Gå til innhold

Bilder av din kroppskunst.


Anbefalte innlegg

For det første, dette er ikke en ny offisiell tråd for kroppsmodifikasjoner. Dette er en bildetråd, omtrent som en Recent Pic Post for kroppsmodifikasjoner. Vi setter ingen grense på hvilke kroppsmodifikasjoner som er "heavy nok" til denne tråden, vil du legge ut bilde av de nye øredobbene dine fra glitter er det ingen her som vil stoppe deg.

 

Regler:

1. Ikke post samme bildet flere ganger (vil bli håndhevet kraftigere enn i RPP, dette er ikke en "Jeg vil ha større e-penistråd, vi vil se modifikasjonene dine, men ikke 1500 ganger fra samme vinkel).

2. Det ER lov å legge ut bilder av nye plugger/tunneler, helst i øret, men absolutt ikke noe must.

3. Det er lov å legge ut bilder av samme modifikasjonen om du har hatt touchup/bygget på, eller om du bare har et bilde av den som du synes var RÅSTILIG.

4. Nærbilder av piercinger er å foretrekke. Ikke ta et bilde i profil og si "Hvis du ser SKIKKELIG nøye på bildet kan du se at jeg har hull i ørene", hvis du har et sinnsvakt behov for å poste et bilde av DEG og ikke modsene dine har vi allerede en tråd for dette.

5. Samme hvor fristende det kan bli, ikke legg igjen stygge kommentarer til andres mods i denne tråden. Hvis du ikke har noe pent å si, hold kjeft.

6. HELST bilde i hver post. Jeg skal ikke si at det MÅ være bilde i hver post, men blir det for mange poster uten bilde i etter hverandre vil jeg få tråden stengt og starte en ny en.

7. Bildet skal ikke være noe du har funnet på Bodymod.org eller BMEzine som du bare MÅTTE poste her, ta det i den offisielle bodymodtråden. Bildet skal være DEG. Er bildet en god venninne/kompis, legg det og i den offisielle bodymodtråden.

 

Nåh. Post bilder av tatoveringer, scarifications, piercinger, pullings og suspensions du har vært med på. Eller annet som jeg glemte i den setningen som er bodymodifications. Sleng gjerne ved en rørende historie om du har en på lager, ikke noe krav, though, vi er ikke Miami Ink. Kos dere. :wee:

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...