Jump to content

lain

Medlemmer
 • Content Count

  5005
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

475 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

12572 profile views
 1. Så overbevis alle disse folka som trenger mer båndbredde til å gå opp til høyere pakke. Dette er et rent cashgrab fra telenor, de som ønsker høy hastighet kan velge dette. De som derimot ønsker lav stabil hastighet blir tvunget til å oppgradere. Vært gøy å sett statistikken for faktisk bruk av linjene til folk. Jeg har fiber ifra eidsiva, og laveste valget jeg har er 50/50 til 550,- i mnd. Selv med netflix osv har jeg mye å gå på per nå og tviler på at jeg er alene. Mine foreldre ville klart seg med enda mindre, men har ikke noe valg. Enda verre skal det bli etterhvert som Telenor gir seg med å levere ting over kobbernettet.
 2. Det her suger jo litt. Komplett var ganske perfekt for min bruk. Spesielt med roaming i USA inkludert. Hadde håpet at komplett ville pushe de andre til å innføre det samme, i stedet blir komplett nå borte, litt trist. Edit: Ser at GE har en Verdensborger BETA som ikke er nevnt i artikkelen. Her sier de at "Verdensborger BETA er vårt EU/EØS+ abonnement, som inkluderer fri roaming i EU/EØS samt USA, Thailand og Sveits. Du velger selv mengde inkludert data fra 1 - 6 GB i måneden. Fri roaming i EU/EØS + USA, Thailand og Sveits er inkludert." Så langt jeg ser må dette være likt hva komplett tilbydde? https://www.gemobil.no/mobilabonnementer/Verdensborger
 3. Joda, er ikke redd for at jeg kommer til å klage etter flyturen. Men timingen var jo så latterlig akkurat. 3 uker etter kjøp kommer presse meldingen. Og release sent sep hadde vært tidsnok til reisen jeg har planlagt.
 4. Litt kjipt at m3 ble annonsert når den ble. Kan jo alltids selge mine m2, pent brukt sålangt, og kjøpt primært pga flytur i oktober. Men tror jeg like gjerne beholder dem, ut ifra hva jeg har testet, så er tror jeg de gjør nytten.
 5. Ser ut som at det hovedsaklig er adaptere. Er noen kabler med 3.5mm female til xlr, som du da kan kjøre ifra xlr til 6.2mm jack igjen. Men nesten så jeg ville vurdert å lage din egen kabel overgang, er ikke så veldig vanskelig om du har verktøyet du trenger.
 6. Jeg fikk de til 12k fordi de var demo brukt i kort tid. De var kjøpt inn på firma, så han kunne selge dem til den prisen privat og mer eller mindre avslaget var moms han trekte ifra på firma innkjøpet.
 7. Jeg er ganske fornøyd med mine Sony MDR-1ABT, men kan jo ikke helt sammenlignes med sånt som Focal Clear. Jeg bruker dem når jeg har behov for å være trådløs og noe på reise. Ellers er det jo ting som Sony WH-1000XM2 om man er mer ute etter stillheten. Sennheiser har hatt ymse trådløse hodetelefoner. Jeg drev å siklet på RS220 en periode, de var beskrevet som HD650 i trådløs form. Men først var de umulige å få tak i, så hadde jeg plutselig litt for mange andre til at jeg kunne overbevise meg om at jeg faktisk hadde behov for dem. Usikker på kvaliteten på hva sennheiser har av utvalg nå.
 8. Folk bruker crack med speedball på det meste uten problem. Men du har rett, de er designet for høy ohm headphones. For meg er det minst like mye det å bygge som å lytte når det kommer til det kit'et.
 9. Haha. Ikke sant. Forsåvidt også noe jeg gleder meg til å se benchmark på. Men håper jeg kan slå meg til ro en stund nå. Eneste jeg vet jeg har lyst på, er tube amp byggesett, men har ikke plass og de verktøyene jeg ønsker for å bygge min versjon av den. Også usikker på om det er noe poeng, og kostnadene med tube hunting er litt avskrekkende. https://bottlehead.com/?product=crack-otl-headphone-amplifier-kit
 10. Jeg har aldri vært flink til å beskrive lyden. De viktigste punktene for meg er stort lydbilde, klar god lyd, og at de ikke føles slitsomme over tid. Filmer føles levende og inkluderende, bra mastered musikk gir følelsen av at du sitter med musikerne rundt deg. Lydbildet og space awareness i spill som Rainbow Six siege er bare himmelen. Komforten er helt etter hva jeg ønsker, de sitter godt, uten å klemme og har dype fine puter. Så jeg er kjempefornøyd. Men er usikker på om jeg hadde gått for dem til fullpris.
 11. Var faktisk ikke klar over at det fantes noen pro versjon. Men ikke noen fan av fargen, så happy med de jeg har. Jeg angrer forsåvidt ikke på at solgte mine Elear's, nå etter jeg fikk Clear. Men mens jeg sleit med å finne noen andre som passet meg, savnet jeg dem veldig. Jeg var veldig nærme og bare kjøpe nye Elear's, da de var på tilbud til 8k. Fikk forsåvidt Clear til 12k, så det er nok penger det også, men greit avslag på nypris.
 12. Jeg har ventet med oppdatering til jeg viste alt gikk i orden. Jeg fikk svar på eposten jeg sendte til dem om at de trodde kanskje jeg hadde rett i at det ikke gikk under unntaket for personlig hygiene produkt. Så jeg sendte dem hodetelefonene tilbake, og fikk kredittnota på epost i går. Jeg venter nå da kun på å få pengene inn på konto, som burde komme i løpet av 2-3 dager. De har ikke forandret "betingelser for kjøp", så jeg regner egentlig med at de kommer til å fortsette samme praksis videre. Men så lenge jeg får mine penger tilbake i løpet av de neste dagene, har ikke jeg noen motivasjon om å ta ting videre.
 13. Jeg har ventet med oppdatering til jeg viste alt gikk i orden. Jeg fikk svar på eposten jeg sendte til dem om at de trodde kanskje jeg hadde rett i at det ikke gikk under unntaket for personlig hygiene produkt. Så jeg sendte dem hodetelefonene tilbake, og fikk kredittnota på epost i går. Jeg venter nå da kun på å få pengene inn på konto, som burde komme i løpet av 2-3 dager. Så for de som eventuelt måtte lute på hva jeg endte på av hodetelefoner. Jeg hadde egentlig ingen planer om å gå for Focal igjen, men etter å ha prøvd en bunke forskjellige hodetelefoner og kjøpt både HD800s og HD660s uten at disse passet, ble det Focal likevel. Fikk et kjempe tilbud på Focal Clear som mer eller mindre var pakket opp og sammenlignet med Utopia, så jeg er nå happy camper igjen.
 14. Er ganske vanlig å kjøpe og selge brukte hodetelefoner. Personlig solgt 4-5 par med hodetelefoner jeg har hatt brukt. Det er så klart forskjell på pent brukt og daglig bruk i mange år. Men selv disse kan rengjøres, og om behovet er der, bytte puter. De jeg venter på og som kommer forhåpentligvis til å være mine daily drivers er brukte. Men tilbake til selve saken. Interessant den definisjonen av hygiene produkter. Får se hva som skjer på mandag. Jeg personlig mener at de burde ta den i retur. Interessant å se hva de utenfor "miljøet" tenker også. Rask edit: Det skal også sies at denne butikken er er en den eneste av de store som forhandler dyrere hodetelefoner, som ikke tar dem i retur. Ikke at det betyr noe i forhold til lovverket, men var en av grunnene til at det ikke falt meg inn at retur kunne bli avslått.
×
×
 • Create New...