Jump to content

CurSe

Medlemmer
 • Content Count

  3897
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

140 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Har i dag en bærbar pc, ASUS ROG Strix G531GU Core i7 16GB GTX 1660 Ti, men kjenner at det hadde vært kjekt med en ekstern skjerm. Ser for meg en på 27" hadde vært passende. Jeg har ikke så god peiling på data lenger, og er usikker på hva skjermkortet i denne laptopen klarer å drive av oppløsninger. Hvis jeg kjøper en 27" 1440p, vil det funke fint med denne laptopen? Eller må jeg gå ned til 1080p?
 2. Jeg har ikke tenkt noe budsjett, men det er mest fordi at jeg ikke vet hva jeg burde kjøpe. Ønsker jo mest mulig "bang for the bucks", men ønsker samtidig ikke å kjøpe noe som er altfor bra til mitt bruk. For min del blir det veldig vanskelig å bedømme om jeg må ha en receiver til 5000kr, eller om det er lurt å gå for en til 10 000kr og opp. Frister selvsagt å betale så lite som mulig for det rette produktet. Jeg endte opp med å bestille den senterhøytaleren, så nå har jeg 2x Klipsch RP160M og 1x Klipsch RP440C senterhøytaler. Ut fra det jeg har lest hittil så må jeg kjøpe minimum en receiver som støtter 5.1 siden jeg blir å kjøre 3.0 til å begynne med? Det kan være at jeg blir å oppgradere til 5.1 i fremtiden, men det blir ikke med det første. Når det gjelder bruk så ser jeg for meg at dette blir koblet opp mot maks 2x spillkonsoller som Playstation 5 og muligens den nye xboxen. Har vanskelig for å tro at jeg blir å bruke media fra noen andre kilder, utenom smartfunksjoner på selve tv'n. Hvis det lar seg gjøre å streame Spotify og lignende til anlegget så hadde det også vært utmerket, men jeg aner rett og slett ikke hvilke muligheter man har i dag. Noen tips til hva jeg burde gå for når det gjelder receiver? Klipsch RP160M Klipsch RP440C
 3. Nesten så jeg lurer på om jeg selv har blitt en luring på bruktmarkedet. Jeg la ut følgende til 3000kr samlet: Fractal Design Define R6 Sort TG Samsung 970 EVO 500GB M.2 SSD Seagate Barracuda 3TB 3.5'' HDD SATA 6.0Gb/s, 5400RPM, 256MB cache, 3.5'' Corsair RM650X v2 strømforsyning Alle disse er helt nye og ubrukte, i original emballasje. Vært flere som byr 1500kr for hele pakken. Er det jeg som har bommet fullstendig på prisen, eller er det rett og slett folk som bare prøver å få en veldig god pris?
 4. Fikk meg plutselig 2x Klipsch RP-160m og ønsker å lage et lite anlegg av dette. Hvordan jeg burde gjøre dette er jeg veldig usikker på siden jeg kan minimalt om HiFi. Bruken er tenkt til mest film/tv, men også Playstation og musikk. Ser Komplett har salg på Klipsch senterhøyttaler, burde jeg inkludere det? Trenger jeg en sub i samme slengen? Pr nå har jeg ikke plass til bakhøyttalere, og det må eventuelt kjøpes senere. Må vel også ha en forsterker, og der vet jeg ikke hva jeg trenger for å kunne drive dette anlegget. Har dere noen forslag til hva jeg kan kjøpe her?
 5. Lar det seg gjøre å filme med telefonen når skjermen er dekket til? Kjøpte det orginale(?) dekslet til denne telefonen, men syntes det er litt plagsomt å filme med å ha den "flippen" dinglende ned under opptak. Hvis jeg klapper igjen dekslet, så stopper opptaket. Lar dette seg fikse?
 6. Mange takk Var ikke klar over at jeg måtte gjøre det inne i selve appen også.
 7. Har slått av at Snapchat kan sende varsler, men skjermen lyser likevel opp når noen sender en snap til meg. Er det noe jeg kan gjøre for å hindre at skjermen lyser opp?
 8. Åpnet omkring 90 pakker, og ble hele 10 legendaries(+1 til da man logget inn). Ikke dårlig! Så får vi se hvor stor glede de kortene gir, for jeg kjenner jeg er lei Hearthstone nå. Vært det lenge, når jeg tenker meg om.
 9. Hvilke deler endte du opp med? Hørtes interessant ut siden du traff omtrent der jeg tenker budsjettet mitt er, men har ikke bestemt meg helt 100% for CPU, GPU, HK og ram ennå(ombestemmer meg cirka 50 ganger i uka).
 10. Ser brukte 1080ti ligger på 6000kr og oppover på Finn. Er det en fornuftig pris? Klarer ikke helt bestemme meg for om jeg skal kjøpe brukt 1080ti, eller bare gå for 2070 som ligger på omkring 6000kr.
 11. CurSe

