Jump to content

Revolution

Medlemmer
 • Content Count

  1691
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Revolution last won the day on November 27 2010

Revolution had the most liked content!

Community Reputation

360 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Så denne i blå i går, så utrolig flott ut i fargen. Ang. aksellerasjon vs. e208 må jo det bare være at e208 har høyere effekt i lavere fart. HP ratingen i seg selv er jo meningsløs hvis man ikke ser på kurven plottet med fart/rpm.
 2. Hvorfor har enkelte BMW og Mercedes biler kraftig blå-tint på sidespeilene sine?
 3. Tviler på at du blir fornøyd med kameraløsningen til Oneplus hvis Huawei sitt ikke er godkjent.
 4. Fyren kjører rett forbi et tomt busstopp...
 5. Hvorfor? Bank-Id er såvidt jeg vet et privat selskap som leverer en autentiseringstjeneste som andre også tilbyr. Staten har f.eks MinID. Det at akkurat du eller andre har bruk for bank-id betyr ikke at det kan bøtelegges når en tjeneste er nede. Det ville vært tilsvarende å bøtelegge TU Media hver gang diskusjon.no var nede.
 6. Han skal jo slippe forbi de som ligger rett bak, tenker du ikke rævkjørte nok. (Ikke at det er veldig positivt, men noen folk forstår ikke mindre kommunikasjon.)
 7. Følger med plastikk screen protector som er på fra fabrikken, vurdert å ta den av?
 8. Tror de fleste har erfaring med disse typene laster usikret som på bildet. Finner jo regelmessig stein i veien fra sånne biler også, spesielt i rundkjøringer. Burde ikke politiet/vegvesenet reagere?
 9. Har sett flere lastebiler kjøre slik regelmessig med løse steinmasser og jord. Hvorfor er ikke de sikret med nett over eller lignende. Hva sier loven om dette?
 10. Syns emnet fortjener videre saklig diskusjon. Jeg har kjøpt utstyr som ASR har testet og gått god for, og jeg har opplevd de som helt fenomenale. (I forhold til tidligere kjøp fra Klipch, B&W) Føler slike mer rigide og vitenskapelige tester er eneste måten å faktisk skille ulike produkter. Tror det er ekstremt mye bias i de vanlige testmiljøene for hifi.
 11. Ja, ingenting å klage over så lenge den er forsvarlig å kjøre, og virker normalt. Slike utlånsbiler blir nok mishandlet.
×
×
 • Create New...