Gå til innhold

sk0yern

Medlemmer
  • Innlegg

    2 087
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

sk0yern vant dagen sist 31. august 2022

sk0yern hadde mest likt innhold!

1 følger

Nylige profilbesøk

8 421 profilvisninger

sk0yern sine prestasjoner

2,9k

Nettsamfunnsomdømme

1

Hjelpsomme svar

  1. Det forstod jeg ikke. Du skriver at frp ignorerer mc-gjenger og øst-europeisk mafia. Jeg skriver at det ser ut til at frp vil straffe nettopp slik kriminalitet hardere. Hva er det du egentlig svarer på?
  2. Hvorfor er det da slik at FrP foreslår strengere straffer for gjengkriminalitet? Eller har de sagt de vil ha unntak for MC-gjenger og østeuropeisk mafia?
  3. Når selv Dagbladet advarer, da forstår man at ting er ute av kontroll: https://www.dagbladet.no/meninger/ma-ta-kontroll/81309166 Dette er altså avisen som i årevis har forsøkt å latterliggjøre alt som har med "svenske tilstander" å gjøre. Marie Simonsen har nemlig en venn som plutselig havnet i skuddlinjen, og da har det jo gått for langt må vite.
  4. Det er slik han holder på. Slenger ut påstander han ikke klarer å dokumentere. Så viker han unna når andre motbeviser påstandene han slenger ut.
  5. Politisk skandale i Tyskland? Habeck ville at du aldri skulle se disse hemmelige atomarkivene Medlemmer av De Grønne i finans- og miljødepartementet ignorerte ekspertråd, trikset, falsifiserte og rett ut løy for å få faset ut de siste tre kjernekraftverkene i landet. Ikke så overraskende kanskje.
  6. Sør-Norge har et stort kraftoverskudd, og NO2 og NO5 har svært god overføringskapasitet mot NO1. Det du kommer med er oppspinn. Fredag 5. januar 2024 var det en gjennomsnittstemperatur på -16.7 grader på Blindern målestasjon i Oslo. Denne dagen var det netto eksport fra NO1 til SE3. At du velger å ikke forsøke å forklare endring i pris i NO2 og SE4 var ikke spesielt overraskende.
  7. Nei. Østlandet er ikke avhengig av import. De klarer seg fint med utveksling mot NO2 og NO5. Kan ikke du ta en liten analyse av hva grafen forteller deg? Hva er årsaken til endringen i strømprisforskjeller mellom NO2 og SE4?
  8. Strømpris NO2 mot SE4 før og etter kablene mot Tyskland og England: Så kan folk fantasere om Putin, gasspriser og alt mulig rart. Det er ingen tvil om at kablene utgjør en mye større forskjell enn 10%.
  9. https://energiwatch.no/nyheter/politikk_marked/article17045762.ece Hoppsann, hvorfor vil de det tro? 🤔
  10. Tilsvarende i Danmark nå. https://second-opinion.se/danska-havsvindkraften-nu-en-fraga-for-marknaden/
  11. Hehe, er vel ikke så veldig mange som tror på det dog.
  12. https://www.nettavisen.no/norsk-debatt/okonomer-slakter-klimautvalg-for-dyre-rad-uten-a-regne-pa-kostnadene/o/5-95-1775887
  13. Hvilke vestlige land mener du er mer grønne og klimavennlig enn Norge?
  14. Hvorfor ville de det? Hvem var det som ville ha systemet vi har i dag?
  15. Fantastisk. https://e24.no/naeringsliv/i/o3LwJg/infinitum-estimat-eus-pantekrav-vil-koste-norge-25-milliarder-i-aaret Nei, det er oss forbrukere det vil koste for. Kjempesmart for et land som er verdensmester i panting.
×
×
  • Opprett ny...