Jump to content

Erlend

Good Game AS
 • Content Count

  1405
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

152 :)

About Erlend

 • Rank
  Utviklingssjef, Gamer.no
 • Birthday 08/02/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

23000 profile views
 1. Hver gruppevinner møter en toer fra en annen gruppe. De som var i samme gruppe er plassert i hver sin halvdel av bracket og vil ikke kunne møte hverandre igjen før i finalen.
 2. Bracket i sluttspillet av Tippecupen er nå satt opp. Dere finner kampene her: https://www.gamer.no/turneringer/tippecupen-sluttspill/7863/ Tidsskjema for sluttspillet: Fredag (Best av 1) Ro32: 18:00 Ro16: 19:15 Ro8: 20:30 Lørdag (Best av 3) Semifinaler: 11:00 Finale: 14:00 Lykke til!
 3. E-post om demoer er automatisk og burde ikke gått ut. Det er ikke krav om opplasting her
 4. Brackets blir satt opp i morgen tidlig. Alle kvalifiserte lag vil bli lagt til og få beskjed på mail.
 5. Ta kontakt på kampsidene. Admins får varsel på det.
 6. Vi skal sørge for at det kommer en feilmelding når du prøver å sjekke inn utenfor innsjekk i framtiden.
 7. IL Alvidra: Jeg finner et forsøk på innsjekk fra dere 17:33:02. Men innsjekkingen stengte 17:30:58, så derfor gikk den ikke gjennom. Jeg antar du har hatt nettleserfanen oppe fra da innsjekk var åpen og så sendt inn etter at den var stengt. PredictioNe-sport: Dere finner jeg ingenting på. Kan det ha vært noe lignende?
 8. Verken IL Alvidra eller PredictioNe-sport ble noen gang sjekket inn. Jeg tror på at dere snakker ærlig, men vet ikke helt hva som kan ha skjedd. Dessverre får vi ikke gjort noe med det nå. Beklager.
 9. Til dere som mener at dere sjekket inn: Beklager, men vi kan dessverre ikke gjøre noe med det nå. Det er ikke loggført noen innsjekk på dere, så jeg vet ikke hva som eventuelt har skjedd. Det er sannsynligvis ikke siste turnering, så jeg håper dere vil melde dere på igjen
 10. Dezy: Dere hadde bare 4 gyldige ved start.
 11. Hvis du mener at dere sjekket inn er det beklagelig, men det virker som dere aldri gjorde det.
 12. Det er ingenting i våre logger som tilsier at PredictioNe-sport sjekket inn. Vi luket ut alle som ikke sjekket inn eller ikke oppfylte kravene ellers.
×
×
 • Create New...