Jump to content

simes

Medlemmer
 • Content Count

  1872
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 :)

About simes

 • Birthday 06/06/1985

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Blue lager ganske mye klikkelyd. Brown gir tydelig "tactile feedback" uten å være så "klikkete". Jeg anbefaler å lese litt i denne tråden: http://www.overclock.net/t/491752/mechanical-keyboard-guide
 2. Opplever mye samme greia. Er nok mangelen på fritid som er problemet. I sommer storkoste jeg meg i maaange timer med the witcher 2, divinity 2, m.m. (jobber som lærer, lang "endeløs" sommerferie), men nå som høsten er her sliter jeg med å sette meg ned med skyrim i lengre økter. Kjipt.
 3. Som om de liksom ikke hadde tid til å få slengt med Blood Drive og Dizzy (alle figurene, egentlig) ved utgivelsesdato. Hurra for melking.
 4. Jeg har også fått en del flass på grunn av dette. Det er et unødvendig styr å måtte ringe kundeservice innenfor åpningstid. Her burde det holde med en boks som vi huker vekk "automatisk fornyelse". Jeg sendte en krass mail som uttrykte min irritasjon over dette til kundeservice for en måneds tid siden, men fikk bare som svar at jeg måtte ringe hvis jeg ønsket å avbryte ... Som om det var poenget.
 5. Mest bfbc2 og sc2 om dagen, ja. Venter hardt på bf3!
 6. Men egentlig blir det vanskeligere og vanskeligere å ikke forholde seg til Steam.
 7. Var innom og handla i går formiddag. Var litt ... rart ... i mangel på andre ord.
 8. Caol Ila er blant de ekstrem-røykede, ja. Hva du setter mest pris på er umulig å vite, men jeg ville kjøpt en 20 cl Caol Ila og prøvd. Om du ikke liker den er du fortsatt langt unna personlig konkurs. Husk bare at den ikke er representativ for en "typisk skotsk whisky". Selv liker jeg Caol Ila svært godt, men når jeg kjøper skikkelig røykpreget whisky faller valget fortere på Lagavulin 16 yo og Laphroaig QC.
 9. Haha, bra utsagn å komme med i denne tråden
 10. Vikapolets utvalg i uavhengige tapninger FTW! Kjøpte meg en Highland Park 13-åring 1996/2010 OMC i dag og den var fantastisk!
 11. Jeg spiller diablo 2 igjen om dagen, og synes det er overraskende gøy!
×
×
 • Create New...