  HyperX Fury DDR4

  Vil du anbefale det til MSI B450 Gaming Pro Carbon også? Tenker å kjøpe meg ny pc med AMD Ryzen 5 2600, men aner ikke hva slags ram jeg burde velge.
 12. Tenker å kjøpe meg en ny pc, og jeg velger å gå for AMD denne gangen. Tanken på og eventuelt oppgradere til ZEN2 senere, med samme hovedkort som i dag, er noe som tiltaler meg veldig. Har tenkt å bruke denne maskinen til å spille, samt vanlig bruk med film, surfing og den pakka der. Ingen streaming eller redigering av video/bilder. Ingen spesielle spill jeg spiller for tiden, i hovedsak pga gammel pc, men har lyst til å kunne kjøre nye spill uten at jeg må strupe grafikken i stor grad. Har aldri overklokket noe som helst i mitt liv, men tenker jeg kan prøve meg på det denne gangen. Forstår det slik at Ryzen 2600 enkelt kan overklokkes til samme ytelse som Ryzen 2600x, så da sparer jeg noen hundrelapper og prøver meg på det. Det er 8 år siden jeg kjøpte maskinen jeg bruker nå, så jeg hadde satt stor pris på hjelp til valg av komponenter. Dette er hva jeg har funnet fram til så langt: Hovedkort: MSI B450 Gaming Pro Carbon CPU: AMD Ryzen 5 2600 SSD: Samsung 860 EVO 1TB Samsung 970 EVO M2 500GB Her er jeg veldig usikker på hva som er best å gå for. Den til 1TB er på tilbud akkurat nå, og det er derfor jeg tok den med. Er ikke kjent med hva M2 går ut på. Har det noe å si hva man velger? Kabinett: Fractal Design Define C Temp G (Tilbud 699kr) Fractal Designe Define R6 (Tilbud 999kr) Harddisk: Seagate Barracuda 2TB 3,5" HDD Skjermkort: Her er jeg veldig usikker på hva jeg skal velge. I dag sitter jeg med en Dell U2412(hvis jeg husker rett), og ser for meg at jeg blir å bruke denne skjermen en stund til fremover. Det frister å kjøpe en Ultrawide(3440x1440) eller en 27" 4K-skjerm i løpet av 2019, så jeg vet ikke hva det har å si for valg av skjermkort. Her ser jeg for meg å kjøpe et kort som gir mest "bang for the bucks", i stedet for å kjøpe de aller beste kortene. Ram: Her aner jeg ikke hva jeg burde velge. Har lest at man burde velge noe over 3000mhz, men ikke siter meg på den. CPU-kjøler: Har en Noctua NH-D14 som jeg kjøpte i 2010. Har forstått det sånn at jeg fremdeles kan bruke denne, men trenger nye festepunkter. Hvor får jeg kjøpt det? Hvis det er like greit å kjøpe ny, så tar jeg gjerne imot forslag på det. PSU: Corsair HX 750w Jeg har denne fra da jeg bygde maskinen i 2010. Kan jeg fremdeles bruke denne? Den begynner jo å bli en smule gammel, så vet ikke hvor lurt det er å beholde den. Angående lyd så blir jeg bare å bruke headset. Sitter i dag med Beyerdynamic Dt770 Pro, og disse blir jeg å bruke til de streiker. Har også Sony WH-XM2, og hvis det er mulig å koble disse mot maskinen så hadde det vært ypperlig. Har jeg glemt noe? Mus og tastatur har jeg fra før av. Har dvd-spiller fra maskinen jeg bruker nå, så kan sikkert bare bruke den videre. Hvis det er noen komponenter som er bedre enn de jeg har plukket ut, uten stor forskjell i pris, så må dere gjerne gi beskjed
 13. Ser det er forskjellige utgaver av MSI X470 Gaming hos Komplett: MSI Pro 1599kr MSI Plus 1299kr MSI Pro Carbon 2077kr Er det noen gode grunner til at man burde velge de dyre variantene, fremfor den til 1299kr?
 14. Har jeg forstått det rett at hvis jeg kjøper nytt hovedkort og 2600x/2700x i dag, så kan jeg bruke det samme hovedkortet hvis jeg ønsker å oppgradere til Zen2 senere?
×
×
 • Create New...