Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Trenger du noen å snakke med?


Anbefalte innlegg

Hmm... Hvor skal vi begynne?

 

Navnet mitt er Fredrik, født i Stavanger, bor i Sandnes. Jeg står veldig sterkt for mine meninger og er ikke den typen som lar seg dytte "rundtforbi". Jeg er orientert på noen ting og er ikke fullt så orientert på andre ting, jeg liker f.eks ikke å klusse unødvendig mye med tall... :ermm:

 

Jeg liker veldig godt teknologi, og en av mine grunner for å leve er på grunn av nygjerrigheten min, hvordan ting vil være i fremtiden osv. Jeg er nokså sosial, og jeg tror jeg er lett å snakke med. Jeg bryr meg ikke om du er 7år eller 97, bare du har rett "innstilling". :wee:

 

Forøvrig så er jeg 1992-modell (15år), middels karakterer på grunnskolen, liker avanserte ord, snakker ofte før jeg tenker, menneskekjenner, datagnu, gal og fattig! :)

 

Ja, jeg er nokså gal, men ikke gal som i jegmåpåsinnsykehus-gal, jeg lever bare min egen vei, jeg er litt som de "emoene" som liker å skille seg ut.

 

Msn, mail, adresse osv. finner du på profilen min! :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Et kjemptefint tiltak. Jeg er ny som bruker her, men har holdt på med forum og slikt helt siden tidlig 90-tallet. Jeg er gutt på 26 år, har svært mange erfaringer på godt og vondt. Jeg er den personen alle henvender seg til når de har behov for å snakke ut og bli forstått. Jeg var tillitsvalgt i Forsvaret og har bred erfaring med megling mellom to eller flere parter.

 

Ting jeg anser jeg har bra og god erfaring med:

 

* Jobbrelaterte emner (ny jobb, bytting av jobb, business)

* Psykiske lidelser (et svært nært familiemedlem har dette) og jeg har overværet møter i regi av dette med psykologer og psykiatrikere over flere år

* Sex og samliv (alt fra sex til å være samboer og i forhold)

* Hvordan håndtere det motsatte kjønn

* Hvordan bli fornøyd med seg selv og få tilbake den gode følelsen

* Trening og kost

* Narkotika og misbruk

* Religion og filosofi

 

Ingen problemer er for store eller små. Jeg stiller opp når jeg kan og jeg kan snakke fritt om alt mellom himmel og jord. Jeg har selv fått personer på randen til selvmord til å sette pris på livet igjen. Jeg har høy integritet og stor empati, og de fleste finner meg som en svært åpen og imøtekommende person.

Endret av thaislap
Lenke til kommentar
Gjest Yoshi

Trenger noen å snakke med i kveld.. Har fått tibakefall på et problem jeg har, det ødelegger mye for meg akkurat nå. Trenger noen å snakke med det om.. :/ Om det er noen jevnaldrende (17 +/-) som vil prate, så hadde det vært fint. ^^ Jeg er selv 17 år, skeiv og sliter tidvis med angst og slikt. Har bare blitt verre så langt i sommer etter at alt ble bedre under skoleåret. Blææ.. /: Msn i profilen.

Lenke til kommentar
Gjest Yoshi

Noen som akkurat nå har muligheten til å snakke litt i en time eller to utover natta? Har fått et akutt tilfelle av dårlig selvtillitt som utløste noe drit jeg vil prate ut av verden før sommerleiren i morgen...

Lenke til kommentar

Navn: Kenneth

Nickname: Samen, Nenneth

Status: Kjæreste

Alder: 17 snart 18

Intresser: Fotball, musikk og jenter

Sted: Vikersund

 

Jeg er da en 16 år gammel gutt based in Vikersund/Buskerud, jeg er en helt normal fyr som en del liker å ta seg en prat med. Jeg omgås folk lett viss de gidder å omgås meg, har kjæreste for tida så kan gi en del tips om sånt viss dere trenger det. I fritida så går det mest i PC, men jeg følger også med på fotball

 

Viss du vil ha en ny kamerat, eller vil ha en fyr å prate med! Send PM^^

Endret av Chef Samebror
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Gjest deprimert

Skulle gjerne ha pratet med noen som har god peiling på depresjon.

