Jump to content

Doc_Chronic

Medlemmer
 • Content Count

  543
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

52 :)

About Doc_Chronic

 • Birthday 09/14/1984
 1. "Brukte sekunder på det en superdatamaskin ville brukt årevis på." Betyr det at all kryptering som eksisterer idag vil bli ubrukelig?
 2. For en tåpelig kommentar. At noen liker noe som ikke du liker betyr ikke at de har mentale lidelser.
 3. Manualene for x570 mobos til Gigabyte er ute https://www.reddit.com/r/Amd/comments/c2h80w/looks_like_gigabyte_x570_mobos_manuals_are/
 4. Hero kortet har da også chipset vifte? Jeg har brukt Asus i årevis og er i grunn bestemt på å prøve noe nytt denne gangen. Det ser også ut som Gigabyte skryter av ny U/I på biosen så kanskje den ikke er så dårlig som tidligere som noen her nevnte.
 5. Gigabyte Aurus Master ser meget fristende ut for min del. Komplett har priset det til 4999,- som er helt oppi smertegrensen over hva jeg har tenkt å bruke på ett hovedkort. Jeg har tenkt å bestille ny vannblokk fra EK men ser ikke at de har nevnt noe om at de jobber med dette. Er det slik at man bare kan kjøpe en blokk som passer AM4 eller vil disse nye prosessorene ha andre krav for effektiv kjøling?
 6. Ja jeg regner med alt er i orden da jeg fikk "takk for din registrering" skjermbildet etter jeg registrerte meg. Det jeg stusser på er at min bror registrerte seg på samme tid som meg og fikk bekreftelse på epost bare minutter etter han sendte inn skjema.
 7. Det er snart en uke siden jeg registrerte meg for galaxy buds og har fortsatt ikke fått bekreftelse på mail på at jeg er registrert. Jeg klarer ikke registrere imei nummeret en gang til så da regner jeg med at det er gått igjennom men herregud for noe tungvinte greier. Kunne de ikke bare bundlet ear buds med hver enkelt enhet slik vi slapp dette tullet?
 8. Hva er igrunn forskjellen på NEE og TEN firmware?
×
×
 • Create New...