Jump to content

Cuneax

Medlemmer
 • Content Count

  19024
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

231 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

39746 profile views
 1. Takk for svar! Kan denne adapteren da kobles til denne SATA-kontakten fra PSU-en?
 2. Jeg kjøpte meg nylig ny PC, men vil gjerne overføre lydkortet av typen Asus Xonar Essence STX. Lydkortet er på plass i hovedkortet, men PSU-en har ingen medfølgende kabler som passer til lydkortet (den gamle PC-ens PSU kom med "innebygde" kabler). Slik ser lydkortets strømkontakt ut: Så da lurer jeg på om jeg må kjøpe en Power Extension Cable 4 pin LP4 Molex Female to Female Adapter Connector, for deretter å koble den til en Strømkabel MOLEX til ATX12V, som deretter kobles til ASUS ROG Strix 1000. Er dette mulig? Finnes det bedre løsninger?
 3. Fordelen med ProISP, Domeneshop osv. er at de ikke er altfor dyre, tilbyr domene + webhotell og har service på norsk. I tillegg kan man hurtiginstallere WordPress direkte gjennom enten dem eller admingrensesnittet C-panel. Jeg har opprettet x antall nettsider på denne måten. WordPress kan skreddersys til det meste på et enkelt nivå, så jeg ser ikke helt hensikten med å bruke Dreamweaver. Er for øvrig enig i at Squarespace virker å være i dyreste laget.
 4. Jeg har samlet sammen denne gruppen basert på dagens situasjon. Er det noen inkompatible eller mindre smarte valg her?
 5. Hvis man velger å spille WoW Classic, går det da an å velge om man kun vil spille i en ren "Classic"-verden, eller må man ha med Burning Crusade og Wrath of the Lich King?
 6. Hei! Jeg har planer om å kjøpe meg en ny stasjonær PC til redigering av 4K-video. Maksimalt budsjett er på 50.000 NOK. Jeg har ikke detaljkunnskap innen PC-komponentenes verden, så hvis noen med den nødvendige kunnskapen kan trå til og gi meg noen gode anbefalinger, så hadde det vært flott! Inkludert i budsjettet er også ny skjerm. AMD Ryzen 9 7950X lanseres vel i dag, ville den vært et godt valg, f.eks.? Jeg tenker også at jeg trenger minst 64 GB DDR5-minne, men mulig dette må dobles. Uansett, hvilke anbefalinger har dere til følgende komponenter til denne maskinen? Hovedkort Prosessor Skjermkort Minne Strømforsyning Kabinett Kjøling Lagrinsmedier (jeg bruker skrivebordsapplikasjonen av Google Drive til lagring av video) Lydkort? Skjerm Her er et forslag:
 7. Tro det eller ei, men jeg husker denne låta godt. Hørte den første gang i oktober 2006 (!!!!!).
 8. "Hun har flere ganger uttalt seg nedsettende om transpersoner, og flere har reagert på dette." For noe pisspreik. Folk kan lese selv hva hun skrev: https://www.glamour.com/story/a-complete-breakdown-of-the-jk-rowling-transgender-comments-controversy HVA er så nedsettende med å stadfeste fakta? Hvor er verden på vei hvis man ikke kan si helt åpenbare ting uten å bli utsatt for heksejakter og svartmaling som her? Til tross for at hun er kvinne, har J.K. Rowling noe mange moderne fløtepusmenn mangler: BALLER. Hun tør å stå opp mot woke-tullet som ødelegger all kultur og "journalistikk".
 9. I spill som Assassin's Creed og Hitman ser man gjennom vegger av flere grunner, kan jeg tenke meg. For det første inntar du rollen som en svært profesjonell aktør – som har lang erfaring, vet hva man gjør og kan snappe opp små hint og spor som vi amatører ikke kan. For det andre tilfredsstiller spillmediet kun to–tre sanser: syn, hørsel og berøring (hvis man har vibrering på en håndkontroll), og det i svært begrenset omfang. I "virkeligheten" ville protagonistene hatt tilgang til mange flere sanseinntrykk, og kombinert med deres uovertrufne erfaring og mestring av sine yrker, så kan det delvis rettferdiggjøres at de kan "se" gjennom vegger.
 10. Jeg har spillet på PS5, men jeg reagerer på den skrekkelige bilstyringen i spillet. Bilene svinger altfor mye. Jeg har forsøkt å lete etter innstillinger på dette, men jeg har ikke klart å finne informasjon hverken på nett eller i selve spillets menyer. Mulig jeg er blind, men går det ikke an å justere følsomheten til bilstyringen? EDIT: Jeg fant en innstilling for "steering sensitivity", men denne gjør bare vondt verre. 100 er anbefalt for konsoll, og når man drar slideren ned må man bare trykke ekstra lenge på joysticken før bilen uansett svinger altfor mye. Får bare leve med at bilstyringen i dette spillet er den verste jeg noensinne har vært borti. Ja, til og med Hang-On fra 1985 har bedre styring.
 11. Det du beskriver her høres jo ut som det originale GTA III. Sånn sett ser jeg ikke problemet. Disse spillene var dårlige den gang også, men var ganske banebrytende og unike i forhold til andre spill på den tiden og derfor ble populære. Dette er ikke en remake slik jeg forstår, men en mindre grafisk oppussing og muligheten til å kjøre på moderne systemer. Men det er fremdeles et 20 år gammelt spill, og må vurderes deretter. Kan garantere at dersom Rockstar hadde endret på spillmekanismen i de "oppussede" versjonene så ville det også blitt hatet av folket, da det ikke lenger var tro mot originalen. Ja, mye av det er vel sånn spillet var for 20 år siden. Føltes ikke like ille da, merkelig nok! Men de har modernisert visse aspekter til hell (våpenhjulet, f.eks.), så de kunne ha modernisert i hvert fall skytemekanismene og trynene på folka også. Når det er sagt, er det mye som bare føles "off" med remasteren. Han her oppsummerer det ganske bra: https://www.youtube.com/watch?v=erSm_BXI-mM
 12. Sånn var spillet ja, husker godt når jeg spilte originalen, når man nærmet seg slutten av spillet og alle gjengene hatet det var det umulig å kjøre i little Italy. Da folka brukte hagle og hagle var super våpen mot biler, så kjørte du bil i little Italy, ble du sprengt på sekunder når 10 gangsters åpnet ild med hagla på deg og bilen din. Ja, den var lei. Jeg kjørte rundt og ante fred og ingen fare og BOOOM. Så hadde en dresskledd mafioso skutt på bilen med en hagle. Game over.
×
×
 • Create New...