Gå til innhold

COD3 online problemer. Se her. X360


Straffa

Anbefalte innlegg

Jupp, ingen problemer så langt.

 

Edit: Men har bare bruk quick connect(eller hva det står) så langt, har ikke prøvd å hoste egen server eller joine et custom game, men regner med at det også funker.

7267934[/snapback]

 

Litt rart det skal være problemer med online delen for mange.

Har du NAT open så skal det i teorien fungere. Slikt er det ikke.

Jeg hadde faktiskt problemer med TDU, selv med NAT open. Fikk en ny modem fra ISP og da gikk det bra.

I COD3 kunne jeg ikke joine noen servere i det heleatt, selv med NAT open. Prøvde alt som var. Ringte NG support. Han sa jeg kan prøve å resette NG modemet mitt, gjorde det og da kom jeg inn. Etter det har jeg ikke hatt noe problemer å joine servere.

En kompis kjøpte også spillet, hadde nøyaktig samme problem. Resettet NG modemet hans og etter det kom han også inn.

 

Kan være tilfeldig, men det fungerte for oss

Endret av avanore
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har Linksys WRT54Gs (den blå vanlige) og der kan du rett og slett bare fjerne firewallen og disable allt av porter osv, slik at allt er åpent... Bruker DHCP (automatisk Ip adresse/dns) og det funker som bare det...

 

Husk bare å bruk et ordentlig antivirus program med Software Firewall og windows branmuren aktivert... De branmur routerne skaper bare problemer uansett og de er ofte ikke så gode..

 

Det merkelige er at jeg Får NAT feil på torrents/ gult lys osv... jaja

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-t9DveYkZ

Akk og ve, jeg har brukt 15 minutter på å forsøke å finne et game jeg klarer å komme meg inn på (NAT: Open) og har fortsatt ikke klart å få joinet.

At Activision har latt et spill med så latterlig mange bugs bli gitt ut er faen meg pinlig - singleplayer campain er bare "ok", og dersom online-modusen krever en time prøving og feiling for å joine for 30 minutters spill er dette et stort steg ned fra COD2.

 

Yarrgh.

Lenke til kommentar

Sliter med det samme selv, har ngt, når jeg trykker på quick match får jeg ikke joinet noe som helst, tar jeg custom kommer jeg til xbox live lobby hvor kun jeg kommer opp.. Har "NAT-Open" og routet de portene som det sto i første post, men fortsatt ingen resultater =/ Utrolig kjipe greier!

 

EDIT: Testet visst bare ranked match, nå gikk jeg på player match, og nå får jeg opp masse games og alt fungerer smertefritt der! Men ingenting på Ranked Match, er det noe man må gjøre \ klare for å spille på ranked servere?

Endret av Snoft
Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...
Ja nei har sanne faensapet her eg også, alle andre 360 spill fungerer utmerket bort sett fra COD3, som da eg hadde gledet meg villmann til å spille. Fikk kommet meg innpå ein del sessions i starten. Har vel egentig mye med at tolmodigheten min også var lengere da :p

7833046[/snapback]

 

Tålmodighet er det vel mangelvare på her også nå :!:

Den kom en oppdatering til cod3 i helga tror jeg det var. Men vet ikke hva den var god for. Syns det har blitt verre å komme seg innpå etter den jeg men..

Gidder liksom ikke sitte og prøve i en halvtime for å joine heller.

Men det som er rart er at når jeg får invites så er det som regel ikke noe problem... Gir opp snart hele cod3 :ermm:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...