Jump to content

Elgen-Hansi

Medlemmer
 • Content Count

  740
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

828 :)

About Elgen-Hansi

 • Birthday 02/23/1983

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg syns DAO var fantastisk, et av mine favorittspill igjennom tidene, mens DA2 og DAI var begge bare "helt greie". Men det er tydelig med utviklingen i serien at Bioware har null intensjon om å lage et skikkelig RPG
 2. Når en nisjeside for teknologi ender opp med å skrive mest om elbiler, elsparkesykkler, griller, osv, har de jo i praksis dreid fokuset over til typer teknologi størst mulig andel av befolkningen bryr seg om. Selvfølgelig er det da lettere å trekke folk, samt eksponeringen via vg.no er jo også vesentlig. Men det endrer jo ikke på at nisjesiden er rasert i prosessen. Er jo hele grunnen til å være skeptisk til investorer og nye eiere. De bryr seg ofte lite om hva produktet var, og hvilket marked det dekket. De ser på hva produktet kan bli, for å bli mer lønnsomt.
 3. Hvordan VG raserte tek.no oppfordrer jo ikke akkurat til tillit, men la oss håpe de forstår at forumet kun er bra så lenge man lar det leve og utvikle seg fritt!
 4. Det er utrolig mye talent som jobber på spillet, og de gjør mye som er veldig veldig kult! Problemet, eller ihvertfall det som er skummelt med hele prosjektet, er jo at det mangler talent på prosjektstyring og lederskap. Ambisjon alene gir sjelden vellykkede spill...
 5. Et av systemene demoen demonstrerer (Nanite) håndterer polygoner realtime på en måte som ligner på pixler. Det gjør at man kan streame ekstremt highpoly modeller rett fra disk, i kvaliteten man trenger. Pga størrelsen på denne type assets, og at det streames "on demand", krever det svært høy båndbredde mellom disk og gpu.
 6. Enig i at ingen ting er vunnet eller tapt enda, men det er ikke tilfeldig at demoen kjørte på en ps5. Denne ville ikke kjørt på en xbox, slik den var satt opp her. Den ville ikke nødvendigvis kjørt på en bra gaming pc engang.
 7. Hyggelig det, har bare tatt meg en liten pause fra Covid-19 mens vi er i mellom bølgene
 8. Dette sa de selvforherligende masterrace-gutta også for 10 år siden... Er fortsatt ikke noe mer sant i dag enn det var da, og kommer fortsatt ikke til å være det om 10 år. Det er utvilsomt rom for flere økosystemer!
 9. Er så fryktelig lett å leke etterpåklok, og media og politikere vet å utnytte seg av det. Med hva man visste, eller snarere med hvor lite vi visste, så var det utvilsomt riktig å reagere sterkt først, og så moderere ettersom man fikk mer kunnskap. Noe annet blir å gamble med folks liv og helse, for å slippe et år eller to med økonomisk nedgang. Penger kan tjenes på ny, dødsfall er permanente.
 10. Forstår det er irriterende, men hvordan kan en spoiler ødelegge et helt spill?? Greit det er et relativt historiedrevet spill, men likevel. Hvis en spoiler ødelegger hele spillet får man jaggu ikke mye ut av gameplay...
 11. Denne videoen forklarer veldig bra kjedereaksjonen i lungene med ACE2 blokkere, og hvorfor det skaper blodpropper, ekstremt dårlig oksygenopptak, osv.
×
×
 • Create New...