Jump to content

flodhest

Medlemmer
 • Content Count

  3257
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About flodhest

 • Birthday 09/29/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Gode tips, Kyrre. Skal se om dette kan være aktuelt å gjøre.
 2. Hehe, kan ikke huske å ha sølt noe på tastaturet. Det kan høres logisk ut da, at det er noe bøll med tastaturet. Men for meg virker det som at det er noe med software. Noe jeg ikke fikk med, er at problemet ser ut til å forsvinne for en stund, når jeg restarter. Men så kommer det tilbake når jeg logger av.
 3. Et lite problem med laptopen min, en Asus k55v. Til tider skriver den av seg selv, som regel kommer det opp et 6-tall i uendelige rekker, akkurat som om jeg skulle presset tasten inne. Har også hendt at bokstavene BR skrives om og om igjen. Dette skjer typisk når jeg logger av, og logger på igjen. Den scroller også til helt øverst på vinduet, og når jeg skal scrolle nedover, spretter vinduet automatisk opp igjen. Jeg har installert avast antivirus, og ad-aware - men det har ikke vært antydning til bedring selv om de fant noe grums, og jeg ble kvitt det. Hva kan dette skyldes? Meget takknemlig for svar!
 4. Hei, Jeg kjøpte Bose QuietComfort 15 i Januar. Det er et godt headsett, og jeg liker støykanselleringen. Et problem jeg har med disse, er at jeg får dotter i ørene av å bruke de. Det oppleves som et trykk i ørene lenge etter jeg har brukt de. Samboeren min lånte de for å høre på EN låt, og sa hun følte seg svimmel etter å ha brukt de. Er det flere som har merket dette? Og hva kan grunnen være? Kjenner jeg blir litt skeptisk til bruken av de. Jeg ønsket støykansellering nettopp for å spare ørene mine.
 5. Jeg har hvertfall ikke nedgradert til froyo! Se litt i tråden til galnet, så finner du det nok fort ut.
 6. Du kan også laste ned GO SMS fra markedet. Der kan du legge inn themes, og forandre på det meste.
 7. Herlig! Kjører MIUI selv, så det gikk smertefritt.
 8. Den manualen er for Galnet 1.0, og den ser litt utdatert ut. Fra den tida man måtte flashe ned til froyo for å få MIUI. Jeg tenker det er nok å flashe til MIUI, og så flashe til Galnet sin - om det er den du vil prøve. Nå er jeg ingen ekspert, men det er slik jeg gjorde det. Den "originale" MIUI er også for gingerbread, så jeg synes det virker litt bakvendt å flashe ned til froyo, når man egentlig slipper det. Igjen, jeg er ingen ekspert, men siden du har root, tror jeg det skal holde med å legge over MIUI.zip til sd card, boote i recovery, wipe cache og data (mulig det er noe mer og), og install from zip/choose zip from sd card. Så gjør du det samme med Galnet sin versjon. Mulig du må dobbeltsjekke denne oppskriften, har bare holdt på med dette i en uke.
 9. Du må ikke ned til froyo lenger, de gjorde en endring på dette tidligere denne måneden. Selv har jeg 2.3.4, med Galnet MIUI. Nå har galnet lagt til en annen kernel i galnet 2.2 som gjør at batteritiden er mye bedre enn 2.1. Oppdaterte i går, og merket en betydelig forbedring. Han holder på med 3.0 nå, og han sier vi kan forvente oss en forbedring av kameraet. Kommer på fredag så vidt jeg har fått med meg. Disse oppdateringene kommer virkelig på løpende bånd...! Om du nå har rootet, og har lyst å prøve deg, kan du laste ned Rom Manager. Installer MIUI fra denne. Last så ned galnet Miuiherfra, og flash i vei. Husk backup før du wiper, fullt batteri, osv. Om du ikke har vært bort i MIUI før, er det verdt å nevne et par ting jeg selv hang meg litt opp i i begynnelsen: - Ligner veldig mye på iOs - Har ingen app drawer. (bruk mapper) Ellers digger jeg MIUI.
 10. Tenkte jeg skulle skrive litt om oppsettet jeg bruker, slik at andre kan hente inspirasjon. Oppfordrer alle til å gjøre det samme med sine homescreens/lockscreens. Min homescreen: ROM: Galnet MIUI Vær Widget: SiMi Clock Dato: Mclock med følgende xml template Batteri: Dotted green battery, last ned her. Analog klokke: Last ned her Ikoner: Suave HD
 11. FLashet til MIUI for noen dager siden, etter å ha hatt darky's. Det er et utrolig smooth rom som glir godt. Jeg er imponert over måten de har forandret oppsettet på, og jeg synes hele telefonen er blitt mer brukervennlig. Dessuten digger jeg at det er så lett å forandre themes, ikoner, lockscreens, osv. Musikkspilleren er også mye bedre imo enn stock samsung. Minus må være at kameraet synes å være litt dårligere, og at batteritiden er dårligere. Nå har ikke jeg kalibrert batteriet enda, og da jeg flashet var jeg såpass utålmodig at jeg ikke hadde fullt batteri, så kan hende jeg må flashe om igjen. Flashet til galnet i sted og ser egentlig ikke de helt store forskjellene (fra vanlig MIUI), bortsett fra et par småting, som nytt galleri, og litt bedre score i quadrant. Om du bryr deg om quadrant score, kan jeg si at min nå ligger på 1750. Jeg ble ikke ordentlig fornøyd med telefonen min (samsung galaxy) før jeg rootet og flashet til MIUI. Om du kan leve med litt dårligere kvalitet på bildene og mindre batteritid, anbefaler jeg deg å flashe. MIUI er som sagt et utrolig deilig rom. Dessuten kommer det støtt og stadig flere updates som forhåpentligvis dekker over de "hullene" som finnes. Til nå har det kun vært stabilt. Håper dette var et greit svar.
 12. Nå har jeg lagt inn MIUI, og er veldig fornøyd. En ting jeg lurer på, hvordan kan jeg endre visningen av nummeret til kontaktene mine? Slik det er nå, vises et nr slik: 912-123-45
 13. Allright! Har nå tatt av filmen, og synes den er diggere å bruke nå.
×
×
 • Create New...