Gå til innhold

Elgen-Hansi

Medlemmer
  • Innlegg

    1 089
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Elgen-Hansi

  • Bursdag 01. jan. 1980

Profile Information

  • Kjønn
    Ikke oppgitt

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Elgen-Hansi sine prestasjoner

1,4k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Og hvis det blir Trump som vinner; Når det viser seg att denne konflikten ikke er "løst" rimelig kvikt, så skal vi minne deg på denne fadesen av et innlegg!
  2. Uff, høres utrolig tungt ut! Du sier du har psykolog. Har dere forsøkt noe annet enn gruppeterapi? Hva med medisinering? Jeg er ikke psykolog, men det du beskriver her høres jo ut som tekstbok depresjon.
  3. Dere må skille på Star Citizen (åpen verden univers MMO) og Squadron 42 (single player space pew pew). Førstnevnte blir nok aldri "ferdig", da det rett og slett er for ambisiøst. Sistnevnte derimot tror jeg vi får, og denne videoen syns jeg lover godt for at de har nok fokus på det internt, og det kan bli noe kult. Men når Chris sier 2026, så snakker vi nok tidligst 2027, kanskje 2028 før det er på markedet. Ang delays forøvrig, dette er Chris Roberts i et nøtteskall. Han er ALT for ambisiøs, og det har gjort at hva som skulle lages originalt (kickstarter) er ekstremt langt unna hva de har jobbet på over årene. I tillegg har de fått så usannsynlig mye penger i crowd funding, at man forsøker å gjøre så alt, alt for mye på en gang. Sånn sett er det ikke så relevant lengre å snakke om at det "skulle vært ute i 2014".
  4. X30 har 16,5 cm bakkeklaring, ID4 har 16,3 cm, Model Y 16,4 cm og BZ4X har 21 cm. Du er inne på rett spor ifht firhjulstrekk og bakkeklaring på elbil. Her skiller BZ4X (og Solterra) seg veldig ut fra konkurrentene (så sant man ikke går opp i prisklassene med luftfjæring og regulerbar høyde). SUVer pleide nesten aldri å være så lave før. Dette er noe som har skjedd med elbilinntoget, pga luftmotstand. Før var 18-22 cm normalt på SUV. Og ja, 2 cm forskjell er mye!
  5. Begrepet "selvladende" er et godt og beskrivende begrep. Problemet er egentlig navnet "Hybrid". Det skaper forvirring, for så mange tror det er både en elbil og en bensinbil pakka inn i samme drivlinja. Og for en plugin hybrid så er jo det riktig. Men for en selvladende hybrid, så er det ikke det. Det er en bensinbil med et lite batteri og en del elektriske komponenter for å optimalisere virkningsgraden til en bensinbil. Noe det gjør betydelig (til rundt 40-45% virkningsgrad). Så hva er det egentlig forbrukerene bryr seg om, de som ikke kan/er interresert i bil? "Må den plugges inn?" Selvladende vs plugin beskriver det på en måte folk forstår intuitivt.
  6. Takk skal du ha! 55 kilo ja! Det er jo helt sykt imponerende!! Har ikke diabetes (enda), så jeg fikk Wegovy. Forhåpentligvis kan den hjelpe meg å aldri få det
  7. Da er jeg blitt med i klubben jeg og gitt! Kun 24 timer siden første stikk, men merker allerede markant forskjell i sultfølsen. Håper jeg går klar av større bivirkninger, for dette var utrolig deilig! Veldig overrasket over at jeg merker noe allerede! Noen andre som opplevde effekt så raskt?
  8. Bilen jeg har nå spyler ryggekameraet, mens resten av 360 kameraene er uten beskyttelse. For de under speilene går det helt greit, mens for kameraet foran i grillen, under radaren, så blir det mye skitt vintertid. Men spylinga av ryggekameraet er helt suveren! Fungerer fantastisk i alt slags vær. Men ville aldri i verden vært uten sensorene i tillegg, av personlig erfaring. Men det er mye vane, og smak og behag. Sånn er det med bil. Jeg ville feks aldri i verden hatt en bil uten HUD igjen. Fullstendig uaktuelt. Men det er mange som syns dette bare er tull, eller til og med direkte forstyrrende 🤷‍♂️
  9. Du sier tull som dette om og om igjen. Du har et virkelighetsbilde som er helt skrudd, og legger det frem som om det var fakta. Menn er sånn, sånn og sånn. Utseende er det eneste som betyr noe. Confirmation bias ut av en annen verden! På tide å logge av internet, og finne deg noen normale, intelligente, veljusterte mennesker å omgås.
  10. Denne øvelsen gjøres hver gang det kommer en ny konsollgenerasjon. Folk beregner ca hva hardware i konsollen tilsvarer for en PC, og regner ut hva det ville kostet. Problemet er bare det at når man gjør sammenligninger senere med hvordan spill faktisk yter, så får man bedre grafikk på konsollen enn pcen som ble beregnet å være "tilsvarende". Dette er fordi graden av optimalisering i spill ofte når et helt annet nivå på konsoll, hvor man vet nøyaktig hvordan hardware man optimaliserer for, og OSet er kun optimalisert for spill, enn man gjør på en Windows PC. Dermed ender som regel konsollene opp med å gi mer grafikk for pengene enn specs tilsvarer. Om det faktisk er mer for pengene enn en PC, med den lukkede platformen, dyre spill, osv, er jo en annen diskusjon.
  11. Slik vi observerer universet, så er det liten grunn til å tro det er praktisk mulig å komme rundt de grunnleggende begrensningene i tidrom og med kausalitet. Å forflytte seg raskere enn c, uansett hvordan det oppnås, skaper alt for mange grunnleggende problemer og paradokser. Moderne scifi har blitt veldig oppskriftsmessig (med noen unntak), og dermed er det blitt et felles syn hos mange på hvordan fremtiden vil se ut. Men veldig mye i moderne scifi er ren fantasy! Hard scifi (eller realistisk scifi) er det ganske lite av. Men Expanse, som nevnt over, er et glimrende eksempel på en langt mer sannsynlig tilnærming (for det meste).
  12. Et fantastisk spill, men timingen virker litt hissig. Spillet er ikke så veldig gammelt enda, og var ekstremt pent for sin tid, da det kom. Ergo føles ikke behovet for en remaster så veldig stort ut. Tror kanskje det hadde appellert mer om det kom om noen år til.
  13. Jeg hadde MX5 et halvår, og opplevde ikke problemer med dynamikk eller headroom i bassen. Det kan jo muligens ha med å gjøre at jeg ikke lyttet til like høyt volum som deg, men hvis ikke det er det kan det virke som det er noe med innstillinger eller et problem med dine muligens. Jeg syns også de skuffet litt, (endte tilbake på nyeste Bose QC i stede), men på andre områder, som byggekvalitet/knirkete plast, vind og slaglyder når man går tur med dem, dårligere støyfjerning på lavfrekvent støy, touchpanelet var irriterende å bruke kontra vanlige knapper, osv. Edit: ser du fant ut av det mens jeg skrev innlegget mitt.
  14. Fordi det er subjektivt kanskje? Eller er du gud og dommer over hva som er bra her i verden?
  15. Dessverre er beskrivelsen "en velmenende,klok og snill leder som lyttet til folket" på en diktator, total utopi. Han ville ikke klart å bli sittende ved makten, eller hadde blitt en brikke for andre interesser.
×
×
  • Opprett ny...