Gå til innhold

Filmprat v2.0 - Generell diskusjon om/rundt film


LarsP

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er det noen andre som reagerte på at dr.stone i gravity er helt fryktelig hysterisk og inkompetent når det gjelder utstyr? Jeg kan aldri tenke meg at NASA ville ha sendt en astronaut som kan så lite om utstyret de bruker. Likte forøvrig filmen, selv om jeg syns historien var lite fengende. Likte bedre kortfilmen som sønnen til Alfredo cauron lagde om aninqaag

Lenke til kommentar

Creature features fra 50-tallet er nesten alltid win.

 

Jeg greier ikke å si meg uenig i dette. Har i løpet av de siste dagene sett The Beast from 20,000 Fathoms, Them!, Tarantula, It Came from Beneath the Sea og The Monster That Challenged the World. Alle er hinsides fete, med Them! og Tarantula som de beste.

 

Monster from the Ocean Floor, Attack of the Crab Monsters, Attack of the Giant Leeches, Reptilicus, The GIant Behemoth, War of the Colossal Beast og Attack of the 50 Foot Woman er filmer som skal sees i løpet av uka.

 

Koser meg ihjel med alt.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Fikk sett Gravity i helga. Herlig film, og desidert den beste 3D-filmen jeg har sett. Viser at det kan være et nydelig virkemiddel når det ikke brukes bare for å kunne ha med "3D" i tittelen. Kunne vært litt lengre da.

 

Og hvis det er noen fnisete tenåringer her, eller noen med mange fnisete tenåringsvenner, så hadde det vært topp om dere tenker litt igjennom at det er flere i enn deg og dine venner i salen neste gang du skal på kino.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det er ikke dyretortur, bare at de slakter et par dyr levende. Ikke noe værre enn du kan se på en dokumentar om jungelfolk. Men på 70-80 tallet var det en big deal. Filmen er kul uansett, selv om de bruker samme hoved musikktemaet om og om og om igjen.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...