Jump to content

Acrid

Medlemmer
 • Content Count

  6094
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

204 :)

About Acrid

 • Birthday January 1

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

10463 profile views
 1. Er du svimmel? Pay2Win/Gay4Pay ødela online-delen av Diablo 2 fullstendig og i Diablo 3 har de gjort item hoarding, farming og kjøp/salg-jøderi til hele poenget med spillet.
 2. Totalt rævva. Slå de ihjel med napalm.
 3. Konsekvent tull og fjas med serveren, Pay2Win ødela D2 og her har de dratt konseptet ut i det ekstreme. Feteste er jo å få kontoen hacket i et singleplayer-spill og alt av gull og rares/legendaries er borte. Blizzard og Diablo 3 er ekte dritt, og jeg kommer ikke til å røre dette spillet igjen med en tifots kjepp engang.
 4. Håper mest på at det polske bandet er Kriegsmaschine. Fatter ikke at det bandet får så lite fokus. Ørti ganger fetere enn Mgla. np: E.
 5. Tortorum/Behexen i kveld, Tombstones/Solstorm/Resonaut/High Priest of Saturn i morgen. Mini-HITS.
 6. Å runde Mass Effect 3 var som å finne en mannsskit i bunnen av vinflaska. Folk klaga på den pissedårlige slutten i Fallout 3 også, og Broken Steel ble sluppet som følge av det. Hvorfor er det så bortinatta forjævlig å be Bioware gjøre noe tilsvarende? "Bortskjemte dritunger!" Kjeeeeeeften.
 7. Høres ut som tentakler, gamma, Dr. Kaligari, firedimensjonale pyramider og ormehull på hytt og tvers gjennom prefrontal cortex. Rulle rundt i gresset og bli voldspult av sola.
 8. np: Imperator 2,5 timer lang. Jeg trenger hallusinogener ASAP.
 9. Tørket støv av PS3en på lørdag for å kjøpe og laste ned ICO/Shadow of the Colossus. Selvfølgelig gikk betalingen som smurt, men å laste ned spillene jeg har betalt for har jeg ennå ikke fått gjort. Tilliten min til Sony er jaggu blitt tynnslitt. På tide å jailbreake?
 10. Estetikk og god art direction er absolutt viktigst hva det rent visuelle angår.
 11. Kvaliteten til et album eller låt av Taake er omvendt proporsjonal med mengden av folkerelatert tøys og skrap i muzaken. Fett liveband da.
×
×
 • Create New...