Jump to content

Liberalistiske Samebror

Medlemmer
 • Content Count

  4309
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Liberalistiske Samebror

 1. Vi er foreløbig beste treer, men alt kan fortsatt skje selvfølgelig! Alt eller ingenting mot Kroatia nå!
 2. Sjarm har jo absolutt ingenting med utseende å gjøre, eller et smil er jo ganske sjarmerende! Men går mest på personlighet!
 3. Visst det er en ny by anbefaler jeg deg å reise en uke før studiestart, da kommer du deg på plass i din hybel og kanskje du til og med får naila en jobb?
 4. Heh, tipper de "baguettene" en kjøper på bigbite, subway ol. er bakt på fabrikk, gjerne et år i forveien og bare butikkvarmet. Om en stikker innom nærmeste matbutikk og tar med seg en pose halvstekte baguetter finner man nok noe av tilsvarende kvalitet. Nei, de stekes på butikken. Tro meg jeg vet det, har jobba på Subway så.
 5. Vel hun lagra nummeret mitt på mobilen Kan jo hende hun ikke husker navnet mitt da, det er jo mulig
 6. Sitter liksom ikke å våker over den, men hun var jævli fin så det hadde ikke gjort noe akkurat
 7. Nei, jeg stod ikke i døra Jeg var inne, og hun var borte flere ganger å pratet med meg
 8. Hallo Dette er vel først og fremst spørsmål til jentene her inne. Jeg jobber som ordensvakt og ga igår nummeret mitt til ei jente som absolutt ville ha det, hun var ganske fin også. Og hun sa hun skulle ringe, men har jo ikke gjort det enda. Så da lurer jeg på hva som er standardtid for dere å vente, er det den stereotypiske 2 dagersen?
 9. Jeg tror faktisk vi kan kvalifisere oss, vi har mange unge gutter som kommer til å bli utslagsgivende for vårt landslag så. Eneste vi har lite av, er forsvarstalenter.
 10. Det samme som en veggie delite koster, så du får med en liten salat på kjøpet
 11. Bare å spørre dem om å kjøpe brød, det jeg gjør på Subway hvertfall.
 12. Ha en filmkveld, la det vare en stund og spør han når det er veldig seint om du bare kan sove der over natta.
 13. Han godtar alt? Vet det ikke var greit av meg å snoke, det har jeg sagt til han også. Men det han gjorde var verre.... Nakenbilder av andre er no ikke så ille synes jeg, man skal no få lov til å fantasere litt om andre kvinner til tider. Hadde vært verre visst han hadde sendt nakenbilder av seg selv nylig.
 14. Aleksandar Mitrovic har tydeligvis bekreftet på twitter at han er klar for Newcastle, spennende signering!
 15. Dra til Baltikum Latvia og Estland skal være veldig bra
 16. Må bare gå tilbake til UFC 189 igjen, ingen som har nevnt tidenes walk-out i UFC sin historie, fikk gåsehud av Conor sin walkout! For en stemning og opplegg som var rundt det!
 17. Dama er nervøs virker det som, du må bare fortsette å ta insj, ellers så vil hun tro at du ikke er interessert i henne lenger.
 18. Start heller med MMA, mye bedre trening! Og WMMA er stadig voksende, mest pga Ronda Rousey!
×
×
 • Create New...