Gå til innhold

Revolution

Medlemmer
 • Innlegg

  1 755
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Revolution vant dagen sist 27. november 2010

Revolution hadde mest likt innhold!

1 følger

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Revolution sine prestasjoner

387

Nettsamfunnsomdømme

1

Hjelpsomme svar

 1. Revolution

  Tesla - kaféen

  Opplever det samme, bremseskiver er alltid ren og fri for overflaterust på vår MY. Bruker kun bremsepedalen de få gangene i året jeg ikke har forvarmet bil.
 2. Å sette ungen inn og ut av barnestol er veldig mye lettere i en høy bil, sammenlignet med lav. (jeg har testet Tesla Model Y, og Tesla Model 3) Det som gjelder er stor og høy døråpning så man kan stå oppreist lent innover i bilen, og at setehøyde er høy nok. Verdt å ta med i beregningen, siden det skjer veldig ofte, og er ganske tungt.
 3. Revolution

  Tesla - kaféen

  Lyden hørtes 100% ut som understell som hadde problemer, og var så enkelt reproduserbar. De valgte å beholde bilen lengre fordi de selv opplevde det som at det var noe galt, selv om de ikke klarte å gjenskape det på bukk. Betalte bare for ca. 1 time med arbeid, syns det var helt greit. Tenker sjekklistene hos dem kanskje får et nytt punkt. 😃
 4. Revolution

  Tesla - kaféen

  Hadde bilen inne på servicesenter i dag for å finne ut av ulyden fra hjulopphenget fremme. Etter 7 timer med feilsøking så fant de årsaken - to kanner med spylervæske som sklei frem og tilbake i frunken. 😅 Jeg skylder på at jeg er blitt småbarnspappa.
 5. Revolution

  Tesla - kaféen

  Hører ulyd fra forhjul når jeg svinger skrapt i lav hastighet, høres ut som skraping. Ikke stein i bremsen, hører ved både høyre og venstresving. Noen som har hatt tilsvarende? (model y 2022)
 6. Holder trykket oppe, og har tilbudt hun å prøvekjøre min Tesla Model Y, men vi får se om hun bøyer av til slutt. Er jo helt klart at det er mest økonomisk med elbil, samt mest driftsikkert. Tar gjerne i mot tips til elbil i prisklasse 0-300k. Fokus er rekkevidde, driftsikkerhet, og billig bilhold. Ser man får brukte Tesla Model 3 rundt 250k, kanskje Hyundai Ioniq kan være en god kandidat nr. 2?
 7. Er svigermor som er på utkikk etter ny (brukt) bil, blir mye småkjøring, og uaktuelt med brenneturer for å gjøre rent. Jeg har anbefalt elbil, men hun er lite interessert i det. Kanskje en bensin VW Golf fra 2020 eller noe kan bli aktuelt for hun. Biler med både port og direkteinnsprøytning slipper vel unna koksing på ventiler pga. de blir renset av bensin fra port injection. Så er det å finne en billig bil som har det da.
 8. Er det fortsatt slik at nyere ICE biler (2019 +) har partikkelfilter som går tett med småkjøring? Er det også blitt slik at alle bensinbiler nå også kommer med partikkelfilter?
 9. Har hatt Aeron i et par år nå, er en god stol fortsatt. Er for meg vel verdt pengene så langt. Forstår ikke hvorfor folk kjøper nye "gaming" stoler etter at de gamle har gått i oppløsning.
 10. Revolution

  Tesla - kaféen

  Har opplevd det ja, virker som et forsøk på å forbedre kundeopplevelsen. Fikk f.eks. lånebil etter den praten.
 11. Revolution

  Tesla - kaféen

  Har Model Y RWD bedre svingradius enn LR?
 12. Revolution

  Tesla - kaféen

  Det er en Model Y, er flere bilder som viser det
 13. Revolution

  Tesla - kaféen

  Godt poeng, ikke sikkert han trykket bremsen i det hele tatt, bare regen som er på.
 14. Revolution

  Tesla - kaféen

  Du må trykke flere ganger så hardt som ved vanlige nedbremsinger for å få samme retardasjon. Så det krever rask reaksjonstid og forståelse. De fleste vil nok få problemer med å trykke hardt nok i et sånt øyeblikk.
×
×
 • Opprett ny...