Gå til innhold

Test: Apple Iphone 3G


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
5'er, hvordan er det mulig!!!!! 3'er hadde kanskje vært mer i nærheten! Ikke radio, dårlig gps, itunes handicap, nei den holder ikke.

Helt enig.

I tillegg åpner testen med å si at telefonen har en av de beste skjermene på markedet med 320xsomething oppløsning.

Det er jo lavt, i forrhold til blant annet Diamond som har på hele 640x480...

Lenke til kommentar

Det er INGEN avis/blad/nettsted som tørr å gi iphone dårlig karakter.

Hvem vil vel erte på seg alle i Apple sin menighet?

 

Jeg er personlig skuffet over amobile, trodde de hadde litt mer selvkritikk og stolthet.

 

Binder deg fullstendig som kunde til Apple

Den i seg selv burde være grunn nok til en 2'er.

Lenke til kommentar

En stor skuffelse....tastarurløsningen med særnorske tegn. Men det går vel ikke lang tid før det finnes en tredjepartsvariant på dette her...slik som på iPhone 1G :D

 

Det samme gjelder vel nettradioløsninger osv.

 

Apple vil og tilby push server for IM klienter og andre programmer som vil ha nytte av dette slik at dette vil fungere som erstatning for Im programmer som må må kjøre i bakgrunnen.

 

Jeg tror dette blir bra :D

Lenke til kommentar

Utruleg skuffande det er med ein telefon som har så dårleg batteritid at den må ladast to gongar for dagen. Elles må det vere kjedeleg å ikkje ha Java. Eg synst det er rart at ein telefon med så mange manglar kan få terningkast 5.

 

Eigentleg ville nokia E71 som har fulltastatur vere eit betre alternativ for meg, sidan den har eit meir avansert operativsystem og lengere batteritid.

Endret av PosteMonopolet
Lenke til kommentar
Utruleg skuffande det er med ein telefon som har så dårleg batteritid at den må ladast to gongar for dagen. Elles må det vere kjedeleg å ikkje ha Java. Eg synst det er rart at ein telefon med så mange manglar kan få terningkast 5.

 

Vel det gjenstår og se. Hørte folk som slaktet batteritiden på første iPhonen og...men jeg synes den er bra.

Poenget med iPhone er og blir fredeles hvor sinnsykt bra den gjør det den gjør...og ikke hvor masse dilldall det er gjort plass til på lista over spesifikasjoner.

Lenke til kommentar

Nok en godt skrevet test. God dybde og passelig med tekst/bilder osv.

Men ett par kommentarer:

"kommer det frem et fullt virtuelt qwerty-tastatur"

Hva med komma, punktum, spørsmålstegn, utropstegn osv. Hvor mange ganger må man trykke for å bruke disse tegnene, som forøvrig brukes forholdsvis ofte? Dette nevner testen ingenting om. Stort minus her.

 

"Droppe mms pga epost = bedre alternativ..."

Dette var skuffende lesing. Ikke at jeg er så aktiv på mms fronten, men her har dere falt blindt for apples markedsføring, og dessuten et ganske så arrogant utsagn. Epost på mobil (ihvertfall i skandinavia) er noe for de mer mobilinteresserte da det krever litt mer forberedning av oppsett osv, mens mms er noe "alle" har tilgjengelig v/få trykk. Dumt av apple å droppe dette...

Og ja, jeg synes det er best med epost, men mye lettere med mms - spesielt med nokias nye system.

Lenke til kommentar

Såpass som 5? Trodde telefonen kom til å havne på et dårligere terningkast enn det ut fra manglene. Det er jo uansett helhetsinntrykket til skribenten som teller, så skal ikke krangle på vedkommendes mening.

 

Er forøvrig også overrasket over at telefonen kom så bra ut av testen som den gjorde med tanke på all pesen telefonen har fått her på forumet. Har ikke prøvd den selv.

Endret av qweac
Lenke til kommentar

Fin test, men jeg føler det er for mange mangler i telefonen til att jeg er villig å betale så mye for den, men der igjen er det så fantastisk mye heftig med den.

 

Jeg har selv en Ipod touch, og jeg er helt forelsket i brukergrensesnittet til Iphone/Ipod touch!

 

Det står mellom Iphone og Htc touch diamond. Men jeg tar ikke noe standpunkt før jeg får lest testen av Diamond som amobil har lovt i nærmeste fremtid.

Lenke til kommentar

iPhone 1. gen er uten tvil den beste mobilen jeg har hatt. iPhone 3G blir min neste? :)

 

Prøvde forresten HTC Touch Diamond som skulle være en "iPhone-killer", men nei - beklager, den suger. Alvorlige problemer med treghet, menyer og menyvalg som ikke har noen sammenheng designmessig og brukervennligheten er heller laber. Touch-skjermen er utrolig lite responsiv, noe som gjør meg irritert når jeg prøver å bruke den. Og teknologien er fortsatt ikke kommet lenger enn til en stylus. Listen over mangler og irritasjoner ved den telefonen er lang. Noe som er synd, for da er det ikke mange alternativer der ute. Ingen telefon slår iPhone, bortsett fra iPhone 3G. Installasjon av 3. parts programvare er klomsete og tungvint på S60 og WM. Jeg tror App Sore til iPhone er mye lettere og bedre.

Endret av Meldarion
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...