Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Herregud. Jeg så ferdig "Six Feet Under" nå for bare noen minutter siden, og jeg vet ikke hva jeg skal si. Jeg vet bare ikke hva jeg skal si. Denne serien har gitt meg så mye at jeg ikke helt vet hvor jeg skal begynne.

 

Der har vært så mye jeg kan relatere meg til og så mye bra at jeg egentlig ikke fatter alt. Jeg trodde virkelig jeg hadde sett de beste seriene noen sinne med Sopranos og Scrubs for å nevne noen, men dette hadde jeg ikke forventet. Jeg har utsatt å se denne serien i mange år, og det må egentlig vært det beste jeg kunne ha gjort, da jeg har opplevd så mye i det siste og så mye av det som skjedde i serien traff meg midt i hjertet.

 

Jeg hadde også hørt at slutten skulle være bra, men hvordan kunne slutten være SÅ fantastisk? Jeg har aldri følt det som jeg følte de siste minuttene noen gang i mitt liv. Jeg gråt så mye at det prikket i hele kroppen og uten å overdrive så trodde jeg faktisk at jeg kom til å dø. Jeg vet dette høres helt absurd og rart ut, men jeg trodde faktisk det.

 

Absolutt hele kroppen prikket og det vart stramt rundt hjerte og jeg var redd. Jeg tenkte også at det hadde vært en perfekt måte å dø på til denne fantastiske slutten. Jeg greier ikke helt å formulere meg sånn at det ikke høres ut som jeg er gal eller noe, men dette er sånn jeg følte. Helt rart.

 

Uansett, så følte jeg bare at jeg måtte få dette ut på en måte, da jeg helt sikkert ikke kommer til å si dette til noen jeg kjenner, og jeg følte at jeg bare måtte få sagt hvor bra denne serien er, og i alle fall de siste par episodene. Jeg tror jeg aldri kommer til å glemme denne natta her. Noen gang.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Denne tråden skal holdes fri for spoilere. (I spoilertags går det greit.) En del av et innlegg er satt i spoilertags. Det vil bli konsekvenser ved spoiling. Personlig har jeg bare sett et par episoder av Six Feet Under, så jeg synes det er utrolig irriterende at folk ikke kan holde det de må vite at ødelegger opplevelsen min for seg selv. Det er ingen, absolutt ingen serier som er så gamle at det er lov til å spoile de her.

Siste advarsel.

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Noen som kan tipse meg om en ny serie jeg kan starte på? Her er hva jeg allerede har sett: The Wire, GoT, Breaking Bad, Sopranos, Firefly, Dexter, Oz, Deadwood, Six Feet Under, Mad Men, Suits, Misfits, Walking Dead, SOA, Homeland, Shameless, Twin Peaks, Riget.

 

Jeg er ikke ute etter sitcoms

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...