Jump to content

Erlend

Good Game AS
 • Content Count

  1427
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

159 :)

About Erlend

 • Rank
  Utviklingssjef, Gamer.no
 • Birthday 08/02/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

24251 profile views
 1. Hei Det finner du her: https://www.gamer.no/rss/exclude/e-sport
 2. Hei Du har ikke hatt aktivt abonnement siden 2019 etter det jeg kan se, og da betalte du 39,- per måned. Gamer.no har aldri hatt et abonnement som koster 20 kroner i måneden. Er du sikker på at dette kommer fra Gamer.no? Send oss i så fall flere detaljer på [email protected] så får vi sett nærmere på det.
 3. Årsaken til at vi ikke lenger har en lenke i hovedmenyen er at Diskusjon.no ikke lenger en del av vårt mediehus, men er eid av VG. (Det har for øvrig ikke vært i vår eierskap siden 2018). Vi bruker fremdeles Diskusjon.no som kommentarfelt og er godt fornøyd med det, og vi har en god dialog med VG, så det er mulig at vi kan begynne å få på plass bedre lenking igjen etter hvert. Når denne knappen er aktivert skal e-sportlenken i hovedmenyen forsvinne og logoen til gamer tar deg til gamer.no/uten-sport. Selve forsiden av Gamer.no inneholder fremdeles e-sport, så hvis du ønsker å alltid komme inn på en e-sportfri forside anbefaler jeg å bruke den nevnte adressen også som inngangslenke.
 4. Har ikke sjekket på desktop, men dette fungerer IKKE på mobil. Ingen option som heter annet... Det er noe cache-problematikk som vi håper å løse snart. Prøv noen harde refresh, så burde det dukke opp.
 5. Hei Uten sport finnes fortsatt, men vi har ikke lenger en permanent lenke i hovedmenyen til den siden. Du finner den her: https://www.gamer.no/uten-sport Det er veldig dumt, for det er tungvint å måtte skrive inn adressen stadig vekk, evt går X ganger tilbake på mobilen og ikke kan gå fremover. Pls legg den tilbake på framsiden, jeg brukte den linken MYE. Hvis du er logget inn kan du nå velge å bytte ut e-sport med uten-sport. Klikk på "Innstillinger" i toppmenyen og velg "Annet", så finner du det du leter etter :)
 6. Hei Uten sport finnes fortsatt, men vi har ikke lenger en permanent lenke i hovedmenyen til den siden. Du finner den her: https://www.gamer.no/uten-sport
 7. Takk for tilbakemelding. Vi skal gjøre det lettere å finne tilbake til riktig tabell. Både i turneringsoversikten og på lagsidene.
 8. Hvilken nettleser og hvilket operativsystem bruker du?
 9. Oppdatering er på vei inn. Denne serveren hadde ikke fått nattens update
 10. Minner om at kamper kan flyttes mer enn én uke, så lenge de spilles før siste serierunde.
×
×
 • Create New...