Jump to content

Revolution

Medlemmer
 • Content Count

  1722
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Revolution last won the day on November 27 2010

Revolution had the most liked content!

Community Reputation

372 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fult mulig å nedgradere til 10. Men svakt at de har laget så dårlig oppdatering.
 2. Hvordan sjekker dere minnetemperatur? Har ikke sett noe sensor på mitt 3070 TUF OC
 3. Det er ikke noe problem i overgangen med boring, bare bor til du ser at du er igjennom flisen, så kan du trygt gå rett på borhammer. Lim høres ut som en dårlig løsning over tid.
 4. Kjøp et flisebor (ikke glassbor) og lag hull i flisen. Kjøl ned boret mens du borer, ha en liten skål med vann du dypper i når det blir varmt. Bor hull i betongen med borhammer som vanlig.
 5. Noen som har fått Asus 3070 TUF OC fra NoN som ble bestilt rundt 14. februar? Føler det snart burde være min tur?
 6. Måtte laste ned et downgrade image, som ble installert via local upgrades i settings->system update... Var veldig vanskelig å finne noe offisielt image fra oneplus, de har sluttet å liste denne telefonen på sidene sine. Brukte vel dette imaget: (Jeg har 7 PRO) https://oxygenos.oneplus.net/Fulldowngrade_wipe_18821_190425_0253_user_fix_revision_MP_release.zip Det nedgraderte til en eller annen eldre android 10 versjon, og factory resatte telefonen.
 7. Har rullet tilbake til 10 nå, et voldsomt styr å få det til. Og oneplus switch klarer ikke å gjenopprette instillingene fra oneplus launcher, som er viktigste tingen 😕
 8. Siste oppdatering har ødelagt hele telefonen. Fjernet night mode, skjermen er sikkert 50% lysere nå uansett.
 9. https://www.ikea.com/no/no/p/fixa-slagdrill-li-ion-10232896/ Denne fikser nok biffen.
 10. Er nesten ikke vits uten å bruke en maskin med SDS chuck.
 11. Forøvring har du montert strekkavlastningen feil inn mot komfyren også. Den hvite kappen skal alltid ligge under strekkavlasteren. Dermed har du trolig også gjort det feil i støpselet. Koble begge sider på nytt.
 12. Du mangler alle laskene som er på bildet. Det er de bronsefargede halvbuene som du ser er øverst i koblingsboksen. Koble de slik som på bildet for 230V De er sorte halvbuer i bruksanvisningen.
 13. Er dette Bergen? I såfall står følgende her: "Du kan også la ildstedet stå som det er, men må da sende brannvesenet en erklæring om at det ikke vil bli brukt. " https://www.bt.no/nyheter/lokalt/i/Kyrmv4/dette-maa-du-vite-om-fyringsforbudet
×
×
 • Create New...