Jump to content

Skrujernet

Medlemmer
 • Content Count

  5586
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1986 :)

About Skrujernet

 • Birthday 06/06/2006

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

23203 profile views
 1. Hadde en bussjåfør som var irritert fordi noen kids trykket på knappen. Jeg satt der med musikk, så hørte jo selvsagt ikke han rope bakover at han kun ville stoppe om vi sa stopp verbalt til han. Edte opp med å måtte gå 15 min i regnet. "DiN eGeN Feil aT du StEngeR uT omverdenen". Faen for en løk.
 2. Hvorfor syns du dette er en sak som bygger opp om et videre forbud? Vil du virkelig skylde på hasjen for at han gutten drepte to personer?
 3. Vent til de lar høre fra seg, ikke ta kontakt. Kanskje du er heldig.
 4. Til å med det han spiser er ikke bra nok for deg, fordi han har en kompis som er tjukk? Tror ikke det er broren din som er problemet i familien din. Snarere deg. Jeg hadde flydd i veggen om jeg hadde sånne søsken.
 5. Dette er bullshit, med mindre du er i puberteten.
 6. Minst mulig. Pizza smaker så mye bedre dagen etter. Et par minutt i stekepanne til osten bobler og skorpa er sprø! Minst 40% bedre
 7. Slutt. De i risikosonen har vaksine. På tide å slutte med skremselspropaganda og overdreven frykt.
 8. Måtte dra til vegvesenet etter en kontroll hos Rosten bilverksted i Trondheim for noen år siden, for bremsene mine var vistnok rustet ihjel med mer Tror ikke de vanligvis driver å sjekker bilene til folk etter ikke godkjent EU, men to karer sjekket bilen og ringte opp verkstedet og lurte på hva faen de drev med 😂 Ble plutselig fort godkjent den bilen
 9. Kjøpte en Kindle av power som var meldt refunded am amazon, dermed ubrukelig. Lurer på om power driver å selger returnerte varer som nye.
 10. Flytt ut og ta alt til husleietvistutvalget. Dokumenter alt. Ikke betal ei krone for noe ekstra utenom hva som står i kontrakt.
 11. De vil vel kvitte seg med siste rest tenker jeg. Står mellom den eller en Panasonic 1000 til 12 000kr. Tror jeg går får B9, ser ikke ut som det er store forskjellene. Får også Panasonic hz2000 til 19500
 12. Får kjøpt en LG B9s 65" til 7500kr ny. Er det et godt kjøp nå i 2021? Har jo penger til noe dyrere og bedre, men lurer på om det er verdt det eller ei
 13. Da får det bli OLED. Får henge opp nå persienner eller noe bak fruens gjennomsiktige gardiner
 14. Trenger ny TV, valget står nå mellom Q90T eller LG CX. Har hatt LG OLED tidligere og var jæævla fornøyd. Skal stå i stua med store vinduer og en del lys, så klarer ikke å bestemme meg. Får Q90T til ca. 9000kr, mens CX koster 15000. Hva tror dere?
×
×
 • Create New...