Gå til innhold

Tippeligaen 2008: Status: [22.Runde]


Raste

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Er tilbøyelig til å si det var en fortjent seier til Glimt, denne gangen. Satt med hjertet i halsen deler av kampen da det så ut til at Tromsø kunne få innpass i kampen igjen (snakker om mål nå), men vi drod et i land.

Meget pene mål, begge Bodø/Glimts mål :)

 

Og det beste av alt...

TIL supporterne må sitte 7 timer på hurtigbåten hjem.

Lenke til kommentar

Alanzinho hadde helt sikkert vært bra for landslaget sporstlig sett, men jeg vil ikke ha ham der. Han har ingenting å gjøre der, er ikke i nærheten av å være norsk fordi han har bodd i landet i 3 år. Han kan jo knapt noe som helst norsk, og engelsken er vel heller ikke den beste? Tror jeg bare har hørt han snakke brasiliansk i intervju. Norge er for nordmenn, er en grunn til at det heter landslag. Eneste grunn til at han vil spille for Norge er vel at han er for dårlig til å spille for sitt egentlige hjemland.

Lenke til kommentar

Det at Alanzinho kan om noen år være en av profilene på landslaget men være langt unna det Braslianske sier mye om forskjellen på nasjonene.. Men jeg er også enig i det som Hewitt sier og tror ikke vi har så behov for Alan heller.

Helt klart er han en god spiller men ser ikke for meg at han skal spille for Norge.

Lenke til kommentar

Hmm. Man må jo lure. Om det hadde vært Brann som hadde fått den feildømte straffen imot seg og ikke Ham-Kam, om det hadde blusset opp litt mer i media. I dag var det nesten: "Noen sånne må man regne med..", men om noen er borti Helstad inne i feltet skal det analyseres og snakkes om i hvertfall 10 minutter.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...