Jump to content

Erlendz

Medlemmer
 • Content Count

  4479
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

51 :)

About Erlendz

 • Birthday 08/22/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

15593 profile views
 1. Hvordan får man tak i Series X hvis man ikke bor nært Elkjøp? Må nesten kjøpe på nettet.
 2. Har HD800 og Lehmann BCL stående tilkoblet PC-en på kontoret, men det blir ikke så veldig mye brukt der. Vurderer flytte dette opp til stua, men trenger da en eller annen musikkstreamer. Blir sikkert brukt mest med en eller annen strømmetjeneste styrt fra telefon eller iPad. Noen gode forslag til musikkstreamer til hodetelefonoppsett? Har sett mest på Formation Audio fra B&W. Vurderer også B&O H95 til trådløs bruk. Noen som har prøvd dem?
 3. Noen som bruker en lang HDMI-kabel som støtter 4k 120hz? Tenker rundt 10 meter, men 8 går sikkert også greit. Fungerer så lange kabler faktisk bra nok? Noen tips? Er tenkt fra RTX3080 til CX77. https://njal.no/supra-cables/39482/supra-kabel-hdmi-aoc-8k-hdr-8-m-retningsstyrt-hdmi-fiberoptisk https://www.kjell.com/no/produkter/data/kabler-og-adaptere/hdmi/hdmi-kabler/supra-aoc-aktiv-optisk-hdmi-kabel-high-speed-15-m-p69792
 4. Har knapt brukt mitt Evga 3080 FTW3 Ultra siden jeg fikk det. Er det fortsatt sånn at folk ikke får tak i kort? Vurderer ev. salg.
 5. Endte opp med 77CX. Er storfornøyd etter halvannen uke med den i hus.
 6. Vurderer erstatte min 65B6 med 77CX nå. Mest grunnet størrelsen. Litt usikker etter å ha lest mye skriverier om banding på CX og manglende DTS. Tenker da Apple TV (om jeg ikke bruker webos) og uhd bluray-spiller rett til receiver Denon X3500h som kun støtter hdmi 2.0. PS5 og ev. pc rett til tv og earc til receiver så jeg får benyttet meg av 120hz osv. Er det en fornuftig tanke? Vil jeg ha bruk for DTS? Strømmer stort sett filmer fra Apple store. Vil jeg miste mye med at jeg tar Apple TV og bluray-spiller rett til HDMI 2.0 receiveren? Tanker eller tips rundt dette? Har som det sikkert kommer fram i innlegget ikke mye peiling på dette.
 7. Noen som vet hvordan jeg finner sporingsnummer fra coop? Finner det ikke i noen av mailene eller på nettsiden.
 8. Fikk da plutselig tilsendt både fra Elkjøp og Coop. Finner ikke noe sporingsnummer for den fra Coop. Står bare Mypack.
 9. Joda, men ikke alltid rekkefølgen på sånt stemmer 100% med mailtider etc. Snakk om to ulike nettkjøp ja. Har det inne på PS5 også. Venter på sending fra både Coop og Elkjøp.
 10. Bekreftelsesmail fra kl. 13.03 på lanseringsdagen. Ikke hørt noe mer enda. Rakk også bestille hos Coop på fredag, men ikke hørt noe etter de to første mailene jeg fikk ganske umiddelbart. Ender vel plutselig opp med to tilsendte som jeg gjorde med RTX3080.
×
×
 • Create New...