Jump to content

Cuneax

Medlemmer
 • Content Count

  19007
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

186 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

38760 profile views
 1. "Sapkowski har aldri vore nokon stor teknikar. Språkføringa hans er særs enkel, og tidvis ganske klønete." WHAT? De engelske utgavene av The Witcher-bøkene inneholder alltid haugevis av de mest fremmede fremmedord, og han skriver gnistrende godt. (Dette gjelder i hvert fall David Frenchs oversettelser).
 2. For en uke siden på PlayStation Store. Passet perfekt for en gamingkveld med fire stykker, så vil neppe si at det var "utgått på dato".
 3. Kosta bare 109 kroner for FIFA 21 på både PS4 og PS5 for meg 🤔
 4. 15 år siden! Jesus

  1. Kadmium

   Kadmium

   Ja, 15 år jesus. Så du vet hvem jeg er? 😛

   Bare følger noen folk som jeg husker fra back in the good ole days lol (de fleste har vært inaktive i flere år/tiår/århundrer).

  2. Cuneax

   Cuneax

   Jeg vil aldri glemme mossingen Agressive!

 5. Jeg bestilte også fra CDON 7. juni (kl. 14:49) og mottok en forhåndsmelding på søndag, men har ikke fått noen videre beskjed. Vanskelig å si hvor mange som får eller ikke får, men det som er klart er at det varierer veldig, og det virker ikke som tidspunkt for bestillingen har blitt ilagt noen spesiell vekt. EDIT: Hah! Jeg visste det ville gå troll i ord hvis jeg brøt stillheten og postet her. Nå har jeg også fått en SMS med en leveringsbekreftelse. Forventet ankomst 24. juni 2021.
 6. Det stemmer. Registrerer at noen som fikk bekreftelse noen minutter senere har fått sporingsnummer. Er vel slikt som skjer. (Jeg betalte med kort).
 7. Takk for svar! Jeg fulgte denne guiden på Tom's Hardware Forum og det løste saken mtp. å se SSD-en i BIOS 🙂
 8. Det virker som rEFInd er for Linux og Mac OS. Jeg regner med at det kanskje er noen alternativer for Windows å finne her. Når det gjelder å identifisere SATA3, så er situasjonen slik: MSI oppgir at hovedkortet kommer med 4 SATA3-porter og 2 SATA2-porter. Når jeg ser på hovedkortet, ser jeg 6 identiske porter, med navnene SATA1_2, SATA3_4 og SATA5_6, og alle står under teksten "SATA 6GB/S". Så hvilke av disse identiske portene er SATA3? Men hovedproblemet er altså at hovedkortet ikke finner Samsung-SSD-en blant boot options. Er det noen som vet hva som er feil og hva som bør gjøres?
 9. Hei igjen! Jeg har gått til anskaffelse av Samsung 860 EVO Series MZ-76E1T0B 1TB, og det er to ting jeg lurer på: Hvordan ser jeg hvilken SATA-port på hovedkortet som er SATA3? De har kun navn som SATA1_2, SATA3_4 og SATA5_6. Litt vanskelig å vite hvilke av disse parene som er SATA3 og hvilket som er SATA2. Jeg kjøpte SSD-en for å erstatte den eksisterende SSD-ens rolle som systemdisk. Jeg har brukt et verktøy for å klone alt av innhold og innstillinger til den nye SSD-en, men jeg finner den ikke i BIOS under boot-alternativer. Disken er synlig og funksjonell ellers i Windows, under Disk Manager, Device Manager og Explorer. I BIOS kan jeg se to andre harddisker, men selvfølgelig ikke den nye SSD-en. Hvordan løser jeg dette problemet? Edit: Har lagt ved bilde av boot-alternativene. Edit 2: viser et bilde av hva boot-alternativene er hvis jeg trekker ut kontakten til dagens systemdisk (Kingston): da dukker en Western Digital-harddisk opp.
 10. Takk for svar! Skal teste ut SSD-en og komme med tilbakemelding her. Må bli etter jul, av åpenbare årsaker 😉
×
×
 • Create New...