Gå til innhold

Chelsea FC - The Shed End


Shjatå

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Merkelig. Men tror han mer for sparken fordi Chelsea ikke vinner CL. Tror faktisk Roman hadde gitt alt bare for å få den jævla tittelen. Ancelotti fikk 2 år, ikke CL = sparken.

Jose fikk sparken som følge av at han ikke klarte CL, selv om gutten gjorde Chelsea til noe spesielt.

Lenke til kommentar

Så klart. Men å vinne CL på første forsøk er ikke lett, sesongen som han hadde i år var vanskelig og. Spillerne sviktet han og det kommer inn spillere som Torres, han forventes at brukes når han koster så mye som han gjør. Da at samtidig Ancelotti skal bygge et lag som skal takle det meste og vinne er ingen lett oppgave. På papiret er vel kanskje ikke Guardiola den treneren som kanskje ville lykkes godt i en annen klubb med engang, men han har brukt tid og bygd opp Barcelona til det man ser i dag. Og nå er Barcalona i finaler i så og si alt de er med på. Så klart har de spillere som er verdens beste, men spillergruppa er kanskje enda mer sammenklemt og sammenspilt enn andre grupper.

 

Årets Chelsea lag har vært dårligere enn fjorårets, men allikevel gikk det ikke i fjor heller. Uansett, jeg tror at neste år ville allerede vi sett samarbeide Drogba/Torres mye bedre og Ancelotti hadde hatt enda et punkt å slippe å tenke så fælt over. Begge disse er jo målmaskiner på sitt beste, men de får jo aldri sjansen til å blomster under Ancelotti.

 

Nå må en ny trener lære seg å kjenne spillerne, treneren må sette seg inn i laget og spillerne må føle seg trygge på treneren. Ikke noe av det er gjort på en sesong, med mindre du er Jose Mourinho.

Lenke til kommentar

Virket ikke som Ancelotti klarte å motivere spillerne..noe vi fikk se under Man United-kampene..jaja, mange som mener dette er en latterlig avgjørelse, men jeg er en av få som faktisk som syns det var en riktig beslutningen.

 

 

Ryktene på twitter skal ha det til at Hiddink og Van Basten kommer inn i klubben 4 juli...

 

kan bli spennede, og vi så alle hva som skjedde med Chelsea forrige gang Hiddink var med på laget :)

Endret av Babyloner
Lenke til kommentar

Da var den mat glade italieneren borte. Mannen som ga oss the double i fjor. Jeg er ikke overrasket. Utålmodigheten til abramovich viser seg fram nok engang. Med 8 managere på de 7 siste årene er det ikke rart hele England, for ikke å si Europa, kan lukte desperasjon ut av vinduene på Stamford Bridge. Hva er det med denne utålmodigheten? Hvorfor vrir og vender vår kjære russer på alt hele tiden? Tror han det finnes en magisk kombinasjon som bringer evig suksess? For meg virker det sprøtt. I hvert fall om vi tar med det enorme presset det bringer på både spillere og trenere. Et press de fleste eiere prøver å ta vekk. Hele klubben merker abramovich sin rastløshet. Til og med fansen. Og nå begynner jeg å gå mektig lei.

 

Når det er sagt, er jeg ikke veldig skuffet over at roma-yndlingen er borte. Mange av denne sesongens prestasjoner har vært katastrofale. Greit nok at spillerne er ute av form, men i mange kamper har til og med motivasjonen til spillerne vært fraværende. Når jeg ser kamper forventer jeg i hvert fall at gutta prøver, og ikke daffer rundt som 8 åringer som ikke har fått iskrem.

 

Så hva nå? Hvem skal overta? Personlig ønsker jeg, som 90% av alle Chelsea supportere, Mourinho tilbake. Dessverre, blir nok det med drømmen. Han er borte og vil for alltid være det. Boas? Absolutt en god kandidat. Hiddink? Gjerne, men han begynner å dra på åra og vil tvilsomt bringe stabilitet, noe jeg ser på som, nå mer enn noen gang, alfa omega. Benitez? Nei takk. Martin O'Neil? Vil få sparken etter halv sesong etter krangling med både drogba og abramovich. Marco Van Basten? Strålende spiller, elendig manager. Pep? Sammen med Van Basten det dårligste alternativet imo. Ops, jeg glemte Grant.

 

For meg er det kun to gode alternativer. Mark Hughes og Boas. Jeg krysser fingrene! :)

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...