Jump to content

SaJo

Medlemmer
 • Content Count

  973
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

61 :)

About SaJo

 • Birthday 01/20/1976

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

17051 profile views
 1. Hei Har en PC med et hovedkort som heter MSI H310M Pro-M2 (eller deromkring). Vil Corsair Vengeance RGB PRO DDR4 3600MHz 16GB passe til hovedkortet? (2 x 8 GB) Tror hovedkortet i utgangspunktet støtter 2666MHz - men minnebrikkene er kanskje "bakoverkompatible"? De nevnte brikkene er på tilbud og billigere enn tilsvarende med 2666MHz.
 2. SaJo

  Knekt skateboard?

  Jeg tenker at i utgangspunktet så burde brettet tåle 45 kg som lander på det nesten uansett? Forutsatt at brettet står på hjulene og at man ikke hopper ned på brettet fra en viss høyde? Derimot er det vanskelig å bevise at brettet ikke har blitt brukt feil - og all den tid butikken nekter reklamasjonen så er vel bevisbyrden min.
 3. SaJo

  Knekt skateboard?

  Takk for svar! Brettet (komplett) kosta rundt 800. Det var ingen "vitner" til hendelsen, men ser ikke helt for meg at han skal ha gått inn for å knekke brettet med vilje. Var andre turen ute på brettet også, så det hadde ingen skader eller andre merker fra før. Stusser bare litt på de klare "skjøtene" der det har knekt. Tenkte det ville være et mer "clean cut" om lagene hang godt nok sammen. Og/eller at det er en skjøt i et "langsgående" lag midt på brettet en plass.
 4. Hei Jeg har en sønn som har klart å knekke et nyinnkjøpt skateboard. Han er nybegynner (og veldig forsiktig av seg), så han har garantert ikke forsøkt seg på noen halsbrekkende stunt. Ifølge han selv skjedde dette når han tråkket ned på brettet for å ikke falle. Kan også nevne at han veier rundt 45 kg. (Nett)butikken mener at skateboardet må ha blitt overkjørt eller på andre måter "misbrukt" for å kunne knekke sånn - de antyder at dette er gjort med vilje. Er det noen som har erfaring og kan vurdere om dette er sånt som skjer, eller om dette brettet har en svakhet der det knakk? Ser at lagene har skjøter ganske nær hverandre, men kjenner ikke til hvor langt det er mellom skjøtene vanligvis. Mønsteret i strekene på oversiden av brettet stemmer godt overens med mønsteret under skoene hans. Flytt gjerne til en annen kategori, jeg var usikker på hvor jeg skulle plassere denne.
 5. Sjekk www.dfs.no - der finner du info om konkurranseskyting, og din nærmeste klubb ? Det er flere enn du tror som bruker .22 til sport- og konkurranseskyting. Det er også link til en liten YouTube-snutt om det frivillige Skyttervesen nede på sida.
×
×
 • Create New...