Jump to content

EvenEleven

Medlemmer
 • Content Count

  869
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

About EvenEleven

 • Birthday 08/31/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Jeg husker ikke hva sovemedisinen het men en venn av meg fikk en 2 ukers kur, fra legen. Da tokk du noe før du la det som fikk deg til å sovne og om morningen tokk du noe annet for å kvikne litt opp. Etter de 2 ukene fikk han en mye bedre indre døgnrytme. Jeg vurderte å teste det selv, men personelig føler jeg meg ikke komfertable med a å stappe i meg legemidler for hver minste plage, el natural way er også en mulighet. Men frustrerende nok, mindre lovlig.
 2. Jeg har skikkelig spike problemer med LoL. De første 5 kampene gikk greit men nå er det umulig å spille. Har ikke noe annet som driver i bakgrunnen og pcen skal det ikkke være noe problem med. Noen somm har noe råd?
 3. "Making nature against the law , doesn't that seem a bit paranoid to you?"- Bill Hicks Som sagt så kan alle stoffer misbrukes enten det er kaker eller cannabis, "alt med måte" er i hvert fall mitt motto. En ting jeg har vansker med å forstå er det at folk henger seg veldig opp med at cannabis kan utløse psykoser, men alkohol er de ikke redd for.
 4. Hvis det blir avkriminalisert bruker de mest sannsynelig samme model som Portugal. Hvis du bir tatt med små mengder så får du tilbud om rehabelitering og du blir dratt inn i helsevesenet i stedet for politiet. Det er den viktigste forskjellen, for brukeren iallefall.
 5. Cannabis sitter ikke så lenge i blodet så lenge du ikke røyker hverdag/annenhverdag. Så du er nokk trygg. Ta på deg _rene_ klær som ikke har vært utsatt for røykings. De kan ha hunder som bare går igjennom og sniffer, etter hva jeg har hørt. Urintest er ikke "obligatorisk" men ikke la det ytre gi dem en grunn til å teste.
 6. Dere burde se Michael Moore sin Sicko. Huskå ta det med en klype salt og det er veldig "amerikanisert" dokumentar. Fortsatt relevant info.
 7. eeeh... Hvor inrømmer han det? edit: NVM ble rettet opp^^¨
 8. Greenberet er den første berettene man får når man er i forsvaret. Altså, du har ikke gjort noe for den/spesialisert deg. min var da blå, og når hele tittelteksten er på engelsk så vil jeg nå ikke trekke sammenligning til en norske grønne bereten (det heter ikke green vis du er i norsk forsvar men grønn). det virker mer korrekt å trekke til noe litt mer kjent og utenlandsk, US Spesial Forces *tillegg* Howstuffworks.com:How the Green Berets Work Da beklager jeg feilinformasjonen jeg ga. Da har nokk jeg igjenn blitt feilinformert. Bra noen andre fikk rettet meg ihvertfall^^
 9. Greenberet er den første berettene man får når man er i forsvaret. Altså, du har ikke gjort noe for den/spesialisert deg.
 10. Hvis man absolutt skal blånekte på lese det han skriver, ja da kan du gjøre akkuratt det. Jeg vil ikke at han skal slutte, kan ikke folk bare bry seg om det de liker? Det er ingen som taper noe på at vi har en liten dikter her.
 11. Jeg synes det blir litt rart at så mange skal komme med negative tilbakemeldinger. Dere forstår hva han mener? Han er relativt kreativt og jeg syntes det er et friskt pust til diskusjon.no Beklager men, jeg kan ikke se noe feil i det her! Keep up the god work!
 12. Sjekk ut Deathstars, annerledes men kult på samme måte synes jeg ihvertfall.
 13. Hva pokker, jeg tok ut en minnebrikke så startet den opp. Jeg satt den inn igjenn og den starter fortsatt opp! For meg er dette et mysterie, tviler det er et mysterie for dere drevne her inne! WEEEE I HAVE MY P C!
 14. Det er riktig strøm til skjermkortet og jeg har fått hjelp av en annen som har bygd endel pcer før. Vi tokk fra hverandre alt untatt ram og CPU på hovedkortet. Ingen forandirng, mangler fortsatt bilde. Jeg er veldig dårlig på feilsøking etc så deremå nokk forklare meg ting litt grundig. Hardware mitt: Kabinett: Antec Nine Hundred II Hovedkort: Gigabyte GA-P55-UD3 Prosessor: Intel Core i5 750 Skjermkort: Gigabyte Radeon HD 5870 Minne: Corsair XMS3 1600MHz 4GB Harddisk #1: Samsung SpinPoint F3 1TB Brenner: LG GH22NS40 Strømforsyning: Corsair TX 750W Mvh. Even
 15. Hei! Jeg har nå bygget opp en pc men det kommer ikke noe bilde på skjermen. Pcen starter for fullt. Jeg bruker VGA og har testa med switchen i begge inngangene. Jeg har også skaffet en DVI kabel og testet det. Har sjekket opp strøm kabler etc men skjermkortet snurrer og går, det er bare bilde som mangler. Jeg er helt rookie men jeg fikk hjelp av en jeg kjenner til å bygge, han er ikke superdreven men han har bygd et par. Håper på hjelp snarest og alle innspill blir tatt imot med stor takk! Jeg vil teste beistet mitt!
×
×
 • Create New...