Gå til innhold

Tips: Valg av favorittdesign i forumet


Anbefalte innlegg

Som noen nok har merket har vi nå endret designene slik at ved besøk av Kategoriene "Digital foto og video", "Spill", "Hardware" osv, så vil gjester og personer som ikke har valgt et eget favorittedsign få opp det respektive nettsteds forumdesign.

 

For de som ikke liker at designet endrer seg slikt anbefaler vi bruk av nedtrekkslisten helt nederst på forumsiden. Der har du mulighet til å 1) Velge et favorittdesign*, og 2) velge språk.

 

Ved valg av favorittdesign vil du kun få opp det valgte designet uansett hvor i forumet du oppholder deg, såfremt du er logget inn. :)

 

post-9129-1201529792_thumb.png

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Har dette problemet i de nye dynamiske skinsa.

Forumet kommer under lista på høyre side.

 

Redigert: Har også dette problemet med Diskusjon.no-skinet.

På meg virker det som probelmet er css-tolkningen til Internet Explorer 6. Ganske dårlig av hw.no å ikke teste skinnet mot IE6, da det er en nettleser som faktisk fortsatt brukes mye. Mitt beste råd er å oppgradere til IE7 om du sitter på Windows XP, eller kanskje teste ut firefox eller Opera. Det aller beste er nok å gå for en av de to siste! Liker du ikke programmet er det bare å gå tilbake til IE igjen. (En annen løsning er såklart å benytte et annet skin.)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...