Jump to content

Erlend

Good Game AS
 • Content Count

  1410
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

155 :)

About Erlend

 • Rank
  Utviklingssjef, Gamer.no
 • Birthday 08/02/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

23203 profile views
 1. Hei Når du kobler Twitch-kontoen din til din bruker på Gamer.no får du opp en knapp for å si at du skal streame en spesifikk kamp. Når du har gjort det kommer det en lenke til Twitch-kanalen din inne på kampen. Gamer sjekker med jevne mellomrom om kanalen din er live, og vil markere den som live når den er det.
 2. Ser at det har blitt besvart allerede, men jeg kan bekrefte at vi beholder Diskusjon.no som kommentarløsning på artiklene våre. Både jeg og flere av de andre i Gamer.no har tidligere jobbet sammen med Jørgen, Mads og flere av de andre i VG, som nå skal ta over driften av forumet. Vi har tiltro til at de ivaretar det på en god måte
 3. Hver gruppevinner møter en toer fra en annen gruppe. De som var i samme gruppe er plassert i hver sin halvdel av bracket og vil ikke kunne møte hverandre igjen før i finalen.
 4. Bracket i sluttspillet av Tippecupen er nå satt opp. Dere finner kampene her: https://www.gamer.no/turneringer/tippecupen-sluttspill/7863/ Tidsskjema for sluttspillet: Fredag (Best av 1) Ro32: 18:00 Ro16: 19:15 Ro8: 20:30 Lørdag (Best av 3) Semifinaler: 11:00 Finale: 14:00 Lykke til!
 5. E-post om demoer er automatisk og burde ikke gått ut. Det er ikke krav om opplasting her
 6. Brackets blir satt opp i morgen tidlig. Alle kvalifiserte lag vil bli lagt til og få beskjed på mail.
 7. Ta kontakt på kampsidene. Admins får varsel på det.
 8. Vi skal sørge for at det kommer en feilmelding når du prøver å sjekke inn utenfor innsjekk i framtiden.
 9. IL Alvidra: Jeg finner et forsøk på innsjekk fra dere 17:33:02. Men innsjekkingen stengte 17:30:58, så derfor gikk den ikke gjennom. Jeg antar du har hatt nettleserfanen oppe fra da innsjekk var åpen og så sendt inn etter at den var stengt. PredictioNe-sport: Dere finner jeg ingenting på. Kan det ha vært noe lignende?
 10. Verken IL Alvidra eller PredictioNe-sport ble noen gang sjekket inn. Jeg tror på at dere snakker ærlig, men vet ikke helt hva som kan ha skjedd. Dessverre får vi ikke gjort noe med det nå. Beklager.
×
×
 • Create New...