Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kommer nok til å skaffe meg det når House of Cards kommer. AD til våren også. Likevel latterlig at de bare har 1 eller 2 sesonger av serier som har gått mye lengre. Irriterende å bare tenke på det.

Skaff deg plug-in i Firefox eller unblock-us for å få US Netflix. Jeg er helt avhengig i hvertfall :p UK Netflix har også mye bra!

Lenke til kommentar

Det er greit. Om du liker superhelter, men allikevel hatet Smallville så fungerer den. Synes serien er veldig grei, den har noe håpløse karakterer og drama, men om det irriterer for mye med den kvinnelig hovedrollen i serien så spoler jeg hvis det er bare nok et kjærlighetsdrama det er i fokus.

 

Kul bruk av skurkegalleriet fra tegneseriene. Noen vrier som fungerer her og der, ting er ikke aboslutt helt i tegneserie-land som fungerer for serien.

Lenke til kommentar

Har UK Netflix noe bra som ikke er på US og den Norske utgaven? Noe spesielt du husker i farta?

De har et større engelsk utvalg virker det som og det blir anbefalt helt andre filmer/serier. Synes det er diglig å bytte litt på fordi man kan fort bli rammet av Netflix-syken. Scrolle, scrolle, scrolle.

 

 

Er Arrow noe å følge med på?

 

Jeg synes det er veldig bra. En av favorittseriene mine om dagen :) Alt man ser må jo ikke være helt "der oppe" med GoT, BB etc.

Lenke til kommentar

Faktisk var Netflix bedre enn jeg ventet.

 

Digg med ingen bindingstid også.

Men ja bedre på film enn serier.

 

Samme her, de har imponert. Ut fra testen jeg skrev (hvor lesere kan gi sin karakter) ser det ut til at det er ganske så unisont at tjenesten holder grei kvalitet.

 

Holder på med aktiv testing av Viaplay nå. Litt vanskelig å gjøre seg opp en mening siden de tydeligvis er veldig aktiv på å forbedre tjenesten (ny app og webversjonen endres hele tiden). Teknisk et stykke bak Netflix, men de er tilgjengelig på PS3 og de har noen ferske episoder i hvert fall.

 

I tillegg til Lost da. Utrolig kult at guttungene mine er blitt helt hektet på serien. "Hva er det monsteret? Er det en dinosaur? Svar da!" :D

Lenke til kommentar

Nå er ikke "magi" et godt nok svar i mi bok. Da mener jeg at forfatterne har skrevet seg opp i et hjørne, og løser det på den lettvinte måten. Det er lett å si "da er ikke dette showet for deg", men problemet er at i starten var det det. For alle. Alle digget Lost, men når de dro inn særere og særere ting uten noen forklaring datt folk av på rekke og rad.

 

Jeg mener Lost kunne vært en fantastisk serie, om de hadde droppet noen (en del) av sakene og gjort det til et litt realistisk scenario. Hadde jeg visst hvordan retning Lost ble å ta, og hva betydningen bak øya og alt var, hadde jeg aldri satt på serien, og jeg er langt ifra den eneste.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...