Jump to content

Elgen-Hansi

Medlemmer
 • Content Count

  523
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

529 :)

About Elgen-Hansi

 • Birthday 02/23/1983

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dette er ikke noe spesielt med spillindustrien. Bestiller man et produkt som ikke er lansert på markedet enda, så er det en vesentlig risiko for utsettelser.
 2. Dette er en del av avtalen når du forhåndsbestiller. Spillet kommer når det kommer.
 3. Likte serien veldig godt, til tross for noen svake episoder, og er veldig klar for mer! Men med det sagt, så syns jeg det også er en del ting her jeg skulle ønske var adskillig bedre, eller i det minste mer polert; En del CGI som faller fullstendig igjennom (trodde de hadde stort budsjett?) Skuespillerprestasjonene svinger mellom fantastisk og middelmådig Savner karakterbygging og utvikling (litt for raskt tempo) Håpløst dårlige slagscener (dog koreografien i små kamper er tidevis fantastisk!) Som sagt overall fornøyd altså, bare hadde håpet på høyere produksjonskvalitet.
 4. Lurer på om det finnes en eneste ting her i verden vi er enige om? 🤔 Valve lovte at Campo Santo skulle få fortsette som før. Var skeptisk, men trodde aldri i verden de skulle stikke kjepper i egne hjul! 😞
 5. Skal være forsiktig med å si aldri, men sannsynligheten for et Half Life 3 er veldig veldig lav. Men det er utrolig kult at de gjør andre ting i universet!
 6. Joda, den er jeg 100% med på! Med på budsjettet til gamer mistenker jeg at det blir vanskelig.
 7. Kunne ikke vært mer uenig! Det er masse gode anmeldere som bruker video allerede. Sitter jeg på bussen til og fra jobb vil jeg lese.
 8. Først forsvant de dype nerdeartiklene, så kom elbilene og tok over halve redaksjonen, og nå bytter de kommentarsystem. Da er begeret fullt for min del, og teknologinyhetene hentes heretter i det store utland.
 9. Windows har sine quirks, men det har så absolutt OSX og! De er veldig gode på hver sine ting, og begge kommer i veien for brukeren og er til hinder på enkelte områder. Hadde det eksistert et os sånn ca midt i mellom, så hadde det vært nær perfekt.
 10. Den faktiske grunnen, hvis man ser bort fra pr-prat, er jo selvfølgelig fordi han hadde en NDA. Brudd på disse må forfølges, ellers misters de all verdi.
 11. Er det virkelig nødvendig at en artikkel skal være på 25 mb, tek.no?? Ønske jeg å se alle disse videosnuttene kan jeg heller trykke på play...
 12. Du kan ikke uten videre sammenligne CD og vinyl, da vinyl er presset fra en annen mastring. Ofte er den mastringen med overlegg annerledes, i tillegg til de rent tekniske endringene som må gjøres for formatet. Helt fair å foretrekke musikk fra vinyl, men rent teknisk sett er det dårligere, ikke bedre. Ang bit depth er 16 bit mer enn nok for god kvalitet. Dette gir et headroom på 96dB, mens 24 bit gir 144 dB. Vinyl har rundt 60 dB. Den menneskelige hørsel har ca 140 dB. At vi trenger 120 bit er en tullete påstand!
 13. Flac er lossless komprimering, så selv om bitrate virker lav, så er den ikke det etter dekomprimering. Blir "cd kvalitet", aka ukomprimert 16bit 44.1 kHz.
 14. De må jo få svare, når du stiller dem spørsmål eller kommenterer det de gjør??
×
×
 • Create New...