Jump to content

Revolution

Medlemmer
 • Content Count

  1731
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Revolution last won the day on November 27 2010

Revolution had the most liked content!

Community Reputation

375 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har 3d printet nye plastføtter til metallbein på sofa, det har fungert godt.
 2. Revolution

  Tesla - kaféen

  Estimert levering: November 04 - November 20 på RWD etter at jeg bestilte, deilig om jeg slipper moms.
 3. Revolution

  Tesla - kaféen

  Er long-range MY verdt 40k ekstra? Hvordan er ladehastighet på RWD? Samme som M3 trolig? Etter å ha sett denne tror jeg at jeg trygt velger LFP batteri!
 4. Revolution

  Tesla - kaféen

  Kanskje best å gå for MY og så selge den om et par år igjen da. Er bekymret for størrelsen når den skal parkeres, enkelte parkeringshus blir vel umulig.
 5. Revolution

  Tesla - kaféen

  Vurderer å bestille en ny Model 3 RWD, eller Y RWD nå, men lurer litt på om M3 er greit med tanke på barnevogn i praksis. Har sett TeslaBjørn sin video, ser jo at vogn går greit bak i bagasjen. Jeg tror MY egentlig er alt for stor for den vanlige bruken vi har, så er kanskje bedre å gå for M3 og heller lide litt igjennom spedbarns fasen? Noen som har erfaringer å dele?
 6. Tokenisert kort og fysisk kort har forskjellige utløpsdatoer, så et kort som går ut 2023, kan ha flere token som går ut i 2024 for eksempel. Et tokenisert kort har nødvendigvis ikke en uendelig gyldighet, men den er uavhengig av det fysiske kortet. Det opprettes ofte ett nytt tokenisert kort for hver betalingsmottaker, så du vil f.eks. ha ett token for Netflix, og ett for HBO, begge disse tokeniserte kortene også med forskjellig utløpsdato. Enkelte banker har nok mulighet for brukeren å se alle tokeniserte kort, og eventuelt trekke de tilbake. Kundeservice hos banken din kan potensielt gjøre det også. https://usa.visa.com/content/dam/VCOM/download/security/documents/visa-security-tokenization-infographic.pdf
 7. Ja, var spesielt Atle (edit: jeg mente Henning) jeg tenkte på. De rotet kraftig egentlig under hele løpet, var jo bedre tjent med å lese FIA tekstene selv.
 8. Syns kommentatorene fra V-sport virket veldig partisk ovenfor Mercedes. Tydelige Hamilton fans. Kaller forsvaret fra Perez som usportslig.
 9. Råd og Røn har dette som topp kjøleskap som er integrert: Electrolux LRB3DE18C https://classic.prisjakt.no/product.php?p=5347623 score 55 Neste er Ikea Frysa https://www.ikea.com/no/no/p/frysa-kjoleskap-ikea-700-integrert-30497273/ score 49 Toppscore blandt ikke integrert går opp til 80 med denne: Samsung RR40M7165WW https://classic.prisjakt.no/product.php?p=4396448 Personlig foretrekker jeg ikke-integrert, får nok en god del bedre kvalitet for pengene. https://www.radron.se/tester/vitvaror/kylskap/
 10. Fult mulig å nedgradere til 10. Men svakt at de har laget så dårlig oppdatering.
 11. Hvordan sjekker dere minnetemperatur? Har ikke sett noe sensor på mitt 3070 TUF OC
 12. Det er ikke noe problem i overgangen med boring, bare bor til du ser at du er igjennom flisen, så kan du trygt gå rett på borhammer. Lim høres ut som en dårlig løsning over tid.
 13. Kjøp et flisebor (ikke glassbor) og lag hull i flisen. Kjøl ned boret mens du borer, ha en liten skål med vann du dypper i når det blir varmt. Bor hull i betongen med borhammer som vanlig.
 14. Noen som har fått Asus 3070 TUF OC fra NoN som ble bestilt rundt 14. februar? Føler det snart burde være min tur?
×
×
 • Create New...