Jump to content

kverna

Medlemmer
 • Content Count

  3395
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hei. Fikk for ca 14 dager siden ett sår på leggen. Etter ett par dager vokste det frem en hevelse som var vond/sår og området rundt såret ble gult, med blåmerke utenfor der. Kan ikke huske å ha gått borti noe skarpt eller slått meg, så virker litt rart. Var å gikk tur i skogen den helgen såret kom, så kan være ett dyr e.l som har vært bortpå(gikk med langbukse) men kan ikke se noe rester etter innsekt o.l Noen som har sett slikt før ?
 2. Deltaservice skulle ha ca 1400kr for samme rep, og da beholder man videre garanti, noe man ikke gjør dersom "Mobilfikser'n" gjør det i butikken.
 3. Lyst på denne selv. Skulle egentlig kjøpe Xperia Z, men når jeg sammenlignet skjermen til S3, Nexus 4 og Xperia Z fant jeg fort ut at skjermen lå laaangt etter, ble rett og slett skuffet over den.(Farger, kontrast, detaljer, skarphet) Hjalp ikke å skru av/på bravia heller. Sort i filmen ble mer magenta.
 4. Da får man kontrabeskjeden vi ventet på. Flott å gå ut med riktig info..
 5. Jævlig greit å lure kundene når man spesifikt spør om Chess har 4G på mobiltelefoner hvis det faktisk ikke stemmer. Kan noen bekrefte ?
 6. skriv *#06# og se om du har IMEI på telefonen(evt gå på "om telefonen" og status, og se under IMEI. Dersom IMEI er borte må telefonen på service.
 7. Joda, det trekker noe jævlig med strøm. Hadde samme problem på min, brukte strøm som om det gikk av moten. Slo av varslinger på facebook, tilbake til god batteritid. Evt kan du velge sync hver halvtime for å bedre strømtrekket litt
 8. Må bytte jackkontakt(RCV). Burde gå på garanti dersom den ikke er væskeskadd eller fysisk ødelagt.
 9. One V er ganske vrien å demontere dersom du ikke har gjort det før, uten at jeg har erfaring fra iphone å sammenligne med, så anbefaler at du lar ett autorisert verksted gjøre jobben.(1700kr)
 10. Som over her, kjøp ferdig front med touch og LCD i samme del, noe annet er å be om trøbbel. Dersom du gjør dette selv trenger du ikke backup da ingenting ligger lagret i fronten. Bestill fra ebay, men vær klar over at du mister garantien dersom du åpner telefonen selv. Koster 1700kr å gjøre hos autorisert verksted, og da beholder du garantien.
 11. Noen som har funnet ett deksel som gjør det mulig å holde telefonen i håndflata og ikke bare kantene ? Testet telefonen ett par ganger på jobben, og føles som jeg holder min galaxy s2 med fronten feil vei. Skarpe kanter som ligger dårlig i håndflata.
 12. Ville IKKE brukt Bravia engine på telefonen, for det ser virkelig ikke bra ut. http://www.youtube.com/playlist?list=PLtE0tofeDTuhIt_e5GZPwJJC-G0fipmoj
 13. Og der solgte jeg mine Sony-aksjer. Trodde de skulle levere godmobil på godmobil som leverer gode specs, kult design samt vann og støvtett, men der gikk dem glipp av ett stort marked. Synd, Xperia V og Z startet så bra..
 14. Veldig ofte når bilmodus kommer opp, det "plinger" i mobilen uten at den brukes(samme lyd som når man kobler til usbkabel) og lyd kun funker på høyttaler, så er det væskeskade i usb-kontakt. Når den kortsluttes pga. væske vil telefonen oppfatte dette som at den har kontakt med utstyr(lader, dokk osv) Prøv å rens forsiktig Er telefonen under 1år siden kjøpsdato koster ny skjerm 800kr via Deltaservice, såkalt "Samsung Quick Service". Husk at all garanti frafaller hvis dere bruker bakgårdsreparatører som han over her, og det er ofte ikke billigere å bytte utenfor autorisert verksted heller.
 15. Du må reklamere på reparasjonen til forhandler, så tar de det videre med serviceverksted. Ingenting du har krav på desverre før forhandler har forsøkt rettet feilen(uten hell) for tredje gang. Du må rett og slett bite i det "sure" eplet og levere telefonen igjen, men på en lysere side er det en reklamasjon og vil gå raskere gjennom systemet enn ved første service.
×
×
 • Create New...