Gå til innhold

Elgen-Hansi

Medlemmer
 • Innlegg

  920
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Elgen-Hansi

 • Bursdag 23. feb. 1983

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Elgen-Hansi sine prestasjoner

1,1k

Nettsamfunnsomdømme

 1. Selv om 2 var et bra spill, så var dessverre historien i min mening mye dårligere enn 1. Den drøyde ut alt for lenge, og selve handlingen er mye mindre interessant og gripende. Koser meg veldig med serien, men er litt skår i gleden at jeg vet hvilken retning de går med det i sesong 2
 2. Det er jo litt komisk da, sett fra utsiden, at du er så opptatt av rasisme, men samtidig omtaler du "damer" som om alle er prikk like. Du liker stereotyper så lenge ingen bruker de mot deg? Til trådstarter vil jeg først og fremst si; kom deg vekk fra Tinder! Å fremstå som klengete/needy er en uting både mellom venner og i forhold. Du sier du har mange gode vennskap. Da er du vel kanskje ikke needy rundt vennene dine? Kanskje reflektere litt på forskjellen, og justere deretter. Men dette er ikke lett, for prøver du for hardt å "ikke være deg selv", så kan det også ende med å sende litt rare signaler. Lave skuldre er viktig, og tør du ikke være deg selv blir det vanskelig.
 3. Når et studio kun har sagt en årstid om en tenkte release, så er det såpass løst at det burde være underforstått at det er en relativt omtrentlig affære. Sånn sett ikke noen overraskelse at den faktiske datoen ender opp på andre siden av sommeren (hvis det er der den ender opp da).
 4. Joda, blir det en kraftig resesjon så er det jo noe annet. Men nordmenn har råd til at elbilene er avgiftsbelagte. Ja det kan nok hende. Tenkte mer i den "offentlige" debatten. Uansett, vi er jo tydeligvis enige. Elbilene har blitt for bra til at lave avgifter er eneste grunnen til at folk kjøper dem Skal man gå tilbake av en eller annen grunn, så er det plugin hybrid som gjelder. Da får man mange av de gode egenskapene til elbilen, men uten de største dårlige.
 5. Det er vel først og fremst elbilforeningen og NAF som har skreket høyest om at dette var så ille for elbilovergangen? Uansett ikke overraskende at salget fortsetter. Nordmenn generelt har mer enn nok penger, og elbil er i vinden om dagen!
 6. Du har fått gode begrunnelser på hvorfor disse trådene har blitt stengt. At du ikke er villig til å ta de innover deg får stå for din regning. Moderering av et diskusjonsforum (eller annen debatt) er ikke maktmisbruk
 7. Hvor langt har bilen gått?
 8. Jeg kom da ikke med noen fornærmelser? Jeg kom med et lengre innlegg om mine synspunkter. Et innlegg du kun gadd å kalle skuffende, uten noe øvrig forsøk på motargumenter eller debatt. Hvorfor skal noen gidde å diskutere med deg når du holder på sånn? Hva er da poenget med tråden i det heletatt?
 9. En sædcelle er liv, et egg er liv. Det er liv før man i det heletatt har sex. Det eneste som skjer ved befruktning er at man setter sammen to sett ufullstendige DNA deler til et fullstendig sett. Altså man gjør klar oppskriften. "Liv i magen" er jo sånn sett et upresist og uinteressant begrep. Når blir det et verdig menneske derimot er mye mer aktuelt! Man kaller ikke en tom eiendom for et hus, eller fire hjul for en bil. Når egget er befruktet er man klar for å starte prosessen med å bygge et menneske. Men det er ikke et menneske enda. Når det blir det finnes det ingen tydelig grense for, annet enn fødsel, da det som alle byggeprosjekter er en gradvis prosess frem til det ferdige resultatet. Personlig synes jeg det gir mening å sette en juridisk grense basert på fosterets utvikling, når det ikke lenger bare er et byggeprosjekt, men begynner å nærme seg et lite menneske. Dette er åpenbart ikke i embryo-fasen (uke 1-9), og å mene det blir for meg personlig helt urimelig. Det er en kladd med celler! Fra uke 20 og fremover derimot, så begynner hjernen å "fyre". Det syns jeg på mange måter er en god grense, selv om vi fortsatt snakker om en ekstremt primitiv hjerne. Hjernen er jo tross alt det viktigste som skiller dyr fra annet liv, og humant sett er det utvilsomt det som gir oss bevissthet, som jo er essensen av høyere livsformer. Så da har vi vel egentlig svaret mitt. Rundt uke 20. Når det kan kalles drap kommer veldig an på omstendighetene. Er det verdig menneske fra uke 20 (ish), så gir det jo mening at det er drap fra omtrent samme tid. Men det er kun så lenge både barn og mor er friske. Helt frem til etter fødsel vil mors liv være viktigere enn et ufødt barn, så om mors liv er truet vil det ikke være drap å avslutte svangerskapet feks. Så til slutt, et spørsmål fra meg; Er du kristen?
 10. Den foretrekker ikke å være woke?? Sorry, men du legger alt for mye i dette! ChatGPT er ikke skynet, ei heller en person. Det er ingen verdens ting å være sjokkert over, om du setter deg inn i hva det faktisk er du "snakker" med. Med det sagt er jeg ikke sjokkert over at de mest anti-woke fanatiske klarer å blir provosert av en chatbot 😆
 11. Ringenes Herre har fått mye lovord for adapsjonen, men også enormt mye kritikk fra deler av fanmiljøet. Mange ting ble faktisk endret på, og endringene var til tider store. Adapsjon er vanskelig, og det er alltid en del fans som ikke er fornøyd. Jeg er temmelig sikker på at The Last of Us også vil bli husket som en meget god adapsjon om 20 år, slik vi nå husker Ringenes Herre.
 12. Gjør de egentlig det? Kan ikke si jeg har sett den på en stund...
 13. Problemet er at du kommer med veldig bombastiske utsagn, uten å vite spesielt mye om menneskene eller situasjonen. Du tolker mellom linjene hva du tror situasjonen er, også konkluderer du at sånn er det, dermed basta. Det tilfører lite til tråden... Med det sagt kan det absolutt hende at du har rett! Men det vet vi ikke, noen av oss...
 14. Hva du bør gjøre kommer jo veldig an på situasjonen, og på henne. Hva er den egentlige grunnen til at hun trenger tid for seg selv? Folk i tråden her mener forskjellige ting om hva som er best om hun er deprimert, og det er uansett ikke noe fasitsvar her. Men om hun ikke er deprimert, men først og fremst bare trenger space, så er det absolutt verste du kan gjøre å bare presse på. Derfor tenker jeg at du har best sjans for å lykkes ved å rett og slett holde avstand, og se an situasjonen. Vis kjærlighet, men ikke vær pushy eller intens. Og ikke la sjalusi bli en faktor. Er hun utro er det uansett ikke noe du får gjort med det, men mistenker du henne for å være det når hun ikke er det, kan det veldig lett ødelegge forholdet!
×
×
 • Opprett ny...