chokke Skrevet 8. juni 2006 Skrevet 8. juni 2006 Hei. Har noen noen tips til kjøtt som er enkelt å grille som ikke er pølse eller hamburger? Trenger relativt kjappt svar
SKAÐI Skrevet 8. juni 2006 Skrevet 8. juni 2006 (endret) T-beinsteik og mais kobler, yummi in my tummi!! Kjøp sånn american bbq saus på lita glassflaske og kjør på! Det smaker evi digg!! Hvis du skjærer harr i fettet på t-beinsteiken vil den ikke krølle seg Og husk smør på maisen når den er ferdistekt mmmMMmmmMMMMM Endret 8. juni 2006 av Best0
xD^^ Skrevet 8. juni 2006 Skrevet 8. juni 2006 Flintstek, med en god saus, masser av frisk salat og fetaost er kjempegodt. <3
Isbilen Skrevet 8. juni 2006 Skrevet 8. juni 2006 Flintstek, med en god saus, masser av frisk salat og fetaost er kjempegodt. <3 6269156[/snapback] Skulle til å si det jeg og. En flintstek gjør selv de største bamsene gode og mette.
chokke Skrevet 8. juni 2006 Forfatter Skrevet 8. juni 2006 skal på tur i skauen og begrensa hva jeg gidder å ha med... men pølser = kvalme
endrebjo Skrevet 8. juni 2006 Skrevet 8. juni 2006 Marinert kyllingfilet kan du putte i (flere lag) poser og ta med deg.
Isbilen Skrevet 8. juni 2006 Skrevet 8. juni 2006 Løvstek smaker digg og er ferdig på sekunder. Kombiner med potetsalat, sennep og ketchup, så har du en enkel, grei og smakfull grillmiddag.
Jarmo Skrevet 8. juni 2006 Skrevet 8. juni 2006 fisk med urter i alu.folie 6269840[/snapback] Litt ekte smør og aromatsalt opp i også...
mandela Skrevet 8. juni 2006 Skrevet 8. juni 2006 skulle nevnt det med en gang, ja. salt og olje bruker jeg
salah Skrevet 8. juni 2006 Skrevet 8. juni 2006 Hva med gode gamle marsmellows? (eller hvordan det nå skrives da) Det er evig digg (og evig dyrt også).
Espen pai Skrevet 8. juni 2006 Skrevet 8. juni 2006 Hva med gode gamle marsmellows? (eller hvordan det nå skrives da)Det er evig digg (og evig dyrt også). 6270394[/snapback] og du er veldig kvalm før du har spist opp posen og
Inaktiv bruker 2 Skrevet 8. juni 2006 Skrevet 8. juni 2006 Kjør på med en type tynt kjøtt uten for mye fett, som nevnt, f eks flintstek eller løvbiff.
MrLee Skrevet 8. juni 2006 Skrevet 8. juni 2006 tja....alt? ta en tur i butikken, det meste av kjøttet kan grilles. det er tross alt bare å slenge på og huske å snu det nå og da
Minus Skrevet 8. juni 2006 Skrevet 8. juni 2006 Kyllingvinger? Maiskolbe er godt! Grillspyd er jo greit da, kjøtt og kyllingbiter som er marinerte, tar liten tid å steke og smaker umenneskelig godt! Ta med litt potetsalat og du blir midtpunktet
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå