Jump to content

Straffa

Medlemmer
 • Content Count

  4983
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

110 :)
 1. Spillet er dritgøy og elsker samarbeidet i Coop. Tror mange har delte meninger fordi de sutrer de ikke får det gratis gjennom GamePass 😁 I tillegg kommer Series X best ut av konsollene. Bra story, herlig feeling i kampsystemet og godt gjennomført spill!
 2. 5990 kroner er et røverkjøp spør du meg men selvsagt må det virke som det skal.
 3. Har du installert vive appen og oppdatert firmware både kontrollere og headset? Har testet flere spill her og har ingen problemer. Slenger med bilder hva jeg gjorde med mitt headset.
 4. Modifiserte litt mitt nye Cosmos. Ble mye bedre. Fjernet headset og bruker eget som er trådløst og tynnere foam så øynene kommer nærmere linsene
 5. Fungerer fint her. Har ikke kommet så langt men har brukt begge hender.
 6. Jeg har prøvd alt av VR unntagen Index og jeg synes Cosmos er best på alle områder. Kanskje jeg var heldig med min enhet eller rommet er lyst nok, men for den prisen komplett kjører nå er det bare løp og kjøp sier jeg. De har jo åpent kjøp så er jo bare teste i vei. Det kom ut ny firmware for den forrige uke som skulle rette mye på tracking problemene.
 7. Komplett har tilbud på HTC Vive Cosmos til 5990 kroner for klubb medlemmer. Bruker det selv og jeg er super fornøyd. Vet mange har klaget på tracking problemer men jeg har merket svært lite til det. Nå bruker jeg det i et lyst rom og med siste firmware. Så min enhet fungerer skikkelig bra.
 8. I disse tider mange vil spille Half Life i VR har Komplett tilbud på HTC Vive Cosmos til 5990 kroner for klubb medlemmer. Bruker det selv og jeg er super fornøyd. Vet mange har klaget på tracking problemer men jeg har merket svært lite til det. Nå bruker jeg det i et lyst rom og med siste firmware. Så min enhet fungerer skikkelig bra.
 9. Jeg har Cosmos og har svært lite problemer med min (tracking) Har prøvd de fleste VR headset som finnes og jeg er super fornøyd med Cosmos. Krystall klart bilde og bra fov. Minimalt med screendoor effect og alt i alt fornøyd. Pass på oppdatere firmware. Koser meg skikkelig med Half Life med vr headsettet.
 10. Komplett har tilbud på Vive Cosmos nå til 5990 kroner for klubb medlemmer Bedre tilbud kan det ikke bli og jeg er super overasket hvor bra headsettet er.
 11. Det er helt konge. Har PC og Xbox one X. Det er masse spill ute allerede
 12. Da spesifiserte han GPU, det blir noe annet. Hadde maskinen klart 24 TFlops hadde vi alle solgt PC, rammet inn fyren på veggen og danset i ring. At maskinen blir bra, og jeg skal skal ha den er uten tvil, men litt bakkekontakt er kjekt og ha
×
×
 • Create New...