Jump to content

the_last_nick_left

Medlemmer
 • Content Count

  7235
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

the_last_nick_left last won the day on December 23 2014

the_last_nick_left had the most liked content!

Community Reputation

2442 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det er jo behagelig å være gjeldfri, det er klart, men i de fleste tilfeller kommer man bedre ut hvis du i stedet øker nedbetalingstiden og kjøper indeksfond for differansen.
 2. En del grønnsaker går veldig bra i mikrobølgeovn. Kutt dem i biter, ha på salt og litt smør eller olje og sett dem i en boks med lokket nesten på. Ett til to minutter avhengig av mengde, størrelse på bitene og effekten på mikrobølgeovnen.
 3. Hei. I 2017 kjøpte vi en leilighet under oppføring og betalte inn et forskudd på 789 000. Så fant vi ut at vi ikke ville ha den likevel og i 2019 solgte vi den med tap. Etter oppgjøret fikk vi utbetalt 587 000. For det første, har jeg forstått det riktig at dette er fradragsberettiget? For det andre, er da hele differansen fradragsberettiget? Dette inkluderer da kostnadene ved salget.
 4. "This is your captain speaking. We just need to reboot the plane, no need to worry.."
 5. Nei. Du kan ikke bruke samme skive både med den ene siden opp og den andre. Det er 4! måter å kombinere fire skiver på, og for hver av dem er det 2^3 kombinasjoner av opp og ned.
 6. Jeg vet ikke. Kaktus.no selger nok også, men da rekker du det ikke i helgen.
 7. Sunkost på Gunerius. De selger mye annet gøy meksikansk også.
 8. Kort oppsummert: Folk lyver i sånne spørreundersøkelser, du må se på hvordan folk faktisk handler. Eller det er kanskje feil å si lyver, de husker feil og lurer seg selv.
 9. Det billigste globale indeksfondet jeg fant. Fordi all empiri tilsier at det er den beste kombinasjonen av risiko og forventet avkastning.
 10. Jotun har en "Fargeråd-tjeneste", vi har brukt den flere ganger med godt resultat. Der får du begrunnede meninger fra fagfolk. Så hvis dere har tid til å vente på at den åpner igjen,anbefaler jeg https://fargerad.jotun.no/
×
×
 • Create New...