Jump to content

Erlend

Good Game AS
 • Content Count

  1420
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

154 :)

About Erlend

 • Rank
  Utviklingssjef, Gamer.no
 • Birthday 08/02/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

23894 profile views
 1. Har ikke sjekket på desktop, men dette fungerer IKKE på mobil. Ingen option som heter annet... Det er noe cache-problematikk som vi håper å løse snart. Prøv noen harde refresh, så burde det dukke opp.
 2. Hei Uten sport finnes fortsatt, men vi har ikke lenger en permanent lenke i hovedmenyen til den siden. Du finner den her: https://www.gamer.no/uten-sport Det er veldig dumt, for det er tungvint å måtte skrive inn adressen stadig vekk, evt går X ganger tilbake på mobilen og ikke kan gå fremover. Pls legg den tilbake på framsiden, jeg brukte den linken MYE. Hvis du er logget inn kan du nå velge å bytte ut e-sport med uten-sport. Klikk på "Innstillinger" i toppmenyen og velg "Annet", så finner du det du leter etter :)
 3. Hei Uten sport finnes fortsatt, men vi har ikke lenger en permanent lenke i hovedmenyen til den siden. Du finner den her: https://www.gamer.no/uten-sport
 4. Takk for tilbakemelding. Vi skal gjøre det lettere å finne tilbake til riktig tabell. Både i turneringsoversikten og på lagsidene.
 5. Hvilken nettleser og hvilket operativsystem bruker du?
 6. Oppdatering er på vei inn. Denne serveren hadde ikke fått nattens update
 7. Minner om at kamper kan flyttes mer enn én uke, så lenge de spilles før siste serierunde.
 8. Hei Når du kobler Twitch-kontoen din til din bruker på Gamer.no får du opp en knapp for å si at du skal streame en spesifikk kamp. Når du har gjort det kommer det en lenke til Twitch-kanalen din inne på kampen. Gamer sjekker med jevne mellomrom om kanalen din er live, og vil markere den som live når den er det.
 9. Ser at det har blitt besvart allerede, men jeg kan bekrefte at vi beholder Diskusjon.no som kommentarløsning på artiklene våre. Både jeg og flere av de andre i Gamer.no har tidligere jobbet sammen med Jørgen, Mads og flere av de andre i VG, som nå skal ta over driften av forumet. Vi har tiltro til at de ivaretar det på en god måte
×
×
 • Create New...