Jump to content

TSP

Medlemmer
 • Content Count

  5692
 • Joined

 • Days Won

  1

TSP last won the day on October 25 2018

TSP had the most liked content!

Community Reputation

1013 :)

4 Followers

About TSP

 • Rank
  Forumguru
 • Birthday 04/30/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

61902 profile views
 1. Hei folkens! I dag skal jeg og Teodor streame kampen mellom dere på kanalen matriselan! https://www.twitch.tv/matriselan Vi streamet forrige sesong på andre kanaler sammen med tre medsammensvorne, så nå kan vi jo faktisk si at vi har erfaring med dette 😄 Merk at på våre streams er det 100% sannsynlighet for at vi snakker mer om bilenes utseende enn å gjøre grundige analyser av kampen. Vi driver med såkalt lavterskel-kommentering, hvor god stemning og kommunikasjon med chat oftest trumfer å kommentere det som skjer i spillet. 😄 PS. Det kan være en god idé at alle spillere i ligaen, før man skal streames, rutinemessig tar en ekstra vurdering av ingame-nick samt avataren som vises i spillet, da du offisielt representerer din bedrift på streams som alle og enhver kan se på og det kan være mindreårige som ser på. Vi ser frem til å dekke Telialigaen bedrift! Lets gooo 🚗💥 PS 2: Noen fra Telia X-laget som vil stille opp til post match-interviews? Legg meg til på Discord TSP#0347 eller ta kontakt gjennom turneringens Discord-server som laget skal ha fått detaljer om.
 2. Hei folkens! I dag skal jeg og Andrea streame @Computas Carpool vs Kaare Mortensen A/S på kanalen matriselan! https://www.twitch.tv/matriselan Kan IT-folka i bildelingskollektiv vinne mot de som faktisk har greie på biler? Vi ikke-nøytrale kommentatorer håper det 😬🤞 Vi streamet forrige sesong på andre kanaler sammen med tre medsammensvorne, så nå kan vi jo faktisk si at vi har erfaring med dette 😄 Vi streamer stort sett våre venners og bekjente møter mot andre lag, denne gangen er det Computas som står oss nærest. Likevel er det ikke umulig at vi i vårt streaming-kollektiv kan få til streaming og kommentering av andre lag. Da må dere i så fall bli enig med motstander om å spille kampen for eksempel en time senere, og si ifra til oss i litt god tid i forveien! 👌 Merk at på våre streams er det 100% sannsynlighet for at vi snakker mer om bilenes utseende enn å gjøre grundige analyser av kampen. Vi driver med såkalt lavterskel-kommentering, hvor god stemning og kommunikasjon med chat oftest trumfer å kommentere det som skjer i spillet. 😄 PS. Det kan være en god idé at alle spillere i ligaen, før man skal streames, rutinemessig tar en ekstra vurdering av ingame-nick samt avataren som vises i spillet, da du offisielt representerer din bedrift på streams som alle og enhver kan se på. Vi oppfordrer til å eventuelt endre navn og eller bilde noe som gjør deg til bedre forbilde for mindreårige som titter på, og ikke minst en god representant for bedriften man spiller for (det er jo ikke helt utenkelig at øverste sjef titter innom...)! Husk også å la saltet ligge igjen i bøssa i Telialigaen bedrift 😉 Vi ser frem til å dekke Telialigaen bedrift! Lets gooo 🚗💥
 3. Vi er klare for kamp vi, etter fler walkovers enn vi fortjener 😅 Jeg kan melde inn her om rom om 10-15 min eller dere kan legge meg til på Steam eller Discord: https://www.gamer.no/brukere/tsp/48
 4. Er dere klare? Dere er hjemmelag og setter opp spillet, sånn jeg forstår det. Bare legg meg til på Steam eller Discord hvis dere vil det Finn profilene her: https://www.gamer.no/brukere/tsp/48
 5. Jeg la deg til på Steam, Kimmey. Kunne du kanskje akseptert, så kan jeg lage et party så slipper vi passord og sånn. Det kommer inn en som skal streame på twitch også.
 6. Da stiller vi heller til opprinnelig tidspunkt kl 19:00 med en innbytter sees i morgen kl 19!
 7. Hei, I stedet for i morgen kl 19:00, kunne vi forsøkt i dag kl 18:15 eller i morgen kl 17?
 8. Har ikke hørt noe fra dere, og i dag har vi hvert fall ikke mulighet til å vente i uvisse noe mer i dag, så har lagt inn WO-forespørsel.
 9. Vi er klare hvert fall Har ikke fått noen requests el., men vi venter til kvart over hvert fall
 10. Kan en av dere kanskje legge meg til på Steam også starter vi et felles party klokken 19? https://steamcommunity.com/id/TSPreben/
 11. Kunne en av dere kanskje bare enkelt og greit lagt meg til på Steam? https://steamcommunity.com/id/TSPreben/ Så kan jeg lage et party som alle kan inviteres til når klokken slår 18. Vi inviterer forøvrig inn en som skal streame.
 12. Det planlegges strømming av kampen! Det blir "kommentering"/prat fra undertegnede og en annen. Har avklart med BSTV-laget som sier vi kan slippes inn som tilskuer i kampen. Vil kunne ses her: https://www.gamer.no/tv/tsp/16767 (eller tsp_norge på Twitch.tv) Vi synes det er veldig gøy om en eller flere fra lagene ønsker å stille opp til et kort intervju/felles prat etter kampen om det er tid før neste kamp. Den fra laget som vil være med kan i så fall legge meg til på Discord, TSP#0347. Dette er veldig lavterskel-opplegg altså, vi er bare ute etter å skape god stemning for lagene, samt venner og kjente av oss. (Vi er kjent med BSTV-laget fra før gjennom turneringen). Oppfordrer til deling med kolleger som kan heie! Ønsker begge lagene lykke til! Det laget av dere som vinner følger vi gjerne videre i turneringen også, om vi får en prat i mellom!
 13. Det planlegges strømming av kampen! Det blir "kommentering"/prat fra undertegnede og en annen. Har avklart med Good Game-laget som sier vi kan slippes inn som tilskuer i kampen. Vil kunne ses her: https://www.gamer.no/tv/tsp/16767 (eller tsp_norge på Twitch.tv) Vi synes det er veldig gøy om en eller flere fra lagene ønsker å stille opp til intervju/felles prat etter kampen. Den fra laget som vil være med kan i så fall legge meg til på Discord, TSP#0347. Dette er veldig lavterskel-opplegg altså, vi er bare ute etter å skape god stemning for lagene, samt venner og kjente av oss. (Vi kjenner Good Game-laget). Oppfordrer til deling med kolleger som kan heie! Ønsker begge lagene lykke til!
 14. Det planlegges strømming av kampen! Det blir "kommentering"/prat fra undertegnede og en annen. Har avklart med Prisguiden-laget som sier vi kan slippes inn som tilskuer i kampen. Vil kunne ses her: https://www.gamer.no/tv/tsp/16767 (eller tsp_norge på Twitch.tv) Vi synes det er veldig gøy om en eller flere fra lagene ønsker å stille opp til intervju/felles prat etter kampen. Den fra laget som vil være med kan i så fall legge meg til på Discord, TSP#0347. Dette er veldig lavterskel-opplegg altså, vi er bare ute etter å skape god stemning for lagene, samt venner og kjente av oss. (Vi kjenner Prisguiden-laget). Oppfordrer til deling med kolleger som kan heie! Ønsker begge lagene lykke til!
×
×
 • Create New...