Jump to content

rulleguru

Medlemmer
 • Content Count

  1971
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. En annen ting: Kan noen forklare meg hvorfor det tilsynelatende ikke er mulig å oppdrive en frittstående IPS-skjerm med godt sortnivå? Både på min Macbook Pro og en Huawei Matebook X er det fantastisk bildekvalitet med god kontrast og godt sortnivå uten backlight bleed. Hjelper så lite med RTX3080 med alt på ultra når alt ser utvasket ut. Burden ok gjort bedre research da jeg kjøpte skjermen, men etter det jeg kan se er det ingen IPS-monitorer som kan måle seg med de som er i disse laptopene på annet enn størrelse og refresh rate.
 2. Hei, Har hatt en LG 27GL850 27'' siden i fjor høst, og selv om responstid og farger etc er upåklagelig, sliter jeg med at sortnivået/kontrast er for dårlig i mørke single player spill. Høy refresh rate er ikke det viktigste for meg, men bør være 120+. Må også støtte G-SYNC. Bør jeg egentlig gå for VA-panel? Er virkelig innsynsvinklene så veldig mye dårligere om jeg sitter rett foran? Har sett på Samsung G7, men ser for meg at buen er altfor plagsom. Klarer meg egentlig fint med 1440p, men siden RTX kommer mer og mer, kan jeg også vurdere 4k.
 3. Jeg testet raskt med gtx 1080 før jeg fikk mitt 3080, og det kjørte helt forferdelig. Samme erfaring som deg mtp. ytelse. Dette var bare i garasjen i starten som nomad, det er ingen grunn til at et 1070/1080 ikke skal kjøre det smertefritt, så det er også dårlig optimalisert på PC. Grafikken jeg endte opp med for å treffe 60fps var ikke spesielt imponerende. På 3080 derimot flyter det veldig bra både med ultra og alle raytracing-effekter, men det gjelder jo en brøkdel av spillerne.
 4. Jeg var forberedt på å bli skikkelig skuffet etter alt negativt jeg har lest, men etter etter et par timer er jeg bare positivt overrasket. Spillet ser og flyter utrolig bra på RTX3080. 1440P Ultra med DLSS/RT. Et par ting skrudd ned fra max, ligger på 65-80fps. Har ikke opplevd nevneverdige bugs enda. Synes synd på de som har betalt for det her til forrige generasjons konsoller, ytelsen og opplevelsen der er ikke akseptabel.
 5. https://www.komplett.no/product/1173669/datautstyr/pc-komponenter/skjermkort/msi-geforce-rtx-3080-suprim-x 50+ på lager
 6. Ja, det er rart. Får vel bare fortsette å ta de estimerte datoene med en spiseskje salt.
 7. La inn bestillingen rett før 15:00, men ble registrert veldig sent, 15.30 i følge Komplett. Det er Non-OC.
 8. Mitt ble flyttet til 17. januar. Om man skal prøve å se positivt på det virket jo 02.01 som en placeholder, mens 06.01 og 17.01 kan tyde på at det er datoer de har grunn til å forvente noe siden vi får ulik dato.
 9. Hadde autorefresh, borte fra pcen akkurat da den ble ble tilgjengelig, men fikk noe som kanskje kan tolkes positivt?:
×
×
 • Create New...