Gå til innhold

Den massive skotråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vel, var tilbud på Sorel Cheyanne (700 kr) nå, så bestilte et par. Får se om jeg liker de, ellers er det jo mye mer stress å få tak i L.L Bean i Norge mtp ingen forhandlere tar de inn, og med veldig høy euro og dollarkurs er det nesten billigere å handle i Norge før forhandlerene har rukket å satt opp utsalgsprisene. :)

Takk for tipset, lurer på om jeg ikke skal bestille et par jeg også.

Lenke til kommentar

Har et par skinnsko jeg gjerne skulle lagt gummisåle på, og det er jo forsåvidt ikke noe problem det. Greia er at selve hælen allerede har en liten gummisåle. Hvordan er det å legge gummisåle oppå dette? Ikke noe sjakktrekk?

 

jv8V9nm.png

Uten å vite merket på disse ser det ut som AS. Behold lærsålen og bruk det heller i litt tørrere føre. Ingenting galt i å sette på en gummisåle så lenge det blir gjort riktig. Leverandørene selv bruker også gummisåler.

Lenke til kommentar

Befinner meg for tiden i Australia og tenkte jeg skulle skaffe meg no skikkelig skotøy fra RM Williams fra butikk her nede. Har i utgangspunktet 2000 kroner å bruke (rundt 330 AUD). Tips til hva jeg skal skaffe? Er for vinterbruk i Norge. Kan gå noe høyere i pris også om "nødvendig"

Endret av koots
Lenke til kommentar

Heisann. Skal ha meg et par nye sko til dressen min. Ikke for spisse. Tenker prisklasse 1200-1700. Noen som har forslag til merker, modeller eller butikker?

 

Har både sort og marineblå dress, men er hovedsaklig på jakt etter sko til den sorte, så er derfor sorte sko jeg tenker meg. Brunt er forsåvidt ikke utelukket for bruk med blå dress, dersom noen vet om noen veldig gode tilbud på det om dagen.

Endret av Ajaco
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...