Jump to content

simes

Medlemmer
 • Content Count

  1872
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by simes

 1. Blue lager ganske mye klikkelyd. Brown gir tydelig "tactile feedback" uten å være så "klikkete". Jeg anbefaler å lese litt i denne tråden: http://www.overclock.net/t/491752/mechanical-keyboard-guide
 2. Opplever mye samme greia. Er nok mangelen på fritid som er problemet. I sommer storkoste jeg meg i maaange timer med the witcher 2, divinity 2, m.m. (jobber som lærer, lang "endeløs" sommerferie), men nå som høsten er her sliter jeg med å sette meg ned med skyrim i lengre økter. Kjipt.
 3. Som om de liksom ikke hadde tid til å få slengt med Blood Drive og Dizzy (alle figurene, egentlig) ved utgivelsesdato. Hurra for melking.
 4. Jeg har også fått en del flass på grunn av dette. Det er et unødvendig styr å måtte ringe kundeservice innenfor åpningstid. Her burde det holde med en boks som vi huker vekk "automatisk fornyelse". Jeg sendte en krass mail som uttrykte min irritasjon over dette til kundeservice for en måneds tid siden, men fikk bare som svar at jeg måtte ringe hvis jeg ønsket å avbryte ... Som om det var poenget.
 5. Mest bfbc2 og sc2 om dagen, ja. Venter hardt på bf3!
 6. Men egentlig blir det vanskeligere og vanskeligere å ikke forholde seg til Steam.
 7. Var innom og handla i går formiddag. Var litt ... rart ... i mangel på andre ord.
 8. Caol Ila er blant de ekstrem-røykede, ja. Hva du setter mest pris på er umulig å vite, men jeg ville kjøpt en 20 cl Caol Ila og prøvd. Om du ikke liker den er du fortsatt langt unna personlig konkurs. Husk bare at den ikke er representativ for en "typisk skotsk whisky". Selv liker jeg Caol Ila svært godt, men når jeg kjøper skikkelig røykpreget whisky faller valget fortere på Lagavulin 16 yo og Laphroaig QC.
 9. Haha, bra utsagn å komme med i denne tråden
 10. Vikapolets utvalg i uavhengige tapninger FTW! Kjøpte meg en Highland Park 13-åring 1996/2010 OMC i dag og den var fantastisk!
 11. Jeg spiller diablo 2 igjen om dagen, og synes det er overraskende gøy!
 12. Kjøpte den siste Dr. Jekylls expression of Glengoyne på polets lister i dag.
 13. Frydenlund bayer ligger alltid klar i kjøleskapet
 14. Har en yamazaki 12yo selv. Kjøpte på tax free på danskebåten til drøye 400kr. Synes den er veldig god og forundrer meg over den dårlige tilbakemeldingen denne whiskyen fikk av norsk maltwhiskylags medlemmer. Har smakt hibiki 10yo på bar et par ganger og synes det er en fantastisk god whisky til blend å være, veit jeg!
 15. Kurante økonomiwhiskyer finnes nok, men det er ofte bedre å spandere på seg noe for en hundrings mer (selv om det kanskje ikke var svaret du ønsket å høre). Den mest kurante økonomiwhiskyen er vel kanskje vår egen, kjære, Upper Ten. En blend, men slettes ikke så aller verst. Finnes også i mindre flasker. Det kjipe med å kjøpe denne er at du trenger kun gå opp en (drøy) hundrelapp før du treffer på en helt annen klasse av whisky, med blant annet Glenlivet 12yo, Aberlour 10yo, Highland Park 12yo og Caol Ila 12yo (rangert etter pris). Mellom disse finnes det også en hel rekke gode whiskyer i samme prisklasse. For et trangt budsjett er det kanskje også verdt å nevne Campbeltown Loch. Jeg har ikke smakt den selv, men har lyst. Den får relativt gode kritikker rundt omkring på interwebben.
 16. Vil du prøve en god porter anbefaler jeg den fra Nøgne Ø. Eventuelt bør du også sjekke ut Brew dog sin "Rip Tide". Edit: Brew Dog har også en ganske flott lys øl med navn "Trashy Blonde". Denne fås kjøpt i butikk, i motsetning til de to foregående.
 17. Å drikke sterk drikke er nok en vanesak. De første slurkene er også alltid ganske sterke på grunn av tungas "alkoholsjokk". Å smake forskjeller er jo også trening etter hva man skal smake etter. Som nevnt her: Smak gjerne en laphroaig mot en mild (lowlands-)whisky, så får du tydelig fram ekstremene innen røykkarakter. Slik kan man fortsette på andre smaker. For eksempel en tydelig bourbonlagret versus en tydelig sherrylagret. Og så videre. Smak gjerne de tydeligste motsetningene tidlig, slik at du får et forhold til smakene og kan sette ord på dem.
 18. Jeg har bestilt fra denne karen et par ganger, og det har fungert flott. Litt avhengig av kronekursen kan man få 4 stk under momsgrensa også (for de som bryr seg om det).
 19. Hey, den yamazakien plukka jeg opp på en kieltur for noen helger siden også. Synes den var snadder!
 20. Lagavulin 16yo Lagavulin er aldri feil, men av "praktiske grunner" anbefaler jeg heller Caol Ila på 20cl-flaske som en introduksjon til Islay.. Godt poeng -- den er også veldig god!
×
×
 • Create New...