Gå til innhold

En aldeles fortreffelig whiskytråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hva syns folket om Japansk whisky?

 

På top 3 whiskies fra festivalen var to av dem japanske, deriblant første plassen.

Hadde aldri prøvd japansk whisky viss jeg måtte kjøpe den på polet, men nå er det notert som første whisky å kjøpe.

 

Det går vel frem av nicket mitt, men jeg støtter japansk whiskyproduksjon - selv om jeg liker skottene bedre.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Hvis det er denne du snakker om kan du høre med ditt lokale pol om de kan få den overført fra Larvik eller Nesodden. Tror du må betale for frakten mellom polene, men det skal være mulig.

Tull og tøys. Det er IKKE mulig å få overført fra andre pol. Det man kan gjøre er å bestille den, da den ligger i bestillingsutvalget. :)

 

Det er fint mulig å få overført fra andre pol, det er bare å ringe dem å spørre. Om de sier ja er det derimot svært varierende praksis på.

 

 

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Syns det er fine bilder som er postet her jeg. Jeg bruker jo denne tråden som en guide videre inn i den store whiskyverdenen, og koser meg med alt som blir skrevet og formidlet av kunnskap og erfaring! :)

 

Har folket noen tanker om passende whisky til julekos, egentlig? Da kan man kanskje unne seg noe litt ekstra? Eller burde man tenke på å gå for noe litt mer rimelig (kanskje til og med en OK blend?) siden det sikkert blir aktuelt å spandere på venner og familie i høytiden? :whistle:

 

Investerte for øvrig i en standard Laphroaig 10 etter at den andre av tre eksamener var bestått sist uke. Den var akkurat så godt som jeg husket fra tidligere, og ligner egentlig veldig på Caol Ila 12 etter min mening. Ser egentlig for meg at begge disse kommer til å bli gjengangere hos meg, til tross for at jeg ennå har det meste til gode.

 

Dessuten - etter at det siste av Glen Moray 8 forsvant i en varm toddy i et desperat forsøk på å kurere en ekkel forkjølelse for en ukes tid siden, burde jeg vel kjøpe meg en brukandes speysider igjen også. Har folket noen anbefalinger der? Tenkte litt på The Glenlivet etter særs hederlig omtale her for en stund siden, men regner med at alle kanskje har sin favoritt der også.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...