Jump to content

Revolution

Medlemmer
 • Content Count

  1683
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Revolution last won the day on November 27 2010

Revolution had the most liked content!

Community Reputation

355 :)

2 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Han skal jo slippe forbi de som ligger rett bak, tenker du ikke rævkjørte nok. (Ikke at det er veldig positivt, men noen folk forstår ikke mindre kommunikasjon.)
 2. Følger med plastikk screen protector som er på fra fabrikken, vurdert å ta den av?
 3. Tror de fleste har erfaring med disse typene laster usikret som på bildet. Finner jo regelmessig stein i veien fra sånne biler også, spesielt i rundkjøringer. Burde ikke politiet/vegvesenet reagere?
 4. Har sett flere lastebiler kjøre slik regelmessig med løse steinmasser og jord. Hvorfor er ikke de sikret med nett over eller lignende. Hva sier loven om dette?
 5. Syns emnet fortjener videre saklig diskusjon. Jeg har kjøpt utstyr som ASR har testet og gått god for, og jeg har opplevd de som helt fenomenale. (I forhold til tidligere kjøp fra Klipch, B&W) Føler slike mer rigide og vitenskapelige tester er eneste måten å faktisk skille ulike produkter. Tror det er ekstremt mye bias i de vanlige testmiljøene for hifi.
 6. Ja, ingenting å klage over så lenge den er forsvarlig å kjøre, og virker normalt. Slike utlånsbiler blir nok mishandlet.
 7. 7T er en telefon som failet bend test. Aldri kjøp sånne telefoner. Bedre å gå for 7, 7 pro, eller 7T Pro. 7 ble nylig solgt til 5k hos elkjøp i en kundekampanje.
 8. Bransjen er presset, det er ikke sånn at de kan gi vekk ting gratis. Syns Elkjøp har gode tilbud.
 9. Friksjon = Normalkraft * friksjonskoeffisient, problemet er at cybertrucken er tyngre. Totalt er det kun friksjon som begrenser begge bilene. Akkuratt som det kun er firksjon som bestemmer hvor fort du kan stoppe en bil i fart.
 10. Epic Games Store har black friday salg: https://www.epicgames.com/store/en-US/
 11. Syns den ser utrolig bra ut egentlig. Den konseptbilen er kjempe stygg. De har virkelig gjort noe anderledes, og om de lykkes vil det være starten på en helt anderledes måte å designe visse biler på. Det er flere pickup brukere som etterspør biler som ikke ruster i stykker, og som tåler en smell her.
 12. https://www.nrk.no/ostfold/gult-farevarsel-for-sno-pa-ostlandet-1.14559349 Teorier om hva som hadde skjedd hvis busssjåføren hadde sluppet bremsen og prøvd å styre?
 13. Noen folk har null forståelse av hva som foregår rundt dem...
×
×
 • Create New...