Jump to content

Skrujernet

Medlemmer
 • Content Count

  5564
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2052 :)

About Skrujernet

 • Birthday 06/06/2006

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

22647 profile views
 1. Han sendte med bildet, samme bilde av kontrakt jeg har lastet opp tidligere. Ja, siterer siste svar fra utleier. Kan gå igjennom hendelsesforløpet; 1. Romkamerat sier platetopp ikke fungerer. 2. Sjekker sikringer og sjekker litt ledninger inkl. Komfyrvakt 3. Romkamerat tror platetoppen er problemet og fikser reperatør fra siemens. 4. Reperatør sier komfyrvakt er problemet, vi regner med den er gåen 5. Kontakter utleier og elektriker ber meg ringeopp 6. Får beskjed om å presse hardt på ledninger og alt funker igjen, 3m og 27sek på telefon. Elektriker sendte IKKE faktura 7. Utleier sender faktura på 500kr for å dekke admin kostnader 8. Jeg sender tilbake "beklager, men betaler ikke 500kr for at du skal ta en telefon" Konflikt er ikke noe problemer, liker faktisk å krangle litt😅😂 Har advokat via LO om det skulle gå så langt. Syns bare det er sykt å skal ha 500kr for en telefon. Må være en sinnsyk til timeslønn de har i bedriften?
 2. Fikk en sms av en elektriker med beskjed om å ringe opp, så fikk jeg noen tips om ting å sjekke. De 500kr er sier utleier skal dekke hans admin kostnader
 3. Hei, Gjør oppmerksom på at det er å anse som mislighold av leiekontrakt, med de konsekvenser det medfører.
 4. Godt mulig det var vår feil ledningen var løs. Måtte bare presse på micro-usb ledningen til delen som hunger under vifta
 5. "Det dekker våre adm kost ved feil som ikke skyldes mangler ved leieobjektet, dette skyldes brukerfeil." Leier av et firma. Tror jeg beholder de 500kr.
 6. Utleier ringte elektriker. Hadde inne reperatør fra siemens siden vi trOdde platetoppen var ødelagt (jeg som har kjøpt inn ny etter krydder falt i glasset). Trodde det var på garanti så de 1500kr i gebyr reperatøren ville ha har jeg ikke nevnt til de engang. Eneste utleie firmaet kan ha gjort er å tatt en telefon.
 7. Hei, utleier vil ha seg betalt 500kr når jeg trodde komfyrvakten var ødelagt (skjult ledning var bare løs). En elektrikere ringte opp, så jeg fikk fikset det etter 2min på telefon med han. Ville dere betalt?
 8. Ja, lå varsel i digipost.. Digipost er nå slettet.
 9. Ser kanskje ut som om de er en gjeng røvere? https://www.inkassoguiden.no/artikler/201-hva-n
 10. Hei, ser at avtalegiroen min med treningssenteret ikke har gått igjennom. Ikke hørt noe om det før dette kom i posten. Ikke fått noe purring eller varsel i posten. Er det fritt fram å kreve 437kr i salær/gebyr slik som dette?
 11. Utleier ga opp, de fikser en ny nøkkel ;-)
×
×
 • Create New...