Gå til innhold

Japemperor

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

2 følgere

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

1 061 profilvisninger

Japemperor sine prestasjoner

31

Nettsamfunnsomdømme

  1. Med tanke på Israels deltakelse. Vi vet at antisemittismen står veldig sterkt blant Malmøs muslimer og jeg tror derfor dette kommer til å ende med et terrorangrep. To Israelske journalister besøkte Malmø for å undersøke antisemittismen, og de ble møtt med helt ekstrem antisemittisme. Da de fortalte noen menn at de skulle tilbake til byen til Eurovision sa de ikke dra på Eurovision fordi arenaen vil bli sprengt. Dokumentasjon finner dere i videoen under.
  2. Jeg tror FRP trengs for å brekke ryggen på gjengen.
  3. Personlig tenker jeg at vi burde det fordi så mange unge mennesker begår grov kriminalitet. Helst bør den senkes helt ned til 12 år.
  4. Før ikke opp noen innlegg der får bare opp dette
  5. God jul alle brukere og gjester! Og ikke glem den virkelige grunnen for julefeiringen!
  6. Dette er bare trist. Ingen burde måtte jobbe så lenge med mindre det er frivillig. Dette kommer jo også føre til at endel flere dauer uten å ha blitt pensjonist.
  7. Kanskje det men ved revolusjonen i Iran i 1979 var det 80 000 jøder i Iran i dag er det altså 72000 mindre! Det betyr at de fleste jøder ikke følte seg trygge i den strenge sjiamuslimske landet.
  8. Siden Iran er Hamas viktigste allierte kommer sikkert de 8000 gjenværende jødene i landet til å bli utsatt for forfølgelse. Vi vil nok se at de aller fleste gjenværende jødene i Iran flykter i nær fremtid.
  9. Har iphone 13 og kommer nok til å beholde den en stund til.
  10. Var dette noe som var planlagt fra norske myndigheter etter dødsdommen at Quisling skulle henrettes den dagen FN ble opprettet?
  11. Vet om dette forumet vi kan prate mer om det pm om hvis du ønsker.
  12. Glemte helt av denne tråden, men det jeg savner derfra er at det var så mange smarte brukere spesielt i historie emnet og livssyn emnet,, det er det jo forøvrig her også men vg debatt var bare annerledes. Jeg likte det også fordi det ikke så for moderne ut at det så litt gammeldags ut. I tillegg var det et godt samhold.
×
×
  • Opprett ny...