Jump to content

Kexxy er sexxy!

Medlemmer
 • Content Count

  807
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 :)

About Kexxy er sexxy!

 • Birthday 01/01/1911

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

9092 profile views
 1. Speedfire war noe dritt og, luntene datt av og de fungerte ikke så veldig. Jaja. Tror ikke det blir noe mer powermix fra europris på meg noe mer. Var vel 2-3 batterier som fungerte, romerlyset var noe dritt og fontene var bare.. fontene.
 2. Uff, blir siste gang jeg kjøper noe pakkemix på europris. Makan til dritt skal man lete lenge etter. Var vel to batterier som fungerte bra og hadde kule effekter og resten bare sugde.
 3. Hadde en king airbomb som ikke gikk av. Eller, er ikke sikker på hva det var, har 3 forskjellige typer. Den gikk hvertfall ikke opp.
 4. Uff, syns synd på den som skal tenne på alt det der! Haha. Fin handleliste, diskus123.
 5. Kjøpte meg 10x pakker med king airbomb og 1x 5pk monster. Må ha! Er fyrverkeri noe billigere i Sverige?
 6. Dårlig telefonkamera, må nesten ha lommelykt. Men tror kanskje dere ser såpass uansett.
 7. Kjøpte noe mer king airbombs, 5x 35 monster, 4x Explosive batterier, 2x TNT batterier og en absolutt mix til pappa. Hadde sånn tilbud at om du kommer før kl 12 så får du absolutt mix til 64kr istede for 150kr eller noe sånt.
 8. Ble litt lei av forumer, og fant meg andre ting å gjøre istede. Var i byen med kompisen min på tirsdag og kjøpte noe greier. Kjøpte et par pakker monster til 99kr... Også fikk jeg reklame i posten i dag som sa at man fikk en pakke med 5 monster inni til 119kr på den lokale malerbutikken. RAGE.
 9. Jo, sant det. Er vel ca ett år siden jeg var her sist.
 10. Testa et par tidligere. Var litt mer lys og farge enn king airbombs, men mindre smell. Jeg liker king airbombs bedre, liker at det smeller litt og. Samtidig er airbombs billigere.
 11. Woo! Du er tilbake! Savna deg. Jo, sånn litegranne hvertfall. Måtte tilbake til fyrverkeritråden hehe.
×
×
 • Create New...