Fabregas og Barca også.

 

De trenger han ikke.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Må si meg enig der. Kan ikke se hvorfor Barcelona skulle ønske Fabregas akkurat nå. Xavi og Iniesta er bankers, og det trengs et defensivt anker for å balansere midten, den jobben gjør ikke Fabregas.

 

Guardiola gjør mye riktig og er en stor grunn til den store oppsvingen Barcelona har fått etter at han tok over, men han gjør noen rare valg på transfer-fronten som f.eks kjøp av Zlatan og Chygrynskiy og denne konstante jagingen etter Fabregas.

 

Sier det igjen, håper Fabregas blir i Arsenal et par år til og drar til Barcelona når Xavi trenger en erstatter. Xavi har mer eller mindre en like sentral rolle i Barcelona som Fabregas har i Arsenal, og det ville vært rart å putte dem sammen. Er en grunn til at Spania vant EM med Xavi og Senna sammen på midten.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Eneste grunnen til at de vil ha han nå må vel være frykt for konkurranse senere, evt at vi tar de beste åra og sender en 30 år gammel mett Fabregas ned til Barcelona for å sole seg? Ser ikke mye annen grunn :p

 

Eller kansje de ikke har planer om å kjøpe Fabregas i år, og at det faktisk bare er rykter. Husker når det var verst rundt Ronaldo.

Vis ikke Fabregas går denne sommeren så kommer han iallefall til å få et helvete av pressen når det gjelder rykter.

 

@ Herthugen: Nei, det der er nok en liten genistrek av Barca. ;) Selv om den er ganske åpenbar. Zlatan er topp 5 i verden for meg, spesielt i sin tid i Inter og Juve, men de fleste mente vel at Zlatan ikke kom til å bli noen hit i Barca.

Endret av Chancelor
Lenke til kommentar

De endret kampskjemaene i år. Første rundene av sluttspillet ble mer spredd utover og finalen ble flytta, for å få høyere samlet seertall på TV. Lørdags kveld > onsdags kveld på TV.

 

en ting jeg lurer på. Hvordan bestemmer de i finaler hvem som skal spille med bortedrakt og hvem som spiller med hjemmedrakta? :)

Loddtrekning.

Lenke til kommentar

Hvorfor er CL-finalen på lørdag? Trodde de endret pga MPG, men det er vel ikke før neste uke.

Åneidu. MGP måtte vike for fotballen. Kun NRK som ikke ser at en under middels dårlig glamour-sangkonkurranse ikke er like populært som fotball. Personlig ville jeg heller hatt 1 mill+ seere hver dag i VM (i off-season-perioden) fremfor 2 millioner en kveld med MGP, men det er en annen diskusjon.

 

CL trekker flere seere på verdensbasis uansett (spesielt nå som de har flyttet det til lørdag) - så NRK har ikke noe de skulle ha sagt.

Endret av HeHauken
Lenke til kommentar

Å skrive dialekt er uansett en uting.

Jøsses, skal si vi var hissige i dag. Om ikke "gøyeste" er et bokmålsord beklager jeg på det sterkeste, men jeg pleier da aldri å skrive dialekt. Da hadde det, som folk sier, blitt "gøyaste".

Om du kaller det der hissig begynner jeg faktisk å lure.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...