Gå til innhold

Tippeligaen 2007: Status: Sesongslutt


LarsP

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er jo fantastisk å høre på Riseth, Strand og co. "Joda, klart offside, ser jo det nå".

Er det så vanskelig å se at kameraet ikke har rett vinkel? Se på femmeterlinjen, amøber!

 

Var forresten en fantastisk kamp å se på, selv om Brann gjorde det altfor spennende på slutten. Hanstveit må ta litt avslutningstrening tror jeg! Synd at verken Solli eller Andresen fant nettmaskene heller.

Lenke til kommentar

Bra kamp. Rosenborg møter et Brann-lag som sånn til vanlig får skjelven hver gang de leder mot lag som er bedre enn seg selv. Underholdningsverdien var topp men utfallet kunne ha vært bedre. Har egentlig ikke så mye negativt å si mot Brann bortsett ifra de var så utrolige skjøre. Riseth står der som et spørsmålstegn når Andresen legger seg på bakken istedet for å kjempe mot han. Tydelig at angrepet til RBK ikke har funnet helt flyten enda. Men er helt sikker på at det kommer seg. Om vi skal tolke historien rett så kommer Brann til å gå hardere på ræva enn noensinne.

 

PS: Drittdommer!

Lenke til kommentar
Er jo fantastisk å høre på Riseth, Strand og co. "Joda, klart offside, ser jo det nå".

Er det så vanskelig å se at kameraet ikke har rett vinkel? Se på femmeterlinjen, amøber!

 

Var forresten en fantastisk kamp å se på, selv om Brann gjorde det altfor spennende på slutten. Hanstveit må ta litt avslutningstrening tror jeg! Synd at verken Solli eller Andresen fant nettmaskene heller.

9258964[/snapback]

Har sett 2-0 målet noen ganger nå og ved å følge 5-meter linjen forbi Helstad ser det ut som at Robbi er der han skal være. Og det heter jo så fint at hvis linje...eh... assistentdommer er i tvil skal angripende lag ha fordel.

 

Jeg tror ikke på noen kollaps i år fordi at Brann har vunnet mange kamper uten å få til å 'sette' spillet skikkelig men det ser ut til å nærme seg mer og mer og jeg satser på at Brann igjen blir selveste høstlaget.

 

Ha en fin dag. :)

Lenke til kommentar

Altså, enkelte bør kanskje roe seg ned litt før de poster her inne. I hele år har RBK-fans klaget over at dere har banespillet, men ikke får mål. En frustrasjon de fleste supportere kan skjønne og kjenne seg igjen i. Ifølge den logikken bør dere i alle fall gi Brann litt kred for at dere ble slått i går. Dere ble rundspilt i det meste av kampen, og det kunne fort blitt to-tre mål mer til Brann.

 

I stedet for det blir det sutring med dårlig skjulte hentydninger om at RBK egentlig er et mye bedre lag enn Brann. På tide å stikke fingeren i jorda der oppe, tabellen lyger ikke. Om dere mot formodning skulle komme tilbake og greie å ta gullet fra topplagene så skal dere få min hyllest. Av det jeg leser her inne tviler jeg på om RBK-supportere ville vist det samme storsinn.

 

Kanskje på tide at Brann gir "Norges minst ydmyke fans"-trofeet videre til Rosenborg.

Endret av ibrotha
Lenke til kommentar

Denne mentaliteten får jo vi supportere av mindre klubber hver gang et storlag slås. Det går alltid på hvor lite gode storlaget var og aldri hvor gode det mindre laget var.

 

Det samme skjer også i avisene hvor de som oftest velger en sak og storlaget og velger å ikke fortelle noe om kampen eller spillerne på det vinnende laget.

Lenke til kommentar

Brann var solide heilt fram til mål nummer tre, då falt dei for mykje bakpå, noko me har sett alt for ofte med laget.

 

RBK var tafatte i går, såg lite til Sapara, Iversen og co. Første omgang var det klar Brann-dominans, men legge-seg-bakpå-spøkelset gjorde sitt inntog nok ein gang. Det er veldig synd, sidan Brann er i stand til å spele betre fotball. Greit nok at RBK heva seg fleire hakk i andre omgang, men det er ikkje nødvendig å stå på 20 meter og slå langpasninger så fort ballen er i besittelse.

 

Uttellingen er og for dårleg, Brann hadde målsjansar til å score både to og tre meir i går. Trist at Helstad vart skada, eg høyrte snakk om at han er ute i 6 veker, det vil i så fall være katastrofalt å miste toppscoraren så lenge, i tillegg er Sæternes akkurat solgt.

 

Hadde sjølvsagt unt Hanstveit målet i går, men ballen såg ut til å være på vei oppover. I tillegg er jo jobben hans å få ballen langt unna, det plagar meg ikkje stort. Er meir irritert over den dårlege utnyttelsen av alle overgangane i andre omgang. Me hadde både to og tre mann i overtal, men klarte likevel ikkje kome til avslutningar på mål.

 

Eg vil ikkje avskrive RBK, det er 9 kampar igjen, eit lag kan ta maksimalt 27 poeng (med unntak av dei som ikkje har spelt runde 17). To strake tap for topplaga og siger til RBK så er det 4 poeng igjen. Leda ikkje Brann med 9 på hausten i fjor.

Me har eit betre og meir stabilt lag i år, men i Lottoligaen kan alt skje.

 

RBK såg litt frustrert ut i første omgang, lagde masse frispark og kjefta på dommaren, som eg synest gjorde ein god kamp.

Endret av Zeph
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...