Gå til innhold

rulleguru

Medlemmer
 • Innlegg

  2 027
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

rulleguru sine prestasjoner

62

Nettsamfunnsomdømme

 1. Har prøvd det også, bruker det på mange ting, men blir ikke i nærheten så effektivt som BKF
 2. Jeg har en slik som er min goto-panne, for alt annet enn feks. egg der jeg bruker en karbonstålpanne. Regner med du kjenner til dråpetesten, hvis ikke: Synes også det kunne være vanskelig å vaske stålpanna, inntil jeg oppdaget Barkeepers Friend (Pulver som blandes med litt vann). Dette får jeg ikke tak i her, men kjøper på Ebay. En boks holder i noen måneder. I tillegg til å fungere bra på stålpanner er det genialt på kompositt benkeplate og oppvaskkummer:
 3. Denne er veldig bra ihvertfall, ikke ekstremt godt tilbud kanskje men https://bakerenogkokken.no/gryter-og-panner/stekepanner/demeyere-stekepanne-multiline-28-cm-7-ply/?shopping_id_click=1067-21916-18013&gad_source=1&gclid=CjwKCAiAsIGrBhAAEiwAEzMlC3tQjgM2GmML12xTaolUZ4Hoyigzsp0bnNzvYnJAWgkbS_xRdMpWZxoCls0QAvD_BwE
 4. Svarer på det som går på frontend/utvikling, siden jeg ikke kjenner markedet for nettverk og sikkerhet. Slik markedet er nå er det ganske usannsynlig, det er nå ganske mye tyngre for nyutdannede med bachelor og master, så med kun ett år vil man være bakerst i køen. Selv i gode tider har man med kun ett-årig utdanning mer å bevise under intervju, og bør ha mye å vise til annet enn at man har gjennomført studiet. Det vil si hobbyprosjekter og resultater av selvstudier. Man bør ha en stor interesse for utvikling om man skal lykkes med å overbevise en arbeidsgiver til å velge deg fremfor en med bachelor/master, det at du vurderer både utvikling og nettverk/sikkerhet sier meg at du ikke har den brennende interessen for noen av fagfeltene?
 5. Vanning gjør plenen "bortskjemt" og svak, da trenger den ikke lenger gro dype røtter for å finne vann. Hvis man først skal vanne, ml å det som nevnt over være veldig sjeldent, og lenge, gjerne over natta. Luft plenen og fjern dødt gress, legg på toppdress (jord og sandblanding, kan kjøpes ferdig) bland gjerne inn plenfrø. Bruk så gjødsel (hvis granulat, før det er meldt regn) noen ganger gjennom året.
 6. Når det gjelder problemstillingen om hvorvidt forbrukerkjøpsloven gjelder, så er du innenfor siden du har kjøpt produktet selv, og bruker det både privat og i jobb. Kommentaren min var rettet mot kommentaren som gjaldt å argumentere for å få et kraftigere låneprodukt fordi man har behov for det i jobb, det er mer tvilsomt, siden man ved næringskjøp ikke har krav på låneprodukt i utgangspunktet.
 7. Når man kjøper et produkt privat og ønsker å benytte forbrukerkjøpsloven (som gjelder salg mellom næringsvirksomhet og privatperson) mener jeg det er slik at man ikke kan argumentere for at man bruker produkt i næringssammenheng og stiller krav med grunnlag i dette. Heller ikke tapt arbeidsinntekt osv. grunnet mangel på produkt.
 8. Det er mange variabler for god ray tracing, og som nevnt over har ray tracing i moderne spill mange kompromisser. Ray tracing vil være en skikkelig game changer, men teknologien er ikke der enda.
 9. Kjenner til at for mange går det over, men jeg har brukt VR ganske aktivt fra HTC Vive ble lansert i 2016 (men aldri et annet headset), og selv om jeg stort sett har holdt meg til room scale/teleportering-spill har jeg jevnlig prøvd meg på både bilspill/flyspill/FPS. Ser aldri noen bedring når det gjelder kvalme. Hadde et lite håp om at høyere oppløsning og refresh rate skulle bedre det, men det ser altså ikke slik ut.
 10. Tipper en del grafisk krevende spill har en lavere oppløsning enn det som er optimalt, men tipper at mye kan løses med forbedring av foveated rendering. Algoritmene kan helt sikkert optimaliseres slik at det brukes enda mindre ressurser utenfor synsfeltet. Testet GT7 i går for første gang, og synes egentlig det er skarpt nok, men ble kvalm etter 50 meter 🤕
 11. Har ikke prøvd selv, men hører at GT7 har veldig god håndkontroll-implementasjon
 12. Det var jo egentlig en ganske positiv review til tross for overskriften, som også belyste de mer negative sidene. Konklusjonen hans var positiv, selv om det er det siste han vil kjøpe med fresnel-linser. Veldig god og nyansert anmeldelse.
 13. Nei vet egentlig ikke hvorfor, men tror ikke det er haptics. Mulig det er høyere oppløsning og 120hz (selv om det vel er reprojection i spillene jeg har prøvd) Spill som Kayak og COTM ville jeg blitt veldig fort dårlig av i Vive, men her gikk det "greit" å spille en times tid tilsammen, men som nevnt med jevnt ubehag. Har ikke veldig tro på at jeg kan bygge opp noe særlig mer toleranse, etter å ha brukt Vive av og på siden 2016. Skal gi det et par dager til. For meg er faktisk room scale teleportering mer immersive enn smooth locomotion, siden enhver kunstige bevegelse "tar meg ut av det". Min favoritt gameplay loop i VR er: Gå rundt/gjør ting -> teleporter til nytt sted -> repeter.
 14. Satt opp min PSVR2 i går, og vurderer å returnere den. Ikke fordi den var skuffende, det er mitt første headset siden originale HTC Vive, og det er veldig mange hakk opp i kvalitet, selv om jeg skulle ønske det opplevdes hakket skarpere med nesten 4 ganger flere pixler. Det er uansett ikke problematisk, det ser bra ut! Det jeg sliter med å rettferdiggjøre for min del er hvor mye tid jeg kommer til å bruke i VR med utvalget av spill som finnes nå. Jeg blir ganske fort dårlig av alle spill som ikke er room scale/teleportering, som stort setter det jeg spilte på Vive. Jeg ble overraskende mindre dårlig av spillene i PSVR2, men fortsatt nok til at jeg føler et ubehag når jeg spiller. Testet Kayak VR, det ser jo bra ut, men ikke noe jeg vil bruke som annet enn en tech-demo. Testet også demoen av COTM, og det ser jo bra ut, men også en tech demo for meg, kommer ikke til å kjøpe fullversjonen. Venter fortsatt på å prøve RE8 og GT7, men mistenker at ubehaget gjør at jeg ikke klarer mange minuttene om gangen. En annonsering av HL:Alyx ville gjort meg sikker på at jeg vil beholde den, det er uten tvil det beste VR-spillet jeg har spilt, og en av mine beste spillopplevelser selv på min utdaterte Vive.
×
×
 • Opprett ny...