Jump to content

paatur

Medlemmer
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 :)

About paatur

Recent Profile Visitors

350 profile views
 1. Ikke akuratt black Friday tips. Men det er faktisk billigere og fly til Malaysia og kjøpe briller der og ta en lang weekend enn å kjøpe briller i Norge. HVIS man må noe spesielt. Jeg kjøpte 4 par briller i Malaysia tidligere i år. Selv med flybilletter, hotel, mat så var det langt billigere enn å kjøpe det her til lands . Og da kjøpte jeg de på Pavillion et av de mest luksuriøse sentrene i landet og langt over norsk standard.
 2. nja. jeg kjøpte ny tv, vaskemaskin, kaffe maskin, kjøleskap plus div små ting. jeg sparte over 30 000 i forhold til normal pris. jeg skjekket alt på prisjakt og prisguide. kommer jo altid ann på hva man ser etter, men og spare 30k er jeg fornøyd med
 3. ja vent den. Jeg trenger ny tv, så valget blir 1 av de 4 nevente
 4. Samsung 65" QN95B eller LG 65" C2 eller Samsung 65" LS03B The Frame (2022) Kommer ikke til å bli brukt til spilling, og kommer en del lys fra vinduer.
 5. Hei Det er ingen problem og reise lengre. Jeg kom hjem fra Panama forrige uke. Og har hvert i Vietnam, Thailand, Namibia, Malaysia Colombia og Nepal på div turer de siste månedene. 0 problem. I Thailand så bare spurte de om jeg var vaksinert. Hadde vaksine sertifikatet i håpna. De så på det i ca 1 sek så vinka de meg forbi. De andre landene var akuratt det samme.
 6. Noen som har et gullkort og gi bort? Det kommer til å bli godt brukt:)
 7. Det er mye bedre å dra til Filippinene enn å møtte noen in real life enn på en dating side, de fleste du møtter på en sånn dateside snakker nok med X flere menn. Og drar nok til første mann som tilbyr det. Har selv hvert flere turer til Filippinene pga dykking (Når jeg var 24-29). Og har opplved flere ganger når jeg har gått ut for middag på kvelden og bli sjekket opp av lokale jenter. Dette har hvert godt utdanna jenter fra bra familier. Har fortsatt kontakt med en, som nå jobber som manus forfatter i Hollywood. Men det kommer altid ann på hva slags steder man drar ut, dra ut på top restaurateur/hippe klubber så møtter man lokale damer med utdanning. Drar du ut på billige steder så er det nok prostituerte som er desperate etter og komme seg vek. Jeg jobber fortiden med en godt utdanna (men fra en fattig familie) Filippiner på 32, hun er helt ærlig på at eneste grunn til ho gifta seg med en Nordmann var for å komme seg til Norge.
 8. 1/10 Når selv min mor på 67 på cellegift for beinmargeskreft opplevede Corona som et mild 2 dagers forkjølelse så sier det seg selv hvor lite farlig dette viruset her.
 9. I 2017, når var i Syria, så møtte jeg på mange Wagner folk, de reddet faktisk livet mitt når IS angrep veien vi kjørte på til Aleppo som første turister siden krigens start. Vi ble kjørt til en Hizbollah base hvor vi ventet til angrepet var over. Etter på ble vi eskortert til Aleppo av Wagner folk, som vi også hadde en matbit sammen med. De fra Wagner vi møtte på var unge folk fra Moskva og Saint Petersburg, top trente folk som ikke rørte alkohol, hvor flere av dem snakket ok Engelsk som kun var med for adrenalinet, de brydde seg ikke om pengene. Typiske folk som drev med kampsport, hang på trenings sentre hele dagen. Man merka at de hadde 0 hemninger, men de var ikke noe problem mot hverken meg, eller andre personer i gruppa med, hvor 3 stk var fra Usa, og et par tyskere.
×
×
 • Create New...