Gå til innhold

Filmprat v2.0 - Generell diskusjon om/rundt film


LarsP

Anbefalte innlegg

Boken kjenner jeg naturligvis til, det var ikke det jeg spurte om.

 

Men man må jo skjule at man er uvitende og iallefall vise at man har litt peiling om spørsmålets emne.

 

Jeg har igrunn regnet med at den jevne medmenneske faktisk har bittelitt grunnleggende kunnskap og har lest bøker som Lord of the Flies, 1984, Animal Farm og andre lignende verker. Det tross alt slikt man leser når man går på ungdomsskolen.

 

Men det kan godt hende jeg nok en gang forventer for mye i det jeg regner med at folk vet hvordan de setter seg riktig vei i en bil. :)

 

 

The Princess Bride! :D

 

Skal sees ene og alene grunnet Mandy Patinkin. :)

 

 

Blir Das Boot og Eraserhead for min del.

Eraserhead er litt sånn "wat", men jeg elsker David Lynch. :)

 

Eraserhead er jeg litt skeptisk til (har enda ikke sett noe Lynch, dessverre), har inntrykk av at den ikke vil gi noe som helst mening. Men man må jo prøve. Das Boot gleder jeg meg til.

 

Narnia kan elegant hoppes over og erstattes med bøkene. Men ville ha valgt den filmen til slutt, eller tatt den en dag du ønsker å se "epic moments" hvert 5 minutt.

 

Leste bøkene mange ganger som liten, ser bare disse filmene for å se hva de moderne adapsjonene gjør med historien.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Blir Das Boot og Eraserhead for min del.

Eraserhead er litt sånn "wat", men jeg elsker David Lynch. :)

 

Eraserhead er jeg litt skeptisk til (har enda ikke sett noe Lynch, dessverre), har inntrykk av at den ikke vil gi noe som helst mening. Men man må jo prøve. Das Boot gleder jeg meg til.

Har veldig likt syn som deg, bortsett i fra at jeg har sett Blue Velvet av Lynch. Hadde veldig sansen for den, selv om jeg ser for meg at den er veldig anderledes enn Eraserhead. Har både Das Boot og Eraserhead liggende så det blir spennende. :)

Lenke til kommentar
og har lest bøker som Lord of the Flies, 1984, Animal Farm og andre lignende verker. Det tross alt slikt man leser når man går på ungdomsskolen.

 

Hadde det vært så vel..

Vi hadde minimalt med lesning på skolene jeg gikk på desverre, så samtlige bøker jeg har lest (så og si, foruten en eller annen norsk roman jeg ikke husker i farta av Dag Solstad(?)) har jeg fått tak i på eget vis.

 

 

Engelsklæreren min og Samfunnsfaglæreren skal dog ha "kred" for at de viste meg Dead Poets Society og The Wall.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Angående Eraserhead.

Er det nødvendigvis så viktig at den skal gi noen mening? Kan man ikke heller la fascinasjonen, selve opplevelsen være nok?

Det samme gjelder annen kunst, slik som bildekunst eller skulpturer. Noe kunst bør ikke gi noen mening, men heller bare oppleves og så kan mottakeren gjøre som han vil. Jeg sier ikke dermed at kunstneren/skaperen ikke hadde noe formål med kunstverket sitt.

Endret av Levaiathan
Lenke til kommentar

Meh. Ingenting var provoserende dårlig, ingenting var spesielt bra; det var ett stykk A4 fratboyfilm – en komedie skreddersydd for et publikum som enten ikke bryr seg om eller bare ikke er i stand til å se alle vitsene komme fra milevis unna, vitser som har blitt gjort utallige ganger før, og som synes at så lenge noe er vulgært er det morsomt. Det er en film som har blitt hauset opp av folk som vanligvis ikke ser så mye film.

Endret av Lord Britishface
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg har sett en god del film gjennom årene og kjenner til de typiske komedievitsene og elementene som hører til en slik film. Den får meg til å le noe fryktelig og det er det en komedie har i oppgave. Jeg driter i om vitsene har blitt gjort mange ganger før, bare de gjør det på sin egen måte og at det er morsomt.

Lenke til kommentar

Da bæjler jeg til tyskland og praha filmfolk. Ha en flott på¨ske ferie og not spar på pilsen og spriten. Samt bestilt blu-ray filmer for 3700 kroner, så jeg gleder meg til jeg kommer hjem igjen også gitt. :D Blir nok en del filmer der også tenker jeg. yeaaa!

Endret av spetwols
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...