 

Kriteriene er, du må være over 25, og ha vært igjennom en depresjon selv.

 

 

orket ikke bla igjennom 8 sider. Noen som vet om noen som egner seg?

 

Er forresten selv en tyve år gammel gutt hvis det har noe å si.

Lenke til kommentar
Gjest Guest_Jack_*

24 år, mann og er

 

-Psykolog

-Støttekontakt

-Ungdomskontakt Røde Kors

 

Snakker om

 

-Konflikthåndtering

-Samliv

-Sex

-Hobby, fritid

-Kosthold, ernæring

-Karriere, utdanning.

 

Fullstendig anonymt og diskret.

 

Jack_Ziegler

 

[email protected]

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Gjest Thomas Blkstad
Felt, faktisk. Av frykt for at folk ikke legger merke til det (selv merker jeg aldri når noen endrer posten sin), skriver jeg en ny post.

 

Jeg har erfaring med depresjoner, både midt oppi dem og på utsiden. Jeg har også en mening om samliv, og er i stand til å snakke om det. Jeg er for det meste åpen til alle samtaleemner, jeg eier ikke fordommer. Jeg er en ellers snill og kjekk gutt, som finner tid til de fleste :)

Jeg har selvsagt tider der jeg ikke er pålogget, men da er jeg som regel i stand til å sende en sms eller 10 :) Jeg har Djuice Nonstop, så penger er ikke noe problem der.

Lenke til kommentar

Hei.

 

Hobbypsykolog her :D elsker å hjelpe andre folk som trenger det, pratet med mange som har trengt hjelp til både det ene og det andre, og sees på som en som er enkel å prate med (blant venner og andre som har pratet med meg)

Har selv mye erfaring innen kjærlighetslivet, så hvem som helst er hjertelig velkommen til å skrive med meg.

 

[email protected]

 

snakkes! :)

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
  • 3 uker senere...

Slenger med meg jeg óg! Jeg er en gutt på 16 år, har masse erfaring fra barneværnet (har vært innen barneværnet siden jeg var 8) har slitt med depresjoner, var nær ved å ta livet av meg selv, så jeg vet en del om hvordan det er å være deprimert. Er her for alle som har behov, om du er 15 eller 30 så kan vi alltids ta oss en prat. Du kan hvis du vil være anonym, taushetsplikten gjelder for meg óg. Ta kontakt! Email addresse: [email protected]

Lenke til kommentar

Og dette har ikke jeg sett før nå.

 

Er 24år gamel gutt/mann bor i oslo (hvis det skulle ha noe å si)

Kan snakke om det meste. Deprisjoner, kjærsteproblemer, jobb, økonomi eller hvis noe bare føler for å slå av en prat om løst og fast.

Send meg en pm da vel, så får du msn adressen.

Lenke til kommentar

Hei

 

Listen over hjelpere er nå meget lang. Men siden alle kun kan hjelpe et begrenset antall velger jeg å slenge meg på.

 

Jeg er for tilfellet i en studiesituasjon, og har forøvrig sosiale problem, noe som også gjør at jeg har lett for å snakke om dette. Har hatt flere perioder med depresjoner, og har erfaring med å snakke med andre med lignende problem. Har studert psykologi ett år, selv om jeg personlig mener at dette er irrelevant, hjelpen kommer ikke fra min faglige side. Jeg har tildligere også vært i samtaler med voldtektsofre, så kan også snakke til deg om dette.

 

Dersom du ikke er sikker på om jeg kan hjelpe deg, kontakt meg for en liten samtale. Jeg er tilgjengelig via mail og msn, og kan godt tenke meg å hjelpe eller bare prate om hverdagslige ting, alt etter hva som trengs og hva som kommer.

 

Send meg en PM dersom du synes dette hørtes greit ut.

 

Jeg vil bare bemerke at jeg planlegger å kun hjelpe en person, siden jeg vil kunne fokusere på denne, slik at hjelpen blir positiv og personlig.

 

Prinsippet om taushetsplikt er udiskutabelt, dette blir respektert uten unntak.

 

OPPDATERING: Er blitt kontaktet og har derfor ikke mulighet til å motta flere forespørsler for øyeblikket. Men her er det mange andre som ønsker å hjelpe! Lykke til.

Endret av Multi-Task
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...