Jump to content

Cuneax

Medlemmer
 • Content Count

  18988
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

178 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt
 1. Det er jeg enig i. Takk skal du ha!
 2. ProISP leverer .no-domener for 109 NOK i året: https://www.proisp.no/domene/no-domene/
 3. Aha! Dette har jeg ikke tenkt på før. Jeg har alltid slitt med å få lydbøker, lydopptak av diverse kurs og podcasts til å passe inn i min hverdag. Kanskje grinding i spill passer perfekt med dette? Takk!
 4. John Ford er en regissør som også må nevnes i forbindelse med westernfilmer! Se blant annet hans filmer "The Man Who Shot Liberty Valance" og "The Searchers".
 5. Den remastrede utgaven av "Assassin's Creed III" kommer ut på Xbox One, PS4 og PC i mars 2019.
 6. Syns artikkelen burde nevne at den nyoppussede utgaven av "Assassin's Creed III" også kommer som et enkeltstående spill, og at det i alle tilfeller blir tilgjengelig på Xbox One, PS4 og PC i mars 2019.
 7. Fantastisk spill! Jeg har ikke rørt flerspillermodusen, men har storkost meg gjennom hele det vanlige spillet. Å innta rollen som en skjeggete amerikansk elitesoldat og drepe sicarios er en svært fornøyelig fritidssyssel.
 8. Takk for svar! At jeg ikke visste eller husket at G700 hadde en knapp som aktiverte den andre modusen på scrollehjulet sier dessverre sitt om min PC-bruk de siste årene. Jeg kunne med andre ord trygt ha kjøpt G700S? Valget falt imidlertid på en helt annen mus fra Steelseries, ettersom jeg fikk prøvd den i en butikk og stadfestet at scrollehjulet ikke var et skrullehjul som det på Logitech M560.
 9. Jeg er svært fornøyd med min mus Logitech G700, men i de siste månedene har musen fått en feil der hovedknappen til venstre registrerer et enkeltklikk som dobbeltklikk i tide og utide. Siden jeg ikke er så mye på PC-en lenger, tenkte jeg at Logitech M560 var en grei arvtager, men denne musen har et scrollehjul som ikke kan brukes til å åpne og lukke faner i nettleseren, åpne en lenke i ny fane osv. I stedet kan man velge mellom to modi, en "hakkete" (vanlig) scrolling og en "myk" scrolling, eller som det står i beskrivelsen på diverse nettbutikker: "Skrollhjulet har en funksjon for hurtig-skroll og du kan raskt få oversikt over lange og store dokumenter". Jeg vil gjerne unngå produkter som har denne funksjonaliteten, og jeg er sannelig ikke sikker på hvilke som har det eller ikke. I beskrivelsen av Logitech G700S står det: "G700s har lynrask dobbeltmodus-rullehjul i motsetning til standard rullehjul. Når du spiller velger du enkelt og nøyaktig menyalternativer med trinnvis rulling. Eller bla gjennom nettsider med et raskt snurr på det frittspinnende, lynraske rullehjulet." Er ikke dette det samme som på Logitech M560? Har noen et godt tips til en rimelig mus som ligner på Logitech G700, men som samtidig ikke har "dobbeltmodus-scrollehjul"?
 10. Det står litt om batterikapasiteten på side to i testen: «Batteritiden opplever vi som på det jevne, altså at de tyngste brukerne må lade hver kveld, mens mer forsiktige brukere kan klare seg med annenhver dag». Og litt fakta: Batteritid: 2420 mAh, 432 timer standby, 15,5 timer taletid (3G).
 11. Astronaut's Gaza-Israel conflict photo is Tel Aviv lights http://www.timesofisrael.com/astronauts-tweet-not-gaza-bombing-professor/
 12. Prisguide varsler deg om priser og lagerstatus. Har du prøvd prisvarslingen ennå?
 13. En mer dyptpløyende artikkel kan leses her: Net Neutrality: Toward a Stupid Internet
 14. The Objective Standard har skrevet et blogginnlegg om denne saken. http://www.theobjectivestandard.com/blog/index.php/2014/01/court-correctly-rejects-rights-violating-net-neutrality-rules/
×
×
 • Create New...