Jump to content

DE1

Medlemmer
 • Content Count

  3811
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. En bekjent av meg mistet førerkortet etter å ha kollidert i forrige uke. Han skiftet radiokanal og kom litt over i den andre kjørebanen og kolliderte med møtende bil. Han mistet førerkortet på stedet og godtok førerkortbeslag. Hvilke rettigheter har han og er det noen som veit hva slags straff han kan få? Jeg har prøvd å lete etter tidligere, lignende, dommer, men finner ingenting. Det eneste jeg finner er at han etter forskriften om tap av retten til å føre motorvogn mv. § 2-5 punkt 9: " Har bruk av radio, cd- eller kassettspiller mv. under kjøring medført nedsatt aktsomhet slik at oppmerksomheten i uforsvarlig grad har vært rettet mot bruken av apparatene, med den følge at trafikkuhell eller farlig situasjon oppstod, kommer retningslinjene i § 2-5 punkt 8 til anvendelse." Vil det da si at han mister førerkortet? Evt. hvor lenge? Han har pratet med en bekjent i politiet og han anbefalte han å trekke godkjenning av førerkortbeslag. Da har politiet 3 uker til å komme med en tiltale? Håper noen kan hjelpe meg med dette.
 2. F.eks noe slik? Noe her som kan brukes? https://www.elfaelektronikk.no/elfa3~no_no/elfa/init.do?toc=20265
 3. Okei, så en floppy-kabel har det som trengs? Ingen krav til tykkelse? Og denne skjøtet jeg da bare mellom ledning og kontakt? :-)
 4. Hei, Jeg veit ikke om det jeg er ute etter er mulig eller hva kabelen heter. Jeg har en cd-spiller i bilen (RCD510 fra VW), jeg har tatt av skjermen og skal montere skjermen i hanskerommet, selv om spilleren står i midtkonsollen. Spørsmålene er: Er det mulig å skjøte en slik flatkabel som vist på vedlagt bilde? Hva heter denne type kabel? Flatkabel? Finnes det en forlenger av denne kabelen som jeg kan kjøpe? Håper på svar.
 5. Dette ble en dårlig worklog.. Men jeg kan hvertfall legge ut bilde av hvordan den ble. Det ble RS4-2 felger, lakkerte røde kalipere, lakkering av diverse inni, skiftet til blå led i parklys og skiltlys bak.. Takk til alle for hjelp!
 6. Var det der seriøst svaret ditt? Forumet her handler vel om å hjelpe hverandre, ikke bare "Google" det for hverandre? Jeg har også googlet det, letet gjennom diverse.. Men finner ikke svar på spørsmålet mitt. - Derfor spør jeg; er det noen som kan hjelpe meg, som kanskje har vært borti dette før?
 7. På bedriften jeg jobber i så har vi prisliste som excel-dokument. Nå skal jeg lage en prisliste som ser litt penere ut i Adobe InDesign.. Er det mulig å samkjøre disse slik at de blir lagt inn i InDesign? Og når jeg endrer prisene i excel, så vil de endres hvis jeg oppdaterer tabellen i InDesign neste gang jeg jobber med det? Er dette mulig?
 8. Hei, jeg trenger et program som kan overføre live-video fra mitt Canon EOS 550d til prosjektor.. Finnes det? Evt. én enkelt kabel fra kamera og rett til prosjektoren?
 9. Ja, og jeg vil gjerne ha noe mer utfyllende, som f-eks *firmanavn* gull, eller *firmanavn* 200 slik at man hører at det er et produkt og ikke *firmanavn* 2 - hvis du skjønte hva jeg mente
 10. Dette var ikke dumme forslag Det er snakk om terrassemarkiser. Gjerne på norsk, da vi kun selger i Norge.
 11. seriøst..? Etter 5 år så kom du opp med det der? Til informasjon; jeg er ferdig med den skoleoppgaven nå.
 12. og såkalt "normalskatt" er 33% altså?
 13. Det er jeg fullt klar over, men det er vel når de tjener deretter også? Jeg har hatt ca 100 000,- sålangt i år og har skattet 30 000,- ?
 14. Hei! Så på lønnslippen min nå og der ser jeg at av mine 24.645,- denne mnd. så skatter jeg 8.007,- (33%?) Er det riktig? Kan det være så høyt?
×
×
 • Create New...