Jump to content

OlafG

Medlemmer
 • Content Count

  1752
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

727 :)

About OlafG

 • Birthday 09/15/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. For en ukomplett liste!! Hva med www.jp911.no ? En av norges mest profilerte photo kjeder, men de tar dere ikke med?
 2. Sko, og spesielt støvler er til for å brukes... Gi de en god omgang med børste, Renovateur og eventuelt noe farget krem. Husk at Renomat ikke tilfører skinnet næring, men stripper det for gammel polish og olje og må alltid følges med ny polish for at skinnet ikke skal tørke ut. http://putthison.com/post/123647338198/a-fishermans-approach-to-shoe-care-workwear-has
 3. Mest sannsynlig ikke. Men nå har de jo cashback på endel ting så det kan jo være verdt å vurdere. Ikke like billig som det kitet, men fortsatt et godt tilbud.
 4. Derby/blucher er vel riktig, men blir ofte kalt bucks når de er i semsket skinn tror jeg.
 5. Fokuser på å få ting som sitter bra og kler deg godt før du begynner å tenke på om det er kjedelig.
 6. Hvorfor skal du ha mørk blå skjorte? Ser for meg svært få tilfeller hvor du trenger noen annet enn hvit eller en tone av lyseblått til dress.
 7. Slik jeg var antrukket den 17. mai da jeg møtte min navnebror. Jakke: Boglioli Skjorte og buksje: Skredder i Bangkok Sko: Allen Edmonds
 8. Jeg har helt glemt hva stoffet som er mest vanlig på navy blazer er. Litt grovt. Et slags vevd rutemønster. Hva het siden hvor folk bestilte espadrilles fra?
 9. Jeg gadd ikke levere inn min da det ikke var noen interesse i telenorbutikkene eller hos djuice til å fikse opp i det. Hvordan skal man bevise at det har skjedd uten at den har vært i bakken ved ev. tvist?
 10. Kan jeg gå med lysebrune Loake Bedale på julebord med marineblå dress eller er det helt dust?
 11. De har grenadineslips fra Drake's på Høyer, men de er jo ikke akkurat billige. Hvor mye ligger de på ca.?
 12. Jada, vet at det finnes sjapper som kan ordne, men hverken Telenor som jeg har kjøpt fra eller Sony gidder å vedkjenne seg at det er noe problem og mener at det ikke er vits å sende inn, fordi da må jeg betale. Dette er altså en telefon som ble kjøpt i midten av oktober.
 13. Noen som har prøvd å få reparert sprukket glass på garanti? Det er virkelig ingen som tar ansvar. Helt utrolig. Hadde det samme skjedd med en iPhone hadde det blitt rabalder.
×
×
 • Create New...