Gå til innhold

De mest elendige oppfølgere noensinne


PgUp

Anbefalte innlegg

Hvilke filmer er de mest elendige oppfølgerne, og hvorfor?

Må si at the butterfly effect 2 var til å spy av.

Likte veldig godt den første, den var dyster og spennende. 2 eren var så kjedlig som det går ann, med elendige overspillende skuespillere.

Vi ser et kjærestepar som er utrolig forelsket, og de bruker 15 min. på å fortelle oss det.

Så kjører de på en vei hjem fra en tur i skogen, og plutselig kræsjer en trailer i bilen deres. Hvem skulle tro det? Resten er bare en oppsummering av klisjeer.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ser Gudfaren 3 nå. Ikke så dårlig som mange vil ha det til, men fortsatt en rimelig nedtur. Generelt en ok film, men helt uten den atmosfæren de to første har. (2ern er godt mulig tidenes beste oppfølger forresten, vil påstå at den faktisk er hakket over eneren).

Lenke til kommentar
Gjest member-101642

The Godfather III er nevnt. Det er liksom noe den mangler. Den er ikke dårlig, for all del, men den er langt i fra på høyde med forgjengerene.

Lenke til kommentar

Ghostbuster 2 burde nevnes i denne sammenhengen. Liker den første, men den andre mangler det meste som gjorde den første bra. Den er langt i fra noen av de dårligste filmene som finnes, men sammenlignet med den første så er den elendig, dermed en elendig oppfølger :)

Lenke til kommentar

Forklar hvorfor da, for helvete. Det er mye mer interessant og morsomt å lese hvorfor man ikke liker en film framfor bare en tittel og "det er det verste jeg har sett."

 

Hannibal Rising er en selvskreven film her. Dialogen er horribel ("Memories are like knives. They can hurt you"), faktisk noe av det verste jeg noensinne har sett (eller hørt). Filmen er totalt blottet for spenning og driv og jeg kunne ikke brydd meg mindre om Hannibals hevntokt, selv om den grusomme hendelsen som driver ham skulle tilsi det. Synd å se at flere talenter kaster bort tida si i den møkkfilmen her.

Lenke til kommentar
Starship Troppers 2

 

Noe av det verste jeg har sett.

9151295[/snapback]

 

Helt enig. Noe av det værste mølet ever made.

 

Uansett diskuterte jeg og en kompis rompeoppfølgere, og vi kom frem til at enkelte skuespillere gikk igjen i rompeoppfølgere:

 

Sylvester Stallone

 

Ramboserien

Rockyserien

 

No more to say....

Lenke til kommentar

 

Uansett diskuterte jeg og en kompis rompeoppfølgere, og vi kom frem til at enkelte skuespillere gikk igjen i rompeoppfølgere:

 

Sylvester Stallone

 

Ramboserien

Rockyserien

 

No more to say....

9152926[/snapback]

 

Hmm, kan jo ikke si at Rocky og Rambo etter film 1 har de beste historiene, men gud så tøffe de er. Jeg og mange andre digger de filmene. Så nettopp Rambo-trilogien på én dag, og gud så morro det var. Rocky III & IV er små klassikere her i gården.

Lenke til kommentar

American Pie 4 & 5 - Vurderte også å putte 3ern her, men lot tvilen komme tiltalte tilgode. Makan til utvannet konsept a gitt :hrm: I disse filmene er det fjerne, fjerne slektinger av originalbesetningen som spiller( med unntak av faren til Jim, det sier sitt).

 

Scary Movie 3, 4 & 5 - Finnes det personer som finner disse filmene morsomme? Det eneste som spilles på, er at personer får objekter i hodet :w00t:

Lenke til kommentar

Indiana Jones and the Temple of Doom var ikke crap men langt fra like god som Raiders. Fikk aldri helt sansen for den mørke tonen og alle de slitsomme karakterene, side-kick'en til Indy var helt på trynet og Kate Capshaw overspilte maksimalt. Den klart svakeste i serien fra mitt perspektiv.

 

Heldigvis ble tredjefilmen The Last Crusade bedre enn Temple of Doom, så Spielberg/Lucas kom over den humpen.

Lenke til kommentar

Star wars 1,2,3

alt er eledig kjedelige og glatte effekter uten noe sjel, eledige skuespillere, og idiotiske plots

 

Matrix 2,3

ødla en ganske god film og kommer mye mye piss som skal gjøre filmene "smarte"

barefordi noe er komplisert betyr ikke at det er bra

Endret av gunfreak19
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...