Gå til innhold

Elgen-Hansi

Medlemmer
 • Innlegg

  1 063
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Elgen-Hansi

 • Bursdag 01. jan. 1980

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Elgen-Hansi sine prestasjoner

1,3k

Nettsamfunnsomdømme

 1. Artikkelen prøver å vinkler dette litt feil syns jeg. Å lage spill (eller å lage noe som helst i IT) krever store investeringer. Når man investerer må pengene komme fra et sted, og så sant man ikke har så store løpende inntekter at investeringen dekkes av de, så vil det bli et underskudd. Dvs at hvis man bestemmer seg for å investere 200 millioner, så vil man, veldig forenklet sagt, typisk gå i underskudd med 200 millioner. Dette kalles et planlagt underskudd, og er strategi, ikke dårlig resultat.
 2. Du snakker jo bare om utfallet du ønsker, uten å komme med noen konstruktiv løsning på hvordan man skal komme dit. Det er en grunn til at LIV trakk søknaden om OWGR. De forsto at en kjendis tour aldri vil kunne godkjennes i et slik system, og er det noe de ikke er villige til å endre på så er det nettopp det. At de er en lukket kjendis tour, ikke en elite tour på toppen av et kvalifikasjonssystem.
 3. Tull og tøys? Ok, så fortell meg da; Hvordan ranker man rettferdig en turnering som er lukket, i mot 24 åpne turneringer?
 4. Alle er enige om at de morsomste turneringene er de hvor golfens beste er samlet. Det hadde vi før LIV på alle de støreste turneringene, ikke bare majors. Det var sportsvaskingen til LIV som ødla det, ingen andre. Liv er et lukket format, hvor spillere velges ut på Se&Hør status, ikke spilleferdigheter. Hvordan kan man rettferig ranke en lukket turnering, hvor spillere ikke kvalifiseres, opp i mot de 24 andre åpne turneringene i OWGR? Det går ganske enkelt ikke, og krav om dette faller på sin egen urimelighet...
 5. Men hvorfor mener du det er OWGR som skal tilpasse seg til et helt nytt lukket format som bryter de fleste konvensjoner, og ikke det nye formatet som skal tilpasse seg det eksisterende rankingpoengsystemet som har vært standarden i flere tiår? Du snakker om at sporten er delt og at det er så uheldig for helheten. Det er jeg ganske sikker de fleste golffans er enige i. Men hvem var det som delte sporten da? Det var jo LIV!
 6. Som nevnt tidligere i denne tråden, så er det ikke OWGR som ikke vil score LIV. Det er LIV som ikke følger reglene til kvalifisering. Dette er opp til LIV, og de har valgt at det er viktigere å gjennomføre turneringer på sin måte, enn å kvalifisere til OWGR. Alle spillerne involvert viste hva de gikk til, så det er heller ikke synd på dem. At LIV spillere gjør det "så bra" i majors kan jo diskuteres, men Bryson er helt tydelig i særdeles god form om dagen, og det er veldig gøy å se, etter noen år med veldig middels spill.
 7. Problemet med dette er teknologisk mer grunnleggende enn artikkelen gir uttrykk for. Dette er ikke et problem som kun eksisterer pga manglende investeringsvilje eller fokus fra engine og game devs, eller noe som kun skjer fordi konsoller "holder oss igjen". Dette er et grunnleggende problem med hvordan tråder og realtime 3D rendering fungerer, som er svært krevende og komplisert å jobbe seg rundt, og som man uansett aldri kommer seg helt unna (med dagens tech).
 8. Bioware fortsetter å vise at de har fullstendig mistet det...
 9. Hvis måten du kjører på er livsfarlig for andre borgere, så selvfølgelig skal du miste førerretten!
 10. Sorry, men dette er bare unnskyldninger og bortforklaringer. Politiet er ikke snille eller slemme når de gjennomfører en kontroll. Du skal holde farsgrensen der bilen befinner seg til en hver tid, og gjør du ikke det er det kun ditt ansvar. Her har speedometeret ditt vist mellom 95 og 105 km/h (avhengig av bil), i en 60 sone. Da hjelper det ikke at du var nylig kommet inn fra 80 sone. Du mister lappen, og det er fortjent! Og nei, jeg moraliserer ikke, eller mener jeg er mye bedre. Har fått stor bot selv i en situasjon hvor det var helt ufarlig (tidlig om morgenen, på en svært bred og ødeliggende vei på fjellet), og tydelig politiet sto der for å skrive bøter, ikke fordi strekningen er ulykkesutsatt eller risikabel. Like fullt var det 100% fortjent at jeg fikk den bota (og prikkene). Trafikkreglene skal følges.
 11. Folk velger ikke elbil fordi de er så miljøvennlige. De må være rimelige i drift, gode å kjøre, og praktiske og allsidige. Elektriske SUVer krysser ofte av mange slike bokser.
 12. NRK er mye bredre, så lar du deg irritere av clickbait, så vil jeg anbefale å lese de norske nyhetene dine der i stede. Utover det så er det jo dessverre en sterk tedens i vesten at vi blir mer og mer polariserte. Media må ta en stor del av skylden her, selv om det aller største problemet er sosiale medier.
 13. Politikere som bryter loven er aldri en bagatell. De som mener selv å fortjene makt må holde seg selv til en høyere standard enn resten. Sånn er det med alle gode ledere. Med det sagt, i dette tilfellet var han vel under 18 år når det skjedde. Det vil jeg si er svært formildende...
 14. savagegeese er svært positive til den nye generasjonen Porsche Macan EV!
×
×
 • Opprett ny...