Jump to content

CurSe

Medlemmer
 • Content Count

  3901
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

140 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

15620 profile views
 1. Undersøkt litt mer angående X3 i løpet av dagen, og det virker helt klart å være stor variasjon blant tilbakemeldingene. Blir veldig usikker på hva man burde velge med slike tilbakemeldinger, men det virker å være sånn blant alle hodetelefonene jeg har lest om til nå. Hifiman Sundara får jo veldig gode tilbakemeldinger, men så er det mange som er bekymret for byggekvaliteten. DT1990 pro blir for skarp i lyden(hvis jeg skjønte det rett), men kan fikses ved kjøp av andre puter. Sennheiser 660s er helt ok over hele fjøla, men har irriterende kabler. Ikke lett å bli klok på dette så langt. Er det noen hodetelefoner opp til 4-5000kr som anbefales varmt? Frister sånn sett å kjøpe X3 til 2000kr, og spare resten, men går gjerne opp til 4-5000kr siden dette er noe man gjerne har i veldig mange år.
 2. På jakt etter nye hodetelefoner selv, og dette tilbudet på X3 ser veldig fristende ut. Har ikke så veldig god peiling på lyd generelt, så jeg lurte på om man må kjøpe forsterker for å bruke disse hodetelefonene med en laptop? Kan disse kobles til en PS4-stikke uten problemer?
 3. Har det hensikt å kjøpe 3440x1440 når jeg bare har en laptop med 1660TI for øyeblikket? Trenger en ny skjerm i hovedsak til hjemmekontor, men ble litt usikker på hva jeg burde velge.
 4. Oppgradere fra Mate 10 pro til P30 pro, hva tenker dere om det? Ut fra det jeg har lest hittil ser P30 pro ut til å holde seg godt mot årets modeller.
 5. Har i dag en bærbar pc, ASUS ROG Strix G531GU Core i7 16GB GTX 1660 Ti, men kjenner at det hadde vært kjekt med en ekstern skjerm. Ser for meg en på 27" hadde vært passende. Jeg har ikke så god peiling på data lenger, og er usikker på hva skjermkortet i denne laptopen klarer å drive av oppløsninger. Hvis jeg kjøper en 27" 1440p, vil det funke fint med denne laptopen? Eller må jeg gå ned til 1080p?
 6. Jeg har ikke tenkt noe budsjett, men det er mest fordi at jeg ikke vet hva jeg burde kjøpe. Ønsker jo mest mulig "bang for the bucks", men ønsker samtidig ikke å kjøpe noe som er altfor bra til mitt bruk. For min del blir det veldig vanskelig å bedømme om jeg må ha en receiver til 5000kr, eller om det er lurt å gå for en til 10 000kr og opp. Frister selvsagt å betale så lite som mulig for det rette produktet. Jeg endte opp med å bestille den senterhøytaleren, så nå har jeg 2x Klipsch RP160M og 1x Klipsch RP440C senterhøytaler. Ut fra det jeg har lest hittil så må jeg kjøpe minimum en receiver som støtter 5.1 siden jeg blir å kjøre 3.0 til å begynne med? Det kan være at jeg blir å oppgradere til 5.1 i fremtiden, men det blir ikke med det første. Når det gjelder bruk så ser jeg for meg at dette blir koblet opp mot maks 2x spillkonsoller som Playstation 5 og muligens den nye xboxen. Har vanskelig for å tro at jeg blir å bruke media fra noen andre kilder, utenom smartfunksjoner på selve tv'n. Hvis det lar seg gjøre å streame Spotify og lignende til anlegget så hadde det også vært utmerket, men jeg aner rett og slett ikke hvilke muligheter man har i dag. Noen tips til hva jeg burde gå for når det gjelder receiver? Klipsch RP160M Klipsch RP440C
 7. Nesten så jeg lurer på om jeg selv har blitt en luring på bruktmarkedet. Jeg la ut følgende til 3000kr samlet: Fractal Design Define R6 Sort TG Samsung 970 EVO 500GB M.2 SSD Seagate Barracuda 3TB 3.5'' HDD SATA 6.0Gb/s, 5400RPM, 256MB cache, 3.5'' Corsair RM650X v2 strømforsyning Alle disse er helt nye og ubrukte, i original emballasje. Vært flere som byr 1500kr for hele pakken. Er det jeg som har bommet fullstendig på prisen, eller er det rett og slett folk som bare prøver å få en veldig god pris?
 8. Fikk meg plutselig 2x Klipsch RP-160m og ønsker å lage et lite anlegg av dette. Hvordan jeg burde gjøre dette er jeg veldig usikker på siden jeg kan minimalt om HiFi. Bruken er tenkt til mest film/tv, men også Playstation og musikk. Ser Komplett har salg på Klipsch senterhøyttaler, burde jeg inkludere det? Trenger jeg en sub i samme slengen? Pr nå har jeg ikke plass til bakhøyttalere, og det må eventuelt kjøpes senere. Må vel også ha en forsterker, og der vet jeg ikke hva jeg trenger for å kunne drive dette anlegget. Har dere noen forslag til hva jeg kan kjøpe her?
×
×
 • Create New...