Jump to content

Elgen-Hansi

Medlemmer
 • Content Count

  803
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

904 :)

About Elgen-Hansi

 • Birthday 02/23/1983

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det morsomme her er jo at flertallet av forbrukere er helt like. De vil heller ikke ta noe risiko, og kjøper heller det de kjenner og vet hva er, enn å prøve noe nytt og ukjent. Veldig kjip trend, men et lite pluss er jo at spill slettes ikke trenger å koste 1.7 mrd, og at dette mønsteret gjør at vi får mye fine og svært originale indies
 2. Jeg vil ikke si spillet er spesielt "woke". Det handler om politikk og undertrykkende regimer, og kampen i mot dem. Så ja, tematikken er jo politisk, men det blir sprøyt å kalle dette "left wing propaganda" eller tilsvarende. De fleste historier trenger en trussel eller antagonist. Så sant man ikke er i mot demokrati da?
 3. Helt enig med anmelder! Dette var et fantastisk morsomt og sjarmerende "adventure" Eneste jeg ikke likte er at spillet ikke er på PS/XBOX pr nå, så måtte spille det på pcen. Dette er helt klart et sofa-spill!
 4. Dette vil være lite gunstig, siden man selger sikkerheten til lånet når man selger huset. Restlånet blir derfor, som Mechablast sier, et lån uten sikkerhet med relativt høy rente. Vil anbefale å unngå å havne i denne situasjonen hvis mulig!
 5. Unge nordmenn er jo ofte nettopp det. Forstår engelsk "flytende" (snakke/skrive kan være en helt annen sak), og dermed finner man jo raskt ut at bøker ofte er så utrolig mye bedre på engelsk! Men det har nok mest med at originalspråket er det beste å gjøre. Her er jo det polsk, så da blir det jo fort ulikt stereotypen de fleste tenker på når de sier at engelske bøker er bedre.
 6. Ja, har da ikke påstått at man ikke trenger å være en god sjåfør med 4x4. Men man lærer mer av å ha en tohjulstrekk som første bil. Jeg tviler sterkt på at disse stedene trådstarter skal opp ikke er mulig med tohjulstrekk. Unntaket er som du er inne på, hvis det er svært mye nysnø i veien. Men snør det så tungt er typisk ikke skiløypene i stand heller, så da venter man til det har sluttet å lave ned.
 7. Vil absolutt anbefale å ikke ha firhjulstrekk på din første bil! Å være en dyktig sjåfør på vinterføre krever trening, og gidder du å lære deg hvordan du må kjøre for å komme deg frem, så er det svært få steder du ikke kommer opp med en tohjulstrekk (forutsatt gode dekk). Så kan du heller kjøpe firhjulstrekk senere i livet, når du har lært deg å mestre vinterføre
 8. En strategi om å gå tilbake til det de var gode på, er jo uansett et godt tegn! La oss håpe de klarer levere på det 🤞
 9. Morsomt at bildet av Jeff Fisher ser ut som CGI ^^ Ellers en ganske meningsløs lansering...
 10. Folk burde ha innsett at dette er en "krig" som ingen vil vinne, for lenge siden..
 11. Å skjerme utviklere fra kunder er veldig viktig, uansett om man driver med B2B eller er spillutvikler. Vet ikke hvordan Paradox praktiserer, men tenker jo at her må de ansette egne folk til å moderere forumet. Da kan man også legge lista høyt for kvalitet på innlegg, for å skape en god kultur. Ikke sensurere naturligvis, men kreve en høflig og konstruktiv tone. Da blir det mulig for PMs å organisere tilbakemeldingene fra forumet og ta med tilbake til utviklerne.
 12. Bra skrevet Savner demoer! Personlig hadde jeg igrunn også likt om spill kom med en grunndel, til en lav pris, med kanskje 20-25% av spilltet, også koster det fullpris å unlocke resten. Da kan man prøve mer spill, utviklerne får inntekter fra spillene man prøver, også betaler man fullpris for de man virkelig liker ekstra godt. Da tåler man også bedre en justering av hva fullpris vil si.
 13. Ingen kan nekte deg adgang til Norge, det ville vært i strid med grunnloven. Det å nekte egne borgere å vende hjem er faktisk svært kontroversielt i en demokratisk rettsstat. Men det er klart, skal du hjem må du jo følge smittevernsloven, så da blir det jo karantenehotell og liten til ingen mulighet til å besøke noen utenfor den husstanden du bor hos, etter fullført karantene.
 14. Er vel like greit. Nvidia har jo allerede demonstrert at dette har lite for seg...
 15. Er ingen som får noe som helst! Vi betaler for et produkt, uansett om det skjer via abonnement på GamePass eller ved å kjøpe et produkt direkte. Vi har ikke rett på en betalingsmodell over en annen, bare fordi MS har kjøpt opp noen studio. Dette er helt og holdent opp til utgiver, og det er sånn det burde være.
×
×
 • Create New...