Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Jeg tror jeg skal gi The Wire et forsøk til. Om det ikke fenger på tredje forsøket, kan det bare være.

Tok ein heil sesong før eg byrja å verkeleg nyte det. Keia meg gjennom dei 3-4 første episodane.

The Wire er ein serie som ikkje gjer deg ein skjit gratis. Grunnen til at den er så tung å komme inn i er fordi ein ikkje får vete kven som er kven, eller kva som hender, men ein må finne det ut sjølv.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ser forresten det er flere her som sliter med The Wire. Jeg er en av dere.

Er nå på episode 6, og serien fenger meg ikke noe særlig. Blir heller til at jeg gleder meg til å bli ferdig med episoden, i håp om at neste blir bedre.

Blir litt for kjedelig for min smak. Etter 6 episoder bør det virkelig skje noe som får seeren til å ville følge med videre. Slik har det ikke blitt for min del.

 

Men, men. Vi fortsetter! :)

Endret av Vertical^
Lenke til kommentar

Lite, Ted Danson hadde mulighet til både Bored To Death og CSI samtidig. BTD spilles inn mens Danson har sommerferie ifra produksjonen til CSI. Det handler mer om hvordan forhandlingene, og pitchen ifra produsentene ble mottatt av HBO. Seertallene hadde også en negativ påvirkning i det hele, men var ikke mest betydelig.

 

Nå burde for pokker meg HBO se å plukke opp 40 til serie fra Doug Ellin (Entourage). Jeg vil se denne godgjengen i en serie sammen på TV-skjermen. Perfekt serie nå som How To Make It In America og Entourage går ut av døra på et og samme år.

Lenke til kommentar

Lilyhammer er utsatt på ubestemt tid.

 

Men værre nyheter. HBO har i dag kansellert flere serier.

 

Bored To Death er i dag kansellert.

 

Hung er i dag kansellert.

 

How To Make It In America er i dag kansellert.

 

 

:(

 

Men hva faen da!?! 3 av mine favorittserier, økset på samme dag. Og jeg som trodde HBO var skikkelige folk, som lot kvalitetsserier leve.

Lenke til kommentar

Jeg tror jeg skal gi The Wire et forsøk til. Om det ikke fenger på tredje forsøket, kan det bare være.

 

 

Ikke fenger?

 

Jeg er målløs. At The Wire ikke skulle fenge deg er som om lysverd skulle kjedet ungene mine. Nekter å tro det.

 

/denialmode

 

 

"Komedie-kongen" blir klart ikke lengre HBO på kabel.

 

 

Jeg ville nå avventet den dommen til de nye seriene er sendt. HBO økser ikke tre slike serier på en og samme dag uten gode kort på hånden.

 

Dette er en kursendring, jeg er spent på hvor de ønsker å bringe oss. :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

Ikke fenger?

 

Jeg er målløs. At The Wire ikke skulle fenge deg er som om lysverd skulle kjedet ungene mine. Nekter å tro det.

 

/denialmode

 

 

Hehe, ja. Jeg forventet jo å like den selv. Den virker jo til å være min type serie, så jeg vet ikke hva som er greia.

 

Forøvrig går "Top Gear - India Special" den 28. desember. Vi gleder oss. ^__^

Lenke til kommentar

Hvis det er til noe trøst, jeg så sesong 1 før jeg slutta og hadde tenkt å starte på serien en gang. Men ikke lengre etter at jeg hører at serien avslutter uten en konklusjon flere steder. Dette er også veldig kjipt med Bored To Death og How To Make It In America som er 2 serirt jeg også sterkt ønsket en konklusjon på.

 

Tenk at vi ikke får Ted Danson i hans beste komi-rolle siden Cheers mer, og hans beste dramarolle vil han ikke returnere i fordi Damages har sin siste sesong uten han i 2012.

 

Jeg ville nå avventet den dommen til de nye seriene er sendt. HBO økser ikke tre slike serier på en og samme dag uten gode kort på hånden.

 

Dette er en kursendring, jeg er spent på hvor de ønsker å bringe oss. :)

 

Du baserer dette igjen mer på personlig smak, ikke hva kritikerne eller seertallene sier. Lineup`en til FX og HBO har vært ganske på likt nivå på komedie-fronten, med Louie og Curb mot hverandre på topp når det kommer til hva kritikerne mener.Louie vs Curb Your Enthusiasm = Louie.

 

I betraktning med alt hva FX har å tilby på komedie-siden (Archer, The League, It`s Always Sunny In Phildelphia o.s.v..), serier som allerede er godt etablerte. Å hva som kommer bare på grunn av navnene/prosjektet, Charlie Sheen og Russell Brand vil booste kanalen på komedie-fronten.

 

FX er mer sannsynligvis vinneren i 2012 på komedie-fronten på kabel, allerede bare på grunn av kanalen har mer etablerte serier.

 

Med alt HBO sender ut av døra nå på denne fronten, og iløpet av starten av 2012 (The Life and Times of Tim, Eastbound & Down). Jeg tror ikke HBO har sjans til å toppe dette med bare Veep (en helt fersk serie, med 1/4 av hovedskuespillerne ifra Seinfeld) sammen med et ganske sikkert mikroshow som Girls. Ikke en sterk lineup. Både blant kritikere eller seertall. Spesielt også ettersom det ikke er sikkert at Curb Your Enthusiasm vil være ferdigprodusert for 2012, da en sesong 9 enda ikke er havn og fordi Larry David bruker virkelig god tid på serien.

 

Det er kanskje en kursendring, men med dette har kanalen kuttet vekk det meste av komikken til kanalen som gjør den unik. Med alle drama-prosjektet`ene HBO har i planlegging, og med alt kanalen allerede sender og skal ha på brett i 2012 er det klart at HBO ikke lengere er en major-player når det kommer til komikk med hva den serverer oss i 2012, spesielt hvis Curb ikke blir sendt i 2012. Å kutte av komikk som mirkoshows som Bored To Death, Hung og How To Make It In America, samtidig som kanalen har kansellert en av de store tidligere hitsene sine som Entourage i år går HBO egentlig allerede fattig ut av 2011 på komedie-fronten med nesten bare Larry David som eneste ess.

Endret av Mahavishnu
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg er også en av de som ikke har blitt fenget av The Wire enda. Så gjennom 6-7 episoder tidligere i år, men følte ikke jeg fikk alt helt med meg. Iogmed at jeg er fan av Idris Elba, MÅ jeg få sett gjennom hele engang. Er flere serier jeg har måttet sett gjennom sesong 1 (veldig ofte en sesongavslutning) for at jeg skal bli litt hekta. Håper The Wire også har samme virkning på meg.

 

Vel, får se ferdig The Shield først, 6 sesonger igjen, før jeg prøver meg på The Wire igjen. :